Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביואיק לה קרוס 2011/12 2.4 CX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מעוניין לקנות ביואיק לה קרוס 2.4 CX שנת 2011/12 ורציתי לקבל חוות דעת מבעלי רכבים או מסתם אנשים נחמדים כמו פה.

מבחינת צריכת דלק אני מודע לצריכת הדלק הגבוהה אך איני נוסע הרבה קילומטר כך שזה פחות מעניין אותי.

בעיקר הייתי רוצה לדעת על אחזקה,אמינות,מחיר טיפולים שוטפים,ביטוחים(הביאו לי הצעה למקיף 4000 וחובה 1500 יקר?זול?)יכולת למכור את הרכב בעוד שלוש ארבע שנים וכמה ירידת הערך תיהיה (ירידת הערך הגדולה הייתה כבר עד עכשיו) ואם שכחתי משהוא חשוב אז אשמח לשמוע.

תודה רבה מראש לעוזרים והמשיבים

עריכה אחרונה על ידי kbbobi
טעות בכותרת
פורסם

היתרון המרכזי, לדעתי, של רכבים אמריקאים (לצד החסרונות) הינו נסיעה חסרת מאמץ ומאד נינוחה. זה נכון לרכבים בני 6 צילינדר, והרבה פחות לרכבי 4 צילינדר כדוגמת הביואיק הנ"ל. הפער מאד גדול, ולכן מנסיון עבר עם רכבים אמריקאיים, ובפרט כשהמדובר בנסועה מעטה - מצא רכב 6 צילינדר במצב טוב, ותהנה.

בהצלחה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דוד שלי בשנת 2012 קנה כזו חדשה מהחברה בסכום 240.000 ש"ח. כעבור שנה הוא מכר את הרכב כי לטענתו המנוע היה חלש מאוד ביחס לאוטו (2.4)

קנה כזו זהה יד שניה, עם מנוע גדול יותר, מנפח של 3 ומשהו. והחזיק בה עד לפני כמה חודשים

תעשה נסיעת מבחן, לראות שהמנוע אכן מספק אותך

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
דוד שלי בשנת 2012 קנה כזו חדשה מהחברה בסכום 240.000 ש"ח. כעבור שנה הוא מכר את הרכב כי לטענתו המנוע היה חלש מאוד ביחס לאוטו (2.4)

קנה כזו זהה יד שניה, עם מנוע גדול יותר, מנפח של 3 ומשהו. והחזיק בה עד לפני כמה חודשים

תעשה נסיעת מבחן, לראות שהמנוע אכן מספק אותך

זה בדיוקה מה שחשבתי שיכול להיות עם הרכב הזה. אני לא מכיר באופן אישי אלא בעיקר מדברים שיצא לי לקרוא, באופן כללי זאת מכונית כבדה. ממליץ לך באמת לקחת לנסיעת מבחן כדי להתרשם אם היא מתאימה לך.

פורסם
החיסרון הגדול זה סחירות, יהיה קשה מאוד למכור את הרכב,

הרשה לי לחלוק עליך בנוגע לנושא הסחירות.

"הרבה אוטו" במעט כסף.

אומנם לא נמכר במחיר מחירון אך באיזור 12% מתחת למחירון נמכר במהירות.

דגם הCXL סחיר יותר בשל אבזור גבוהה (עור וגג).

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הרשה לי לחלוק עליך בנוגע לנושא הסחירות.

"הרבה אוטו" במעט כסף.

אומנם לא נמכר במחיר מחירון אך באיזור 12% מתחת למחירון נמכר במהירות.

דגם הCXL סחיר יותר בשל אבזור גבוהה (עור וגג).

עידן

רכב יד ראשונה שנת 2009 עם 118K ק"מ, מטופל רק ביבואן, ללא תאונות משמעותיות, כסא נהג מצריך ריפוד מחדש:

ב UMI הציעו 55% מתחת למחירון וזה רק בתנאי שיקנה שברולט חדשה (לא היה מוכן לשמוע), לאחר 4 חודשים הרכב נמכר ב45 % מתחת למכירון.

פורסם

גם למכור צריך לדעת...

לפעמים כיסא מרופט פוסל את הרכב, לפעמים פגם אחר.

כדאי בפעמים רבות להוציא 4000 ש"ח כדי לקבל עוד 15,000 ש"ח

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...