Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

אני זקוק לרכב שני במשפחה לצרכי נסיעות קצרות לעבודה על בסיס יומי (15 קילומטר ביום).

אני מעוניין רק בגיר אוטומטי לסוגיו.

מכיוון שאני מחפש להשקיע כמה שפחות(30K-40K) חשבתי על מודל 2010-2012.

הפיג'ו 107 נראה לי אופציה מעניינת אבל בגלל הגיר הרובוטי שלו, אני לא לוקח סיכון שמדובר ביד2?

בנוסף נשאלת שאלת הבטיחות, הרכב ישמש גם לאסוף ילדים קטנים מהגן, האם יש רכב יותר בטיחותי שלא יעלה לי הרבה יותר? כמו למשל המיקרה או ה i10?

אשמח לכל עצה והכוונה.

תודה

עריכה אחרונה על ידי VanHalen
פורסם (נערך)

אם אתה נוסע בעיקר בעיר יכול להיות שלא תאהב את פעולת הגיר, עדיף לנסות לפני.

בניסן העדיפות לדגם 1.2 עם תיבה רציפה עקב החסכון שהיא נותנת.

מבחינת בטיחות כנראה שיהיה עדיף לך לעלות סגמנט- כנראה יהיה רכב ישן יותר וצמא יותר.

אפשר גם ספלאש.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אני במקומך הייתי לוקח את הסיאט מיי/סקודה סיטיגו.

תיבה נסבלת (וזו בהחלט מחמאה), מנוע טוב ביחס למיני וחסכוני, מרווח (בסיס גלגלים הכי ארוך בקטגוריה, גם היום).

בטיחות טובה מאוד- מערכת לבלימה אוטומטית במהירויות עירוניות, 5 כוכבים במבחני היורונקאפ.

פורסם (נערך)

סבבה, קיבלתי.

אני אנסה לעשות סיבוב על ה107 לראות אם זה מסתדר לי.

הסיאט די נדירה

הסקודה זה לא רכב יקר לתחזוקה?

עריכה אחרונה על ידי VanHalen
פורסם (נערך)

הסקודה והסיאט (והפולקסווגן אפ גם ) זה אותו הרכב עם שינויים קלים.

שים לב שהיו גרסאות עם 75 כ"ס וגרסאות עם 60 כ"ס.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

כמו שנאמר הסקודה והסיאט והאפ! (היקרה) זה אותה גברת בשינוי אדרת.

ידוע לי שבתחילת שנות הדגם היו אי אלו בעיות בתיבה הידנית. למיטב ידיעתי זה לא רכב יקר לתחזוקה, מכלולים די פשוטים ואמינים. אין טורבו ואין תיבות מרובות מצמדים כמו בדגמים אחרים בקונצרן.

אני הייתי הולך על הסיאט הרובוטית בגרסת ה-75 סוסים.

הסיאט (וגם הסקודה, אבל פחות) יחסית נדירות (הסיאט יותר), ומכאן שהיא נמכרת יחסית בזול ולדעתי מציגה תמורה גבוהה למה שאתה משלם (אחרי הכל, רוב ירידת הערך די מאחורייך).

פורסם

משיטוט קל שמתי עין על המודעה הזו- http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCartrade.php?CatID=1&SubCatID=8&RecordID=3383922&Code=b33315ac5197c9f9ffc0227a598f48dd

מדובר על הדגם המאובזר יותר (לא מדובר על פינוקים ממש, אלא על הגה מעור, חישוקים קלים, גג פנורמי ועוד עוד איזה משהו ששכחתי) בגרסת חמשת הדלתות החזקה יותר של 75 כ"ס עם תיבת ה-ASG. הקילומטראז' מעט גבוה (48.5 אלף לרכב שעשה באוגוסט 13), אבל המחיר מפתה. שים לב שיש כל מיני דברים מעצבנים כמו זה שאתה צריך להתכופף כדי לפתוח את חלון הנוסע וחוסר בפתח אבזור מרכזי. אין לי שום קשר למודעה.

אני חושב שבגדול המיי רכב די מוצלח שפוספס בארץ, והוא קנייה טובה מאוד כיום (בטח במחירים שבהם מוצע).

פורסם

אם הנסועה נמוכה וצריכת הדלק לא קריטית עבורך אז ממליץ לבדוק גם יונדאי I10. קח בחשבון שלפיג'ו (ונראה לי גם לגרמניות) יש רק 2 חגורות מאחורה, כלומר לא ניתן להסיע 3 אנשים במושב האחורי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...