Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה או סופרב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקודות TSI DSG הן יחסית מאוד רגישות וצריכות לקבל טיפול כראוי. לפני רכישה מחברה כזאת או אחרת אנא בדוק היכן טופלו הרכבים. הטוב ביותר יהיה טיפול במוסכי היבואן עם תיעוד מפורט של הטיפולים והחלפים, או מוסכים מתמחי וואגיות. כל מוסך כללי עם חלפים סיניים שנשלחים למוסך ע"י חברה כזאת או אחרת, והמוסך מקבל כסף רק על עבודה = זו לא הדרך הטובה ביותר לתחזק. שים לב שרכבי סקודה מסיימים השנה את 5 שנות האחריות על הגיר.

פורסם (נערך)

בהכרח מקום שמציע לי רכב נניח של 100k והוא מליסינג, הם חייבים למכור לי ב15-17 אלף פחות??

כמובן שאני אברר את כל הדברים פשוט זה הרכב שאני רוצה, היום לקחתי נסיעת מבחן באיזה מגרש רכבים ונהניתי מאד.. ושמעתי מחברים שיש להם ניסיון עם הרכב שהם מאד מרוצים. למרות שכמובן הכל עניין של מזל.. מקווה ש״אפול״ טוב.

עוד שאלה - עד כמה זה נורא לרכוש רכב שהיה יד ראשונה בבעלות ליסינג ? במידה וכל הטיפולים נעשו במקום סדור עם חלפים איכותיים וכו׳??

פלוס, מה עלי לבדוק בבדיקה של הרכב לפני הקניה? על מה חשוב לשים דגש במיוחד בדגם הזה? (סופרב 2012).

תודה !

עריכה אחרונה על ידי kiper
פורסם

סופרב 2012 לוודא שזה טיפטרוניק ולא DSG. אם זה DSG אז לוודא שעדיין יש אחריות יבואן על הגיר ולקבל את זה בכתב. טיפולים במוסך מורשה יבואן (ולא מורשה משרד התחבורה) זו לא ההתמחות העיקרית של חברת הליסינג שהזכרת. בלשון המעטה.

פורסם

מבחינת הגיר,תבדוק בחברה מה הגיר עבר ומתי נגעו בו לאחרונה,במידה ותחליט לרכוש הייתי מכניס אותו לבדיקת גיר/עדכון במסגרת האחריות,ותקח מכתב שנותן אישור מהיצרן לאחריות.

הייתה לי גולף הייליין 2009 ולפני חודשיים החלפתי גיר(חדש לא משופץ)על חשבון החברה,אז בדרכ הם בסדר גמור

פורסם

מצאנו סופרב 2012 עם תיבת הילוכים פלנטרית לא DSG!

קצת מבאס שעשתה 130k קילומטר.

מה דעתכם??

זה או זאת או סופרב 2012 עם DSG שעשתה 100k קילומטר.

מה עדיף?

פורסם

הפלנטרית עדיפה למי שמחפש להמנע מעלויות תחזוקה גבוהות.

יחד עם זאת חשוב להתייחס לעלויות האחזקה של הסופרב מול האוקטביה באופן כללי - יש לזה המון דוגמאות:

נורות הקסנון יקרות יותר, צמיגים בחתך נמוך 17" יקרים ובזמנו לא בכל פנ'צריה היו כאלה זמינים, טיפול במושבי עור ושאר החיישנים והפינוקים שיש לסופרב להציע.

אם חלילה מורידים לך מראה אתה בחתיכת בעיה - המראות שם מתכהות, עם מפשירי אדים וקיפול חשמלי, יקרות יחסית.

מתקשה להגיד לגבי השמן כי אני לא יודע מה שמים באוקטביה אבל בסופרב הייתי משתמש בשמן די יקר (ע"פ ההמלצה שהייתה בספר הרכב ונדרשתי למלא לא מעט שמן...).

לא שאני חלילה מניע מהסופרב, בהחלט מעדיף אותה, זה רכב בליגה אחרת, אבל התחזוקה יקרה יותר ממשפחתית רגילה.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

טוב אז עדכון נוסף.

לגבי הפלנטרית אני כרגע שם אותה בצד וקצת מפריע לי הקילומטרז׳ הגבוה שלה.

מנגד, הוצעה לי סופרב DSG 2012 עם 70k קילומטר, נשמע הרבה יותר טוב ומפתה.

מה כדאי ועדיף? כי 130k בארבע שנים זה נשמע קצת לא סביר ושקרעו את האוטו..

• תוכן חדש...