Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ושבוע טוב.

אני מצרף תמונות של מיני קופר חדשה לחלוטין (!) שרק יצאה מהחברה במצב מזעזע .

בימי ראיתי רכבים חדשים ששוחררו במצבים הזויים אבל ברוב הפעמים -לפני יישום הציפוי היה צורך בפוליש עדין בלבד-לא כך הדבר היה במקרה הזה.

פה ממש היה צורך ב Paint correction של ממש תוך שימוש בקמפאונד עם עוצמה ופדים בעלי יכולות חיתוך משמעותיות.

הפרוייקט תוכנן ליום אחד וזה מה שהוקדש לו מבחינת לוחות זמנים(ככה זה כשבטלפון אומרים לך שהאוטו רק יצא מהחברה... ) אבל בקלות יכולתי לבצע אותו ביומיים ...

אז יש כאן תמונות של הרכב לפני (אזור 9 בבקר) ואחרי 14 שעות (כן..14 שעות לרכב חדש) של עבודה באזור 11 בלילה.

אני מקווה שהתמונות החד משמעיות הללו ישימו סוף לסגאת "האם יש צורך בפוליש לרכב חדש" והתשובה היא שברוב המקרים התשובה חיובית ובחלק מהמקרים זה פשוט MUST-לפחות כשמסתכלים הזה מנקודת מבט "דיטיילרית".

תמונות "לפני" עכשיו ו"אחרי" בהודעה הבאה.

שלומי.

SAM_1572.jpg

SAM_1571.jpg

SAM_1564.jpg

SAM_1563.jpg

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

ועוד יותר שאוטו כזה בלי פנסי לד.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

שאני אומר כל הזמן (אפילו צועק) שגם רכב חדש חייב פוליש, לפחות פיניש -קמה צעקה...

כרגיל ידיים טובות והרבה אהבה יש לך - ואת זה רואים מיד.

פורסם

הכול תלוי ברכב,אין פה שום דבר חד משמעי,וכמובן שלפני כל עבודה חייבים לראות את הרכב בכדי להבין על מה מדובר.

הרבה מאוד רכבים לא צריכים,הרכב שלי לדוגמה הגיע ללא סווירל אחד,ואם הייתי עושה לו ציפוי לא הייתי עושה פוליש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם אתה עושה ציפוי? אתה חייב לעשות פוליש, גם אם נדמה לך שאין סווירלס אחד ברכב החדש.

אם אתה רוצה בלי? זכותך.

פורסם (נערך)

אתה טועה חביבי.

הפוליש נועד לתקן פגמים בצבע,שיודגשו ע"י הציפוי במידה ולא יתוקנו.

הצבע צריך להיות מוכן לקבל הציפוי,ז"א צריך להיות נקי וחסר כל ווקס/עקבות פוליש /שומן בכדי שהציפוי יכנס בצורה מיטבית לצבע.

אין שום הנחיה בשום צפוי למיטב ידיעתי לעשות פוליש במידה והרכב לא זקוק לכך,ז"א רק במידה ולצבע יש פגמים.

וזה לא נדמה לי שלא היה סווירל אחד,הרכב עבר תחת תאורה מתאימה ונבדק ע"י אחד מהדיטיילרים הטובים בארץ.

ואפשר לעשות ציפוי גם על רכב מלא סווירלים,הצפוי פשוט לא יחזיק מעמד כמו ברכב שהוכן כראוי.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יופי של עבודה! (כרגיל)

חשבתי שהמצב של הפיאט שלי היה גרוע, מתברר שאפשר להוציא רכב מהיבואן במצב גרוע יותר. :shock:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

איך לעזאזל רכב מגיע ככה ללקוח? על הכביש זה נראה כמו רכב שלפחות ישב שנה תחת מכונות שטיפה, לגמרי מכער את המראה שלו.

עשית עבודת קודש עכשיו לגמרי הרכב נראה כחדש מהמפעל!

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...