Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סיווק 2007 115K סדאן

יש לי רעשים שבאים והולכים בזמן סיבוב ההגה

רעשים של חריקות חלק חזק וחלש

אתמול הייתי במוסך ולא מצאו כלום (הרעשים לא היו במשך חצי שעה)

היום תפסתי את הרעשים ומייד נכנסתי למוסך (מבדיקה קצרה אמר לי שזה מחיכוך בוקסות בהגה כוח ואמר לי שככל הנראה צריך לחיות אם הרעשים או לשלוח לתיקון, אך ציין כי יבדוק בשמחה שבוע הבא חופשים)

קודם כל אני רוצה לציין לשבח את מוסך מומופרונט שלא ניסה לזמבר אותי או למשוך כספים לחינם ובאמת ניסה לעזור גם אם זה יצא לו ללא תמורה

השאלה שלי, האם באמת עניין רק של רעש או גם של בטיחות?

איפה ניתן לבצע שיפוץ בעלות נורמאלית (הרי במוסך רק מפרקים ושולחים לתיקון אצל מישהו)?

תודה,

ארטם

פורסם

לא צריך לשלוח שום דבר לתיקון וגם לא לחיות עם הרעשים האלה. צריך בסהכ להזיז מעט את גומיות המסרק ולפנק מבפנים בגריז בשני הצדדים כמובן וזה הכל. עבודה של רבע שעה.

פורסם (נערך)

מחזק את מאור, גם לי יצא לעשות את זה בסיוויק מהדור שלך, ועוד אחת בדרך. זאת המחלה שלהן כנראה.

כן, הגומיות האלה. תחתוך את בנד המתכת שלהן, תזיז את הגומיה הצידה, ודחוף גריז, אני אישית שמתי גריז שחור של ציריות. אולי גם גריז צהוב כללי יתאים. תפנק בגריז ותסובב את ההגה מצד לצד עד הסוף. דחוף אפילו עוד גריז פנימה. ככה תשחק מצד לצד מספר פעמים.

בסוף תסגור חזרה עם אזיקון עבה או בנד מתכת חדש.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

לחתוך בצד העבר או הדק? הפנימי (ליד החיבור של ההגה עצמו) או החיצוני (ליד הגלגל)?

בנד מתחת הכוונה היא לאחד כזה שבו עם מברג פילפס סוגרים ופותחים אותו...

פורסם (נערך)

בצד העבה.

הנה מדריך אומנם על סיוויק דור קודם, בדור שלך הגישה היא מלמטה, לא צריך לפרק שום דבר בדרך:

http://www.hondaclub-il.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16515&view=previous

זה בנד מתכת שהרכיבו במפעל, בלחיצה. אין ברירה אלא להרוס אותו בפתיחה.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

קפצתי לשתי חנויות ליד העבודה (מסגר)

הסתכלו עלי מאוד מוזר ואמרו שנראה שעדיף להשאיר

אם יש ריקול אני קצת יותר שקט

אמרו לי שאם אני עושה אז עדיף לסגור עם אזיקון... נכון? או לחפש בנד מתכת?

בכל מקרה אמרו לי שגריז ציריות זה גריז גרפיט (עם חלקיקים) ואת זה הם לא היו דוחפים לשם (נשמע דיי הגיוני)

דעות... עצות... אשמח לקבל (ד"א בקישור לא רואים שום תמונה)

פורסם

מוזר, אני רואה את התמונות. נסה להכנס ממחשב אחר או דפדפן אחר.

אני סגרתי עם אזיקון, גם ככה הגישה שם לא הכי נוחה בשביל לנעול בנד מתכת.

במדריך הוא שם גריז צהוב, תעשה את זה גם אתה, אם אתה רוצה להיות רגוע.

Stay Dirty

• תוכן חדש...