Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון רציתי להגיד לך שאם תחפש הרבה הרבה זמן ועם הרבה סבלנות אז אולי לקראת החתונה של אחותך תמצא למכירה בראבו 2000 20V טורבו. יש כמה בודדות כאלה בארץ.

דבר שני.... לא זוכר איך נקרא הדגם של הפולו עם אותו גג כמו הפייסטה אבל הוא גם מגניב (אולי OPEN TOP)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
דבר שני.... לא זוכר איך נקרא הדגם של הפולו עם אותו גג כמו הפייסטה אבל הוא גם מגניב (אולי OPEN TOP)

open air.

ויש לי אחת כזו למכירה ליד הבית. אבל היא תהיה יקרה משמעותית מהפיאסטה.

גיא

פורסם
בקשר לבראבה:

איך הביצועים שלה?..מרגישה טוב שלוחצים אותה או שנחנקת?

ואולי אפשר דעות עליה?..תודה

A8: עם אני ימצא בראבו אני 100% קונה, אל קודם שתהיה :wink: .

יונתן

בבעלותי בראבו 97 ובבעלות אחי ברבה 2000.

התרשמות שלי - הבראבה נוחה מאוד, הבראבו פחות, אחיזת הכביש של הבראבה טובה מזו של הראבו (נשמע אולי מפתיע...),צריכת הדלק שונה - הבראבו אוהבת דלק קצת יותר אך זאת אני מניח בגלל מנועים שונים קצת כנראה וכו'...

אם הרכב ישרת לא רק אותך ואת אחותך אלא כרכב שני במשפחה (קניות,נסיעות,הסעות...) שקול בחיוב בראבה - שימושית יותר וניתן למצוא רכבים מעולים במחיר מגוחך.

טיפ קטן שאולי יחלקו עליי אך זו דעתי - חפש רכב עם יד נמוכה,דבר שנכון באופן כללי (ראשונה,שנייה גג).

לדעתי איכות הרכבים לא אחידה - תוכל למצוא רכב מעולה ורכב מאותו שנתוון שרק יראה מוסך. בעליי רכב נוטים להיפטר כמה שיותר מהר מרכבים גרועים=> בעלויות רבות.

רכבים אמינים וטובים נשארים למשך זמן רב אצל הבעלים (בעיקר בגלל איבוד ערך רב ותוספת כסף משמעותית במידה ורוצים לשדרג...)=> מספר מועט של בעלים קודמים.

לסיכום - אני מאוד נהנה משניהם אך מהבראבה יותר.

פורסם

ברשותי בראבו ידנית 97 1600

ההרגשה שלי אחרי הקניה היתה כמעט של זכייה בלוטו - רכב מוצלח, חזק יחסית ובעל עיצוב יפה. מתלים קצת קשים ואחיזה לא מדהימה אבל עדין המון בשביל רכב במחיר שלו. ביום שקניתי מישהו בכביש ניסה לשכנע אותי למכור לו ב5K יותר ממה ששילמתי בטענה של "תן לי אותו מהר לפני שתיקשר אליו..."

אכן לפי כל מה ששמעתי \ קראתי ישנם כאלו שלא מבקרות במוסך כלל וכאלו שמכירות כבר כמה מוסכניקים ואת שושלת היחסים המשפחתית שלהם. שלי לשמחתי היא מהסוג הראשון עד כה.

אני ממליץ בחום (כנראה שעניין הידים נכון)

...Spead is nothing without Control

פורסם
שלום אברי!

במכונית תשמש אך ורק אותי ואת אחותי, אבל עדיין אנחנו רוצים אוטו נוח.

מה מבחינת הביצועים?..איזה יותר נראית לך?

יונתן

אני יודע שאולי ישמע מופרך אך בראבה שנת 2000 הותירה עליי רושם טוב יותר מכל הבחינות.

מה שכן, אולי, ופה אני ממש לא יודע, גם בראבו שנת 2000 שופרו ביחס לזו שבבעלותי.

אני ממליץ לך פשוט ללכת לאנשים שמעונינים למכור ולעשות כמה סיבובים טובים על הרכבים.

תראה מה תאהב יותר. כמו כן - סע בכבישים שאתה מכיר טוב (מהמורות,איכות כביש גרועה וכו') ותראה באמת מה יש לרכבים להציע.

• תוכן חדש...