Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פותח עבור חבר מרובה ילדים...

זקוק לרכב 7 מקומות (ארבעה ילדים).

נסועה של כ25000 בשנה.

כרגע עומדים על הפרק, אוטלנדר, קארנס ואורלנדו.

אשמח לדעת בעלי נסיון בהיבטים השימושיים של השלשה או הצעות אחרות.

שימושיות, גודל תא מטען, אפשרות קיפול חלקי של שורה שלישית לטובת נפח מטען, תצרוכת דלק אמיתית, עלות ביטוח (נהגים מעל 40 עם עבר נקי), עלויות ותדירות טיפולים ונוחות שימוש כללית.

בנוסף, מה עדיף, רכישה במימון מול יבואן או איזה סוג כלשהו של ליסינג/השכרה ארוכת טווח

תודה

פורסם

האורלנדו נמכר בחדש רק כבנזין.

ממישהו שאני מכיר שהחליף לאחרונה לקארנס,הוא אומר שהוא פחות נוח משמעותית ביחס לפיקאסו שהוא החליף(והיה להם אותו כמה שנים).

המיצובישי הכי חסכוני מבין השלושה תודות לגיר הרציף וגם עם תא מטען גדול יותר. (ע"פ הנתונים היבשים).

פורסם

לא בטוח שהאוטלנדר מיועדת להובלת 7 נוסעים באופן שוטף ויומיומי. שני המקומות הנוספים הם יותר למקרים מיוחדים שצריך להסיע שני נוסעים נוספים ולא באופן קבוע. אחדד עניין זה ואומר שאם בכל נסיעה תצטרך להשתמש בשני המושבים הנוספים על בסיס יומיומי באופן משמעותי אני לא בטוח שהאוטלנדר היא הבחירה הנכונה עבורך. שני המקומות הנוספים צפופים, לא נוחים ומתאימים לילדים בני עשרה (עד גיל 11-12 גג) שגם הם יתחילו להתלונן שצפוף, לא נוח וחם להם (כי אין פתחי מזגן לשורה השניה והשלישית) אחרי מספר דקות. מה גם שבשימוש בשני המושבים הנוספים הבאגז' מצטצמם מאוד מאוד.... אני רכשתי לפני 3 חודשים את האוטלנדר החדשה ואני בסהכ מבסוט. אני משתמש בשני המקומות הנוספים רק לעיתים רחוקות מאוד (לחברים של הילדים שלי, בני משפחה וכו. לי בעצמי יש שני ילדים..). הרכב מרווח, נוח מאוד, אחלה מולטימדיה, יושב אחלה על הכביש וכמובן הגיר הרציף שצריך להתרגל אליו בייחוד בתאוצות ביניים....

פורסם

יש לי קארנס שנתיים וחצי עם 67,000 ק"מ. אמינות מופתית, מרווח טיפולים 30 (אני עושה כל 15), ביטוח מקיף זול (2000 וקצת לשני נהגים מעל 40), צריכת דלק 1:11. המנוע חזק והגיר לא מורגש (6 הילוכים חלקים להפליא). הנוחות פחות טובה מהצרפתיות, אבל לא נוח לי ליסוע הרבה למוסך אז חרגתי ממנהגי ובחרתי קיה. הקנייה בוצעה אחרי שבחנתי את כל האפשרויות בשוק ופסלתי כל רכב בו הכניסה למושבים מאחור קשה או שהמזגן חלש ורכב ההדגמה מתפרק (רנו סניק) או שהספסל האמצעי הוא ביחידה אחת (כך היה אז בג'יפונים כולל האאוטלנדר).

הדבר הכי חשוב שעשיתי הוא שהוצאתי את המושב האמצעי לגמרי, וכך יצרתי רכב 6 מקומות מגניב שמרגיש כמו לימוזינה ומאפשר כניסה למושב האחורי ללא קיפול מושבים או הזזתם בכלל. אחרת הילדים הקטנים לא מסתדרים בכלל ואתה מוצא עצמך עובד כל היום בפריקת והעמסת ילדים. בנוסף, זה מאפשר חגירה קלה בשני המושבים שנותרו באמצע, כך שכל ילד יכול לקשור עצמו לבד גם עם בוסטר. פשוט כיף. זה גם פותח מקום למבוגר לשבת מאחור ולשלוח רגלים קדימה.

והחלק הכי יפה בקארנס הוא שזה נראה כמו סטיישן נאה ולא כמו מיניואן.

מה בכל זאת רע? שאני בנשמה בעצם חולה על מכוניות צרפתיות מלאות אופי ואילו הקארנס פשוט עושה הכל כמו שצריך. הייתי רוצה את המתלים והעידון הכללי של ה- C5 על האוטו הזה. אבל צריך להתפשר קצת. אז בקארנס המתלים הקדמיים כאילו קורסים לגמרי כשיורדים מבאמפ גבוה, אבל זו בעצם כמעט התלונה היחידה שלי. לחובת הקוריאנים גם כפתור שקרי לחיסכון בדלק וכפתור שקרי שבורר מצבי הגה. שניהם לא עושים כלום והעיתונאים שבחנו את האוטו סתם התלהבו מהפיצ'ר הזה. כל השאר אחלה.

פורסם

כשאני מנסה לחפש רכב,אני מעמיס את הילדים איתי ובודק אך הם נכנסים

לרכב,גם לשורה השלישית ומגיע אם העגלה של הילד ונכנסים כולם לבדיקה

כללית בסוכנות. גם אם יד שנייה בסוף אני קונה. מגיע עם כולם 6 נפשות

ובוחן,הילדה הגדולה עזבה את הקן אז בעקרון רק 5 לאחרונה ולבסוף עושה נסיעת

מבחן בנוסף,כשכולם ברכב.

הקיה מנסיון מאוד אמינות,אך לא נסעתי ברכב זה שלהם,היתה לי הסורנטו 7 מקומות,

שגם הוא מוביל נוסעים חביב ביותר וזול לאחזקה,ביטוחים טיפולים בשנותיו הראשונות.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
לא בטוח שהאוטלנדר מיועדת להובלת 7 נוסעים באופן שוטף ויומיומי. שני המקומות הנוספים הם יותר למקרים מיוחדים שצריך להסיע שני נוסעים נוספים ולא באופן קבוע. אחדד עניין זה ואומר שאם בכל נסיעה תצטרך להשתמש בשני המושבים הנוספים על בסיס יומיומי באופן משמעותי אני לא בטוח שהאוטלנדר היא הבחירה הנכונה עבורך. שני המקומות הנוספים צפופים, לא נוחים ומתאימים לילדים בני עשרה (עד גיל 11-12 גג) שגם הם יתחילו להתלונן שצפוף, לא נוח וחם להם (כי אין פתחי מזגן לשורה השניה והשלישית) אחרי מספר דקות. מה גם שבשימוש בשני המושבים הנוספים הבאגז' מצטצמם מאוד מאוד.... אני רכשתי לפני 3 חודשים את האוטלנדר החדשה ואני בסהכ מבסוט. אני משתמש בשני המקומות הנוספים רק לעיתים רחוקות מאוד (לחברים של הילדים שלי, בני משפחה וכו. לי בעצמי יש שני ילדים..). הרכב מרווח, נוח מאוד, אחלה מולטימדיה, יושב אחלה על הכביש וכמובן הגיר הרציף שצריך להתרגל אליו בייחוד בתאוצות ביניים....

לבקשתך עברתי על הפוסטים שלך (...) וקצת מוזר לי מה שאתה אומר לגבי המרווח בשורה השלישית.

אני הולך להשתמש קבוע בשורה השלישית (5 ילדים) ולצורך הענין הלכתי לסוכנות וישבתי בשורה השלישית. אם מזיזים קצת את השורה השניה קדימה, גם אדם בגובה 1.80 יוכל לשבת שם בנוח.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)

פריוס פלוס זו מינוס גדול. על טעויות משלמים. דבר ראשון היא מהצפופות בקטגוריה .דבר שני אני לא יודע מה הגילאים אבל נניח שהם קטנים . להוביל 5 ילדים באופן קבוע צריך מיזוג גם בשורה השלישית .השבוע אולי זה עוד לא מורגש אבל פה זה לא אירופה ולכן רוב המיקרו-וואנים פשוט יהיו תנורים בקיץ הישראלי. הקיה קרניבל , הפורד גלקסי וגם הסיטרואן פיקאסו החדשה מכילים בקרת אקלים גם לשורה שלישית . אם זה לא מתאים יצטרך לעלות קטגוריה (טיוטה סיינה?) בהצלחה עם ילדים אפויים. הייתי בסיפור הזה....כיף זה לא.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

זה שירשור קלאסי של תופעת העדר:

אני זקוק לרכב 7 מקומות שיהיה מרווח גם בשורה השלישית ולא משנה הדגם רק שיהיה מיצובישי אוטלנדר,

טוב בסוף נתפשר על טויוטה, זה לא עונה על הדרישות? לא נורא זה טויוטה...

פורסם (נערך)

במיצובישי אוטלנדר אין בכלל מזגן בשורה שנייה וגם לא שלישית . אבל הוא נראה מדהים ! וזה מה שמוכר.

בפריוס פלוס יש גם את נושא הקרינה הבלתי מזיקה מהמצברים. ככה לפחות ע"פ מחקרים ממומנים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אומרים שהאאוטלנדר מקרר בסופו של דבר גם את השורה השלישית, והריפוד הבהיר עם חלונות שחורים עוזרים לרכב להתקרר.

אני עוד לא בדקתי בעצמי אז אני לא יודע לומר בבירור.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...