Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשמוע את עצתכם בנוגע לצמיג הכי אוחז שיש בהתאם לתקציב שלי שנע בין 1500-2000 שקל.

הייתי במספר פנרציות

ומה שהציעו לי זה ככה:

Falken 914 ב 13000

Toyo t1r ב 1500

Kelber HP3 ב 1400

GoodyearEffiecent Grip ב 1400

אופציה נוספת והיקרה יותר היא

Conti פרימיום 2 ( אם אני מבין את הכתב יד של הפנצרמאכר ) ב 1900

גודל הצמיג 195/55/15

י85 קוד מהירות

פורסם

ראיתי את השרשור הזה.

אני מעוניין בהמלצה לצמיג הכי ספורטיבי שניתן להשיג בתקציב שלי. ופותח השרשור התייחס למשהו כללי.

איזור המגורים שלי הוא באר שבע אז אני קצת מוגבל מהבחינה של פנרציות שמפורסמות באינטרנט .

פורסם (נערך)

אה, R888 על פולו...

כי מה יכול להיות יותר כיף מחלקי מתלה שלא עומדים בקצב, זוויות גלגול של חבית ומנוע שבקושי מצליח להתגבר על ההתנגדות לגלגול...:lol:

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא צחוק, פשוט הסבר קליל למה R888 יהיה יותר מדי עבור הרכב שלך.

R1R יהיה מעל ומעבר ותישאר ברף התחתון של התקציב שלך.

פורסם

R1R יותר קיצוני מה-T1R.

הגודייר אפישנטגריפ פרפורמנס הוא צמיג All Rounder. צמיג טוב, אבל הוא לא עונה לדרישה שלך ל"צמיג הכי אוחז".

יחד איתו ועם הקלבר והפאלקן והקונטי ששאלת לגביהם תמצא את הסיבה שנתתי לך לינק לשרשור השני.

פורסם

ציינתי את הכי אוחז כי מבחינתי זה הפרמטר הכי חשוב בניגוד לחיסכון בדלק ואורך חיים . אבל אין צורך להגזים גם. אוטו של 85 כוח סוס אין כל כך מה לעשות איתו .

למשל , כרגע יש לי DUNLOP SP sport ואני קורא להם צמיגים דיי אוחזים. אז זה נגיד המדד שלי להשוואה.

פורסם

SP Sport זו סדרה שלמה. מה תת הדגם המלא?

אם היית מרוצה מהם, סביר שניתן לרכוש אותם שוב.

בכל מקרה, זה מחזיר את הענין שאתה כנראה מחפש צמיג סטנדרטי יחסית.

פורסם

עם כל הכבוד ויש המון כבוד, אין לך צורך ב-R1R על פולו בעלת 85 כ"ס.

מחפש צמיג נוחות עם מאפיינים מעט ספורטיביים?

ה-DRB של Toyo עונה בול על ההגדרה הזאת.

באתר טייר-קלאב תוכל למצוא אותו ב-358 ש"ח לצמיג הכוללים הכל - מע"מ, איזון והתקנה.

כרגיל, ברכישת רביעייה תקבל 5% הנחה + ידית כח מתנה מאיתנו.

אם יש לך שאלות נוספות, אשמח לעזור.

פורסם

הוא אמור להיות יחסית בסדר. כאמור, תמיד אפשר לרכוש את אותו הדגם.

אתה יכול לרכוש את אחד מהאול ראונדרים, שאולי אינם ספורטיבים במיוחד בהגדרתם, אבל יעניקו ביצועים טובים בסה"כ - גודייר אפישנטגריפ, דנלופ בלוריספונס, קונטי פרימיום.

או לנסות את הצמיגים שבהגדרתם מעט יותר ספורטיביים כמו ה-T1R (יש כאלו שאוהבים אותו וכאלו שממש לא) או הקיצוני יותר, ה-R1R.

יש גם את הטויו DRB שגם אמור להיות פשרה בין צמיג ביצועיסטי לצמיג נוחות.

פורסם

אם אפשר אתן לך עוד כמה דגמים:

קודם כל R1R - לבל כיוון שהצמיג בעל טווח נסיעה קצר יחסית לצמיגים רגילים

הייתי בוחן צמיגים של קונטיננטל מסדרת premium contact וגם חלופה לא רעה צמיגים של יוקוהומה

יש לך את ה C Drive ומעליו יש את ה S Drive (לא חושב שיש במידה שלך) אבל C Drive יתן לך צמיג טוב עם אורך חיים, גמיש ושקט ובעל אחיזה טובה (לא ברמה של ספורטיבי כמובן)

יש להם כמובן גם את ה AD08 אבל תמנע ממנו בגלל בעיות שבסולייה מופיעים סדקים אחרי כמה זמן

בטויו יש לך את ה T1 Sport (לא T1R ) שהוא ספורטיבי ובמחיר מאד נוח אם תמצא

קובי

:-)

• תוכן חדש...