Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט 2002 רועד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום התחדשתי ביונדאי אקסנט 2002 ידנית הרכב עם 178 אלף קילומטר במצב טוב. אך שמתי לב שההגה רועד לי כשאני מעל 100. מה יכולה להיות הסיבה? ואני רוצה טיפה לשפר את הרכב מבחינה מכנית מה אפשר?

פורסם

כמו שאושר אמר תתחיל באיזון גלגלים, אם לא עוזר תעבור לכיוון פרונט לאמרות שאני כמעט בטוח שאיזון גלגלים יסדר את הבעיה.

פורסם
כמו שאושר אמר תתחיל באיזון גלגלים, אם לא עוזר תעבור לכיוון פרונט לאמרות שאני כמעט בטוח שאיזון גלגלים יסדר את הבעיה.

האמת שעשיתי איזון גלגלים טיפה שיפר אבל עדיין בסביבות 110 120 הוא רועד לפעמים בנסיעה ברצף.

פורסם

בעבר עשיתי כיוון פרונט כי חיזקתי בורג של הבולם שפגע בכיוון כנראה ואחר כך ההגה רעד לי די הרבה במהירות של 80-90-100 וכו' והכיוון פרונט סידר.

כמובן שלפני כן צריך לוודא שאין שום בעיה במתלה או חלקים שהתבלו אחרת סתם תעשה כיוון פרונט.

ואם בכלל הרכב מושך לך לצדדים ?

פורסם (נערך)

ראשית כל איזון גלגלים. במידה והבעיה נשארת? צריך לבדוק כמה גורמים.

1. מצב הצמיגים. (שחיקה לא אחידה,אוויר,יבשים)

2. ג'נטים. (אולי עקומים)

3. ציריות.

אלו הדברים הראשונים שאתה חייב לבדוק. יש עוד כמה גורמים לפני פרונט

במידה ואין משיכה אלא רק רעידות.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
עדיין פותח השירשור לא ענה לשאלה אם זה קורה כאשר הגז לחוץ או בלי שום קשר לגז..?

בלי שום קשר לגז הוא עדיין רועד אפילו לחצתי קלאץ' כאשר רעד והמשיך לרעוד. וההגה טיפה נוטה לי ימינה.

• תוכן חדש...