Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר: תיאוריה וטסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל הכלים - 50 סמ"ק, 02, מעל 500 סמ"ק, 03(עד 15 ט') - תאוריה וטסט במכה ראשונה.

על הטוסטוס - 8 שיעורים.

02 - מי סופר כשאבא הוא המורה.

מעל 500 - 4 שיעורים.

03 - 5 שיעורים.

ב-02 ביצעתי חניה בעליה.

ב-03 ביצעתי נסיעה לאחור ללא מכוון בפניה שמ'.

כל המבחנים בוצעו ע"י רבי בוחנים ממשרד הרישוי בחולון.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש פה תותחים רציניים אני רואה....

תודה יוסי על הסיפור המעניין, באמת...

עכשיו לסיפורים שלי...

אופניים... טסט ראשון בברית המועצות, ושוב טסט ראשון (הפעם עם רב בוחן) אחרי שלילה בגלל התנגשות בעץ...

רכב, תיאוריה ראשונה וטסט ראשון, אחרי 15 דקות הבוחן ראה שאני נוהג יותר טוב ממנו והסיפור נגמר...

פורסם
לכל הכלים - 50 סמ"ק, 02, מעל 500 סמ"ק, 03(עד 15 ט') - תאוריה וטסט במכה ראשונה.

על הטוסטוס - 8 שיעורים.

02 - מי סופר כשאבא הוא המורה.

מעל 500 - 4 שיעורים.

03 - 5 שיעורים.

ב-02 ביצעתי חניה בעליה.

ב-03 ביצעתי נסיעה לאחור ללא מכוון בפניה שמ'.

כל המבחנים בוצעו ע"י רבי בוחנים ממשרד הרישוי בחולון.

עמית

לא יודע למה אבל נראה לי שהרבי בוחנים האלה הכירו את האבא המורה שלך ....

אם לא אני מתנצל מראש.....

חוץ מזה כל אלה שכותבים כמה שיעורים הם עשו נראה לי שעדיף לא לפרסם את זה ,במיוחד אלה שרק עשו רשיון.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מוטי, לפני שנהג, בין אם הוא וותיק או בין אם הוא חדש, כדי לנסות לעשות פניות קצת יותר ממה שהוא עושה בנסיעה רגילה, אמור קודם כל לדעת את הבסיס, וגם להכיר את רכבו אחרת, אם הוא לא יכיר, עששה "חישוב" לא נכון ויכול להעקץ. וחזק.. (וראיתי בחור כזה בשכבה שלי, שרצה לקחת פנייה מהר, נכנס לתת היגוי איך שהוא יצב את הרכב אך מאוחר ועף על המדרכה.. טיפשות שכאשר אתה לא מתאים את המהירות שלך לתנאי הדרך..)

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
1

רכב, תיאוריה ראשונה וטסט ראשון, אחרי 15 דקות הבוחן ראה שאני נוהג יותר טוב ממנו והסיפור נגמר...

פששש אני מתאר לעצמי שהוא גם התפטר בטענה שהוא עפר ואפר לרגליך וביקש ממך שתירש את מקומו.......
פורסם

ומוטי הנה משפט חכם .. :

"יש כאלה שעוברים טסט ראשון ויודעים לנהוג טוב מכל אחד אחר,

יש כאלה שעוברים טסט שני או שלישי ונוהגים יותר טוב מאלה שעברו טסט ראשון,

יש כאלה שעברו טסט ראשון ולא יודעים בכלל לנהוג,

ויש כאלה שעברו טסט חמישי ושישי ומעלה ונוהגים מצויין יותר מאשר אלה שעברו בשלבים מוקדמים .."

אולי תסבכתי אבל הבנת את הפואנטה, מספר הטסט שעברת לא הכי חשוב.

[/size]

לדוגמה :

אני וחבר טוב שלי למדנו יחד נהיגה עד 500 ,אני מעולם לא הסתדרתי טוב מידי עם דו"ג (יחסית לרכב רגיל) והוא רוכב מלידה אחרי כמה שיעורים הוא הלך לטסט ונכשל(חוסר ביטחון עצמי..) אחרי עוד 3 שיעורים אני הלכתי לטסט ועברתי ,הוא ניגש לעוד טסט ונכשל שוב(עודף ביטחון עצמי)לי כבר יש רשיון ל500 כמעט 4שנים ,לו עוד אין , ולאף אחד (חוץ מלטסטר )אין ספק שהוא רוכב יותר טוב...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
פששש אני מתאר לעצמי שהוא גם התפטר בטענה שהוא עפר ואפר לרגליך וביקש ממך שתירש את מקומו.......

מה זה נראה לך פה כס מלוכה??

פורסם
מה זה נראה לך פה כס מלוכה??
אני פשוט נותן כבוד למלך שכמותך שלפני שקיבלת את רישיונך כבר נהגת יותר טוב מבוחן שנוהג כבר שנים מספר וניסיונו רב יותר משלך....:wink:
פורסם

רשיון 02:

תיאוריה -ראשונה

מספר שיעורים - 28

טסט- ראשון

סה"כ יצא לי מעולה, עברתי את הכל ראשון, כאשר שיעור עלה לי 70 ש"ח.

פורסם

רשיון טרקטור: תיאוריה ראשונה טסט ראשון. וכמה שזה קל היה אחד שהצליח להיכשל.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

מוטי אני לא התכוונתי יודע יודע אלא שקראתי על מה צריך לעשות בתנאים מסויימים, ואיך בכלל צריך לבצע תמרונים מסויימים.

בוא ננסח את זה מחדש אני מכיר טכניקות אבל לא ניסיתי אף אחת מהן, וגם אני לא רוצה לנסות בכביש ציבורי...

• תוכן חדש...