Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אחרי שמכרנו את הסוויפט 2011 שהייתה ברשותנו

רוצים לגדול..

כאשר הדרישות הן:

- משפחתית האץ' בלבד.

- אוטומטית בלבד

- נוחות נסיעה ברמה הגבוה ביותר שיש בקטגוריה (חשוב מאד מאד בדרכים בין עורניות שלא תורגש הנסיעה)

- ואמינות כמו כולנו :)

המכוניות שחשבתי עליהן עד כה:

גולף דור 6 עם 1.4 העדפה לג'נרשיין בגלל הפינוקים (רגילים כבר מהסוויפט לבקרת שיוט\שליטה מההגה)

פורד פוקוס 2.0 ליטר טיטניום

רנו מגאן החדשה 1.6 ליטר פריווילג'

אופל אסטרה 1.4 טורבו - ירדה קצת מהפרק בגלל שאצלנו בעבודה יש הרבה כאלה וכולן למעט אחת שאני מכיר החליפו את הטורבו... כולן הרבה לפני 100K.

בקיצור חבר'ה אתם יכולים לשפוך כל מה שנראה לכם הכל בא בחשבון בתקציב ובדרישות...

Alfa 159 TBi

פורסם

אם כבר מגאן אז עדיף לחפש אחת דיזל, תרוויחו צריכת דלק מעולה בבין עירוני.

מהפוקוס תרדו עקב תיבת הילוכים בעייתית.

המנוע 160 1.4 TSI גם לא מצטיין באמינות וכנל הDSG7.

אפשר לשקול גם אלפא רומיאו ג'ולייטה אם מחפשים משהו ברמה גבוהה יותר אבל אני לא מכיר את הנוחות שלה.

פורסם

התיבה של הפוקוס בעייתית גם בשידוך ל 2 ליטר?

ב 1.6 אני יודע שעשתה המון בעיות.. לא מכיר בעיות ב 2 ליטר

המנוע של הגולף לא יהיה 160 של גרסת הייליין אלא ה 122... עדיין האמינות ירודה?

על פניו נראה שג'ולייטה 2011 תכנס תקציב צריך רק למצוא אחת אוטו'...

Alfa 159 TBi

פורסם

נקרתה לדרכנו SX4 שנתון 2014... מישהו יכול לשפוך אור על נוחות הנסיעה? (מדובר בדגם היוצא ולא S-Cross)

Alfa 159 TBi

פורסם

מניסיון עם שנת 2010 המושבים יחסית נוחים, אך בידוד הרעשים לא טוב לדעתי ובמהירות שיוט יש רעשי רוח וכביש. ב110 גם המנוע לא כל כך שקט.

פורסם (נערך)

אני ממליץ על סיטרואן c4 דגם בסביבות שנת 2012 , נוחות נסיעה גבוהה מאוד (בכל זאת צרפתייה) . אתה יכול לחפש באתר של שלמה סיקסט וגם בסוויץ'. המחיר הוא בסביבות ה-60,000 כך שזה תואם לתקציב שלך. אציין שפורד פוקוס 2.0 צריכת דלק לא טובה בכלל. פולקסווגן גולף לא אמין ורנו מגאן גם לא אמין.

עריכה אחרונה על ידי kingoftheroad123
פורסם
פולקסווגן גולף לא אמין ורנו מגאן גם לא אמין.

פרט בבקשה מה לא אמין במגאן דור 3 , ובגולף מעבר לגיר שהוא בסימן שאלה.

אם הסיטרואן בנזין , אז יש לה את אותה תיבת הילוכים כמו במגאן בנזין (AL4), לפחות עד 2012.

ב2013 במגאן יש כבר גיר רציף של ניסאן ויש סיכוי שגם המנוע.

פורסם

אכן מגאן דור 3 1.6 115 כ"ס גיר רציף בדיוק כמו בג'וק של ניסן זה אותו מנוע וגיר 1:1.

אגב ברנו מרגיש חזק הרבה יותר.. למרות הבידוד הטוב של הצרפתייה העצבנות של הגיר והמנוע חודרים היטב לתא הנוסעים...

מנוע לא רגוע בכלל.

כך שהאמינות לא מה שמוריד אותי ממנה... אלה הפחד שבעוד שנתיים הרכב שווה בדיוק חצי ממה ששלמתי שזה לא מעט כסף.

I35 לא האץ'... וגם אני לא מאמין שהיא מגיעה לנוחות של מגאן\גולף\פוקוס

אני ממש רוצה לקחת גולף אבל מפחד מהגיר הכלכך שנוי במחולקת..

איזה מהצמד הוא הילד הבעיתי? DSG6 או DSG7? האחד בעל מצמד יחיד והשני כפול נכון?

לגביי חסכון בדלק של פוקוס, לא מה שיבריח אותי מהרכב הזה. אני באמת שואל עד כמה הוא אמין והאם יש מישהו בפורום שבעלים של אחד אפילו ליסינג אני אשמח לשמוע חו"ד..

Alfa 159 TBi

פורסם

I30 האצ'בק או סטיישן יתאימו יותר לדרישות שלך. לדעתי הסיד אפילו עדיפה על ה-I30 ועל הגיר הרובוטי (כפול מצמדים) שלה אין תלונות מיוחדות.

גם טויוטה אוריס שווה בדיקה.

לגבי ה-DSG, שניהם בעלי שני מצמדים, ה-7 נחשב בעייתי.

לגבי הפוקוס, אני חושב שהמצב יותר גרוע מב-VAG שם בחלק מהזמן הוא עובד תקין, בפורד פשוט הרימו ידיים.

לא מזמן הגעתי לאלבר עם פוקוס כזאת לצורך החלפת מגבים. הגיר שלה היה נוראי ושאלתי מה אפשר לעשות עם האוטו. התשובה שקיבלתי היא שכל המכוניות האלה ככה ושום טיפול לא עוזר, בחלק מהזמן הן אפילו לא נלקחות למוסך כשיש תלונה על הגיר.

• תוכן חדש...