Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר עם יונדאי גטס שמעונין לפתוח קבוצה בווצאפ / מועדון

לארגן טיולים , לדבר על תקלות , תוספות וכו... כמו שאר קבוצות הרכב .

מי שמעונין ויש לו רכב מהסוג הזה לא משנה השנה , מוזמן לשלוח הודעה לפאלפון 0528396788 עומרי .

אני מפרסם את זה בשביל חבר אז לא לשלוח הודעות בתיבה .

תודה ובהצלחה לכל בעלי הגטס.

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סיריוסלי? מה השלב הבא? הקמת מועדון סוזוקי אלטו אוטומטיות?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא מבין מה הבעיה? רק מי שיש לו רכב יקר/נדיר/ספורטיבי מותר לו לפתוח קבוצה על הסוג רכב שלו? שיפתח וייהנה, יש אנשים שזה הכיף שלהם, למה להוריד להם את זה?

אני ראיתי קבוצות על רכבים פחות טובים ולא רואה סיבה כלשהי שזה יפריע לי.

שיהיה בהצלחה.

כן, סבתא שלי תשמח להצטרף.

אבל רק אם תבטיחו לערוך את המפגשים בחניה של הסופר ולעזור לה עם הקניות.

בכל זאת הצחקת אותי :lol:

פורסם

גם לבחורה ששוקלת 150 קילו מותר ללבוש ביקני, זה רק נראה ...

שיהיה בהצלחה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גם במדינה "קצת" פחות מפותחת מוטורית כמו בריטניה, קיימים עשרות מועדונים לדגמים לא פחות נחשקים מהגטס.

הרעיון טוב, רק שצריך "משוגע תורן" שיקח יוזמה וידחוף את כל העיניין קדימה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
סיריוסלי? מה השלב הבא? הקמת מועדון סוזוקי אלטו אוטומטיות?

תופתע אבל יש קבוצת אלטו די משגשת בפייסבוק.

שלא נדבר על זו של הפיקנטו.

פורסם

העיקר בזמנו שביקשתי פתיחת מועדון לטויוטה קורולה(שיש לה גם ביצועים בגיר ידני מעולים) צחקו.

בקיצור, צריך מועדון לכל רכב בארץ. כך יהיה אפשר לקשקש בנפרד כל מעריצים סוג YZX.

פורסם

10 שניות 0-100 זה ביצועים מעולים? במונחי היום זה לסמן את התאוצה בלוח שנה.

בלי קשר, אני חושב שזה דבר לגיטימי ומבורך להקים מועדונים גם לרכבים שלא נחשבים סקסיים במיוחד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רעיון מוזר בעיני,

ואני אסביר מדוע,לפחות מראות עיני.

מדוע זכות הקיום של מועדון כמו מרצדס,אלפא,קורבט,פרארי ומועדוני אספנות שונים כן מצקידה כן קיומם ושל רכבים אחרים פחות?

מאחר וכל השמות שהזכרתי מקודם,הם מכוניות בעלות ערך מוסף ,אשר משקפות את אהבתו של הבעלים לעולם המוטורי,הרכבים הללו מעלות אמוצויות אצל כולנו,בין אם אנחנו חובבי רכב או לא.

להבדיל מרכבים עממים,אשר מיוצרים,ונרכשים משיקולים פרקטים ולא הרבה מעבר,ולכן אינן יכולים לייצר את עומק הרגישי שמרצדס פגודה או פרארי F12 יכולות להעביר.

עכשיו מה מטרת המעדונים הללו לרב? ,להלל את המותג,לשתף את האהבה,מידע ולהכיר אנשים טובים בדרך. אומנם אפשר גם להכיר אחלה אנשים במועדון יונדאי ולשתף מידע טכני,אבל סליחה עם כל הכבוד אבל אני לא חושב שיש אנשים עם אהבה תשוקתית ליונדאי גטס שלהם. למה? כי זה בסך הכל רכב שאמור להוביל אותך בנוחות ובטחה מA-B.

לכן לדעתי אין למותג \דגם הזה זכות קיום למועדון.

Porsche 944 turbo

פורסם

אני לא יודע אם זה כדאי להגיד את זה או לא, אבל גם אני מעריץ , מעריץ של טויוטה קורולה.

למה? אמינה, ביצועים טובים , מוניטין של המון שנים.

אותו דבר כנראה יכולים להגיד על הגטס אנשים שאוהבים אותה.

יש למאזדה בארץ פורום\מועדון כבר שנים. מה שונה מאזדה 323\6\3 מאחרות בקטגורייה שאין להן פורום?

מה לעשות , כל אחד והשריטה שלו.

גבר שאוהב את הרכב שלו יאהב גם אם זה סוסיתא.8)

פורסם

אושריקו, מה בדיוק אתה מנסה להראות בסרטון הזה? עוד ילד שלא מבין ועושה רייסים על מנוע קר בירידה?

הספידומטר כמובן לא מכשיר מכוייל למדידת מהירות, 100 זה בערך 95 אמיתיים והמתודולוגיה של המדידה לא נכונה (עושים את זה באותו קטע כביש, פעם אחת לצד אחד, פעם שניה לד השני וממוצע זה הזמן הנכון). 10 שניות זה ביצועים סבירים לרכב משפחתי/קטן שמראש לא נועד לביצועים. אבל זה לא ביצועים מעולים גם לפני 15 שנה כאשר הרכב היה חדש. אז ביצועים מעולים היו פחות מ8 שניות 0-100 והיום ביצועים מעולים זה פחות מ7 שניות ברכבים שהם גירסאות חמות/חזקות לרכבים הרגילים/עממיים וזה הסטנדרט לרכבי פרמיום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
רעיון מוזר בעיני,

ואני אסביר מדוע,לפחות מראות עיני.

מדוע זכות הקיום של מועדון כמו מרצדס,אלפא,קורבט,פרארי ומועדוני אספנות שונים כן מצקידה כן קיומם ושל רכבים אחרים פחות?

מאחר וכל השמות שהזכרתי מקודם,הם מכוניות בעלות ערך מוסף ,אשר משקפות את אהבתו של הבעלים לעולם המוטורי,הרכבים הללו מעלות אמוצויות אצל כולנו,בין אם אנחנו חובבי רכב או לא.

להבדיל מרכבים עממים,אשר מיוצרים,ונרכשים משיקולים פרקטים ולא הרבה מעבר,ולכן אינן יכולים לייצר את עומק הרגישי שמרצדס פגודה או פרארי F12 יכולות להעביר.

עכשיו מה מטרת המעדונים הללו לרב? ,להלל את המותג,לשתף את האהבה,מידע ולהכיר אנשים טובים בדרך. אומנם אפשר גם להכיר אחלה אנשים במועדון יונדאי ולשתף מידע טכני,אבל סליחה עם כל הכבוד אבל אני לא חושב שיש אנשים עם אהבה תשוקתית ליונדאי גטס שלהם. למה? כי זה בסך הכל רכב שאמור להוביל אותך בנוחות ובטחה מA-B.

לכן לדעתי אין למותג \דגם הזה זכות קיום למועדון.

וקהילה כמו פה שרוב חבריה נוהגים ברכבים עממיים כדוגמת מאזדה 3, יש לה זכות קיום?

למה אנחנו מתהדרים במדבקת הקארספורום?

אם הם לא יצליחו לתייג את עצמם ולמצוא לעצמם עניין משותף, המועדון שלהם יגווע מעצמו, אם יגווע סימן שמראש לא היה לו זכות קיום, אם ישגשג סימן שכן היה צורך במועדון.

• תוכן חדש...