Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצהוריים נסעתי לכיוון צומת שבה היה רמזור ירוק ,ברגע שנכנסתי לצומת נהגת שרצתה לפנות שמאלה התפרצה לצומת מהכביש הנגדי(היה לה כתום או אדום) הספקתי לבלום בזמןולמנוע משהו קיצוני אבל בכול זאת נכנסתי לה בדלת של הנוסע.

ברגע שיצאתי מהרכב היא התחילה לצעוק ולטעון שאני אשם ושאני זה שנכנסתי בכתום (?!) .

החלפנו ביטוחים ופרטים ואבא שלה אמר שנפגש בבית משפט.

יש לי ביטוח מקיף האם אני צריך להתעסק בכול החיפוש הוכחות(יש מצלמה בצומת) או שחברת הביטוח צריכה לעשות זאת? היא הביאה מאיפשהו בן אדם שכיביכול היה בצומת ובהתחלה טען שאני אשם אבל אלרי זה בכלל לא ידע באיזה רכב ההיתי...

מה אני עושה במצב הזה ?? תודה מראש

פורסם (נערך)

כאמור לך לצומת ובדוק את מופעי הרמזור.

רצוי ביום בשבוע ובשעה בה אירעה התאונה

הודע לחברת הביטוח שלך על המקרה, ציין שזו אשמת הנהגת השניה, ובקש שייפנו אליה /לחברת הביטוח שלה בקשר לנזק שנגרם לך.

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ברגע שיצאתי מהרכב היא התחילה לצעוק ולטעון שאני אשם ושאני זה שנכנסתי בכתום (?!) .

נסה לגרום לה להגיד שוב את המשפט הזה ולהקליט אותה, זה משפט מאוד מוזר לומר, רוב הנהגים פשוט טוענים שהיה להם ירוק. נראה שהיא יודעת שהיא נכנסה לצומת כשאסור (לדעתי באדום-צהוב). המשפט יכול לשחק לטובתך, כי גם אם הוא נכון, לא יכול להיות מצב שלך היה כתום ולה היה ירוק באותו זמן.

זה לא אקדח מעשן עם הודאה אבל אולי יעזור.

• תוכן חדש...