Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמבילייט בב.מ.וו. 318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כפי שכתבתי כאן, אבא שלי רכש ב.מ.וו. 318.

בנסיעת המבחן ציין איש המכירות של דלק מוטורס כי ברכב יש תאורת אמבילייט פנימית בעלת שני צבעים.

במחשב הרכב אכן ניתן לבחור אחד מתוך שני צבעים: קלאסיק או ספורט, אולם תאורת האמבילייט לא נדלקת כלל.

כיצד ניתן לגרום לתאורה להידלק?

האם היא קיימת בכלל ברכב, למרות דברי איש המכירות, האופציות במחשב הרכב והעובדה שבמישוש ניתן לחוש את נורות הלד מתחת לפסי הקישוט בדלתות?

Using Tapatalk

פורסם

אם האופציה מופיעה במחשב אז קשה להאמין שזה לא מותקן ברכב. יתכן שהתאורה נדלקת רק בתנאים מסוימים, למשל רק בחושך מוחלט כאשר אורות הדרך דלוקים והרכב מונע.

הצץ בספר הרכב ואם לא כתוב שם כלום קפוץ למוסך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שלחתי הודעת דואר אלקטרוני לשני מרכזי שירות של ב.מ.וו.

נראה מתי ואם אקבל תשובה.

Using Tapatalk

פורסם

מנסיון, במוסך לא כל כך מכירים את ה "פיצ'רים" שיש ברכב.

עצתי: הכנס שאלה בפורום בחו"ל ותקבל תשובה תוך מספר שעות. אני מקווה שאני לא חוטא לפורום הזה, אבל בעניני במוו תנסה את:

bimmerfest.com

פורסם

בספר הרכב לא כתוב שאפשר להדליק או לכבות את האמבילייט.

תודה על הפורום בחו"ל.

Using Tapatalk

• תוכן חדש...