Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומרי, אני מצדיע על הקמת המועדון, גם אם זה לא רכב מיוחד, כבר רשמתי כמה תגובות לפני למה זה טוב.

רק אני חייב להגיב על מה שאמרת, השוות מקודם 206 לגטס, אולי מבחינת כוח הן לא רחוקות זו מזו,

אבל מבחינת נוחות ואיבזור יש הבדל. (עד כמה שזכור לי ה- 206 מאובזרת הרבה יותר).

דור, עם כל הכבוד לפיאט 500 אין בה שום דבר מיוחד, כמו שתקים מועדון רק ל- 308 גם לה 1.2 טורבו.

(לצורך העניין אני לא מתנגד להקמת מועדונים לשני הרכבים)

רועי

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לחובב הגטס - זה בסדר לאהוב את האוטו הראשון שלך כשאתה עוד צעיר. כשתתבגר תבין שזה שטויות ותתעניין במכוניות יותר... מעניינות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למי שלא יכול להרשות לעצמו יונדאי i20 Supreme יש גרסה קצת פחות פרווה 1.6 ידנית GLS, יש אפילו חבר פורום שהצליח להניח את ידו על כזאת :wink:

אני מאמין שהתכוונת אלי.:-)

ומי שחושב שגטס 1.6 ספורט לא מרגשת מספיק שיבוא אלי לנסיעת מבחן .

עכשיו ברצינות , אני מבין את ההתלעמות של חלק מהאנשים לפתיחת מועדון \ קהילה \ קבוצה בווצאפ , איך שלא תקראו לזה . אמנם זה נשמע טיפשי אבל זה מה שמייחד אותנו אוהבי המכוניות.

אני בתור בעלים של גטס אשמח לשתף ידע רעיונות וסתם תלונות לגבי הגטס.

בכל מקרה צירפתי תמונה שמראה בלי כוונה שפתחנו מועדון קטן.:wink:

IMG_3286.jpg

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

זה הכל עניין של קהל יעד..

כמה אנשים חיים בישראל?

כמה מהם דוברי עברית?

כה מתוכם נוהגים בגטס?

כמה מתוכם אוהבים את הרכב ברמה של לקחת חלק במועדון גטס?

הגענו למספר נמוך מאוד ועצם הדיון הזה הופך מגוכח.

לעומת זאת אם כמות ההתחלתית של האנשים היתה גדולה פי 10 אז הדיון היה הרבה יותר הגיוני.

E46 330CI

פורסם

מהבדיקה שערכת לאיזה מספר הגעת שהוא נמוך כזה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רועי כל הדיון סביב איזה רכבים יותר או פחות מיוחדים מגטס לא תורם במאומה, זה סתם ממשיך את ההתנגחות השלילית אל העמוד השישי והלאה.

תנו לבחור לפתוח את קבוצת הווצאפ שלו בשקט, למי זה מפריע? (שאלה רטורית, מי שזה מפריע לו מוזמן פשוט לא להצטרף.. למה כל דבר צריך להיות כזה מסובך?)

אני מאמין שהתכוונת אלי.:-)

ברור אלא מי :-)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זו מדינה דמוקרטית, מותר לכל אחד לאהוב איזה דגם שהוא רוצה, ולהתאגד/להקים איזה מועדון שבראש שלו. מי שיש לו משהו קונסטרוקטיבי לומר ו/או לעזור - יופי.

מי שאין לו משהו חיובי לומר, חבל על המילים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מהבדיקה שערכת לאיזה מספר הגעת שהוא נמוך כזה?

הגעתי למספר 8. לא עובר את אחוז החסימה. ועם כל שנה המספר הזה ילך ויקטן.

E46 330CI

פורסם
מחזק את הבחור שמעליי, ומוסיף:

[ATTACH=CONFIG]453477[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]453478[/ATTACH]

אסף אתה רואה את עצמך מנמיך את האוטו ומחליף חלקים בשויי של אוטו שלם?

פורסם
עמרי ואורן, תפסיקו כבר להסביר את עצמכם ולהצטדק. במדינה שלנו בוכים שאין תרבות מוטורית, אבל יחד עם זאת אם אין לך רכב עם סמל נחשק אז אין לך זכות קיום בין חובבי רכב, ממש במילים האלו.

נכון שגטס זה רכב סטנדרתי שמזוהה יותר חברות השכרה וליסינג ונטול כל סקסאפיל, אבל אף אחד לא צריך למנוע מכם לאהוב אותו ולטפח אותו.

למה כשמועדון אלפא יוצאים לפיקניק משפחות זה בסדר, אבל כשדאצ'ה עושים שבת גיבוש למשפחות עושים מהם צחוק בפורום? עם גישה כזאת באמת לא נגיע רחוק.

אושריקו, אתה דורש מועדון טויוטה קורולה? מי חייב לך מועדון? רוצה אחד? תפדאל, תפתח קבוצה בפייסבוק ותתחיל להפיץ אותה. לא ילך, תצטרף לjdm.

מחזק את הכל!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם (נערך)
אסף אתה רואה את עצמך מנמיך את האוטו ומחליף חלקים בשויי של אוטו שלם?

לא, שיפורים לא מדבר אליי.

תן לי רק לטפל היטב ברכב ולדאוג לו מבחינה מכנית. חיצוניות גם ממש לא מדבר אליי.

זאת הסיבה שאני בעל גטס.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עמרי ואורן, תפסיקו כבר להסביר את עצמכם ולהצטדק. במדינה שלנו בוכים שאין תרבות מוטורית, אבל יחד עם זאת אם אין לך רכב עם סמל נחשק אז אין לך זכות קיום בין חובבי רכב, ממש במילים האלו.

נכון שגטס זה רכב סטנדרתי שמזוהה יותר חברות השכרה וליסינג ונטול כל סקסאפיל, אבל אף אחד לא צריך למנוע מכם לאהוב אותו ולטפח אותו.

למה כשמועדון אלפא יוצאים לפיקניק משפחות זה בסדר, אבל כשדאצ'ה עושים שבת גיבוש למשפחות עושים מהם צחוק בפורום? עם גישה כזאת באמת לא נגיע רחוק.

בדיוק ככה.

חובבי רכב מתחילים בקטן, ואם גטס הוא הרכב שאתם יכולים להרשות לעצמכם בשלב זה של החיים - תיהנו מזה.

גם אם תשפצו אלפות קלאסיות יהיה מי שיתנשא עליכם, אז חבל על העצבים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מתאר שלרכב אין שם?

אז שאנשים כמוך מייצגים את רוב רוכשי הגטס(חוץ מהחלק של טיפול ברכב בלי עזרת מוסכים).

תסלחו לי כל שאר מלטפי הדשבורד למניהם.

ביונדאי גטס המקסימום שאפשר לעשות בארץ זה להתקין ג'אנטים של גרסת 1.6,לקנות גרסה עם סאנרופ מקורי ולהתקין מנוע 1.6 ותיבת הילוכים ידנית(במידה והמחלקה הטכנית תאשר).

עכשיו עם כבישים שלנו בארץ להנמיך יונדאי לכזה גובה זה מתכון להריסת מיכלי שמן(מנוע וגיר).

לעומת זאת I20 זה רכב שיונדאי כבר מראש הכינה לגרסה קצה לראלי WRC פה אפשר לראות מועדון רכב מתפתח.

פורסם

הגעתי למספר 8. לא עובר את אחוז החסימה. ועם כל שנה המספר הזה ילך ויקטן.

זאת התחלה וכיוון שהרבה אנשים מחפשים רכב סביב התקציב הזה לדעתי זה דווקא יגדל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא, שיפורים לא מדבר אליי.

תן לי רק לטפל היטב ברכב ולדאוג לו מבחינה מכנית. חיצוניות גם ממש לא מדבר אליי.

זאת הסיבה שאני בעל גטס.

שנים לא הבנתי למה אתה לא כותב בפורום כללי. כנראה שאתה כמוני, כשמדברים על הרכב שאתה מחזיק חייב להגיב.:twisted:

• תוכן חדש...