Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 / סיאט איביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום הנהדר הזה,

מחיפוש שערכתי לא מצאתי השוואה בין הרכבים שציינתי - חדשים 2016 מהיבואן.

אבקש את עזרתכם לכל מי שיודע דבר מה ויותר...

בסוף אפריל אני ארכוש בע"ה רכב חדש, כאשר ההתלבטות היא בין

סיאט איביזה 1.0 אוטומטית לבין מאזדה 2. (רכבים חדשים מהיבואן).

מעוניין לקבל כל מידע שהוא לגבי הרכבים שציינתי - אמינות, חלפים, צריכת דלק וכו'.

התכנון הוא לקנות אחד מהם ולהשאר עם הרכב לפחות 5 שנים.

מעדיף כמובן לבלות כמה שפחות במוסך ולהוציא כמה שפחות על תיקונים ובעיות למיניהן...

*הרכב הולך לשמש זוג צעיר, בקרוב נהפוך לזוג צעיר + 1 בע"ה.

אשמח לקבל עצות, המלצות וכל מידע שברשותכם!

המון תודה,

בן

פורסם

אמינות -היתרון למאזדה - גיר אוטומטי ומנוע אטמוספרי לעומת גיר רובוטי ומנוע טורבו, למרטת שרק הגיר בסימן שאלה והמנוע עוד מוקדם לקבוע לגבי אמינותו.

כמו כן למאזדה 3 שנות אחריות ולאיביזה רק 2. היתרון של האיביזה הוא במחיר ובזריזות.

פורסם

המנוע הוא חדש כך שלא ניתן לדעת,לגבי הגיר נדמה שהיום האמינות טובה יותר,לדעתי מושבים באיביזה עדיפים עם תמיכה טובה יותר.

מבחינת זריזות האיביזה מעולה,למזדה יש יתרון קל במרווח מאחור ומושב נוח יותר אך היא לא בין המרווחת בקטגוריה.

כמו כן לאיביזה יש יתרון גדול במחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
המנוע הוא חדש כך שלא ניתן לדעת,לגבי הגיר נדמה שהיום האמינות טובה יותר,לדעתי מושבים באיביזה עדיפים עם תמיכה טובה יותר.

מבחינת זריזות האיביזה מעולה,למזדה יש יתרון קל במרווח מאחור ומושב נוח יותר אך היא לא בין המרווחת בקטגוריה.

כמו כן לאיביזה יש יתרון גדול במחיר.

תודה על התגובה.

אני מבין שההעדפה שלך נוטה לכיוון האיביזה.

פורסם

אני התלבטתי בין מאזדה 2 לפיגו 208 ולבסוף בחרתי במאזדה דמיו, אחרי שהכנסתי עגלה ממוצעת לבגאז של שתיהן ולא הצלחתי להכניס בשכיבה, מה שגרם לכך שלא נשאר מקום. עשיתי נסיעת מבחן על המאזדה, אהבתי את תגובת הדוושה, היציבות והאבזור.

אני חושב שצריכת הדלק בסיאט תהיה טובה יותר אם היא טורבו ובוודאי זולה יותר. מנגד לא רציתי להיכנס להרפתקאות ה dsg והעדפתי שלוש שנות אחריות.

אם אתה בונה על רכב לחמש שנים ובקרוב תתרחבו, הייתי ממליץ לשקול רכישת רכב עם תא מטען גדול יותר.

פורסם
אני התלבטתי בין מאזדה 2 לפיגו 208 ולבסוף בחרתי במאזדה דמיו, אחרי שהכנסתי עגלה ממוצעת לבגאז של שתיהן ולא הצלחתי להכניס בשכיבה, מה שגרם לכך שלא נשאר מקום. עשיתי נסיעת מבחן על המאזדה, אהבתי את תגובת הדוושה, היציבות והאבזור.

אני חושב שצריכת הדלק בסיאט תהיה טובה יותר אם היא טורבו ובוודאי זולה יותר. מנגד לא רציתי להיכנס להרפתקאות ה dsg והעדפתי שלוש שנות אחריות.

אם אתה בונה על רכב לחמש שנים ובקרוב תתרחבו, הייתי ממליץ לשקול רכישת רכב עם תא מטען גדול יותר.

תודה רבה.

מתי קנית את המאזדה?

פורסם
תודה על התגובה.

אני מבין שההעדפה שלך נוטה לכיוון האיביזה.

המזדה פשוט לא עברה אצלי את מבחן התצוגה,ראשית היא לא ניראית כמו דגם חדש,זה לא שהאיביזה בעלת עיצוב חדשני אבל המזדה אותי מאכזבת מבחינת עיצוב,גם המושב לא היה לי נוח כמו באיביזה,לא כול כך מרווחת,לא אהבתי בכלל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה רבה.

מתי קנית את המאזדה?

ביום שישי האחרון, דרך מועדון חבר, אבל הדגם של הדינאמיק נמכר גם בליסינג 0 קמ.

לא משנה איזה רכב תבחר, תחשוב על הפונקציונאליות שלו למשפחה בעלת 4 נפשות. לדעתי בסופר מיני רגיל יהיה לך קשה להתנהל כרכב עיקרי

• תוכן חדש...