Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשד להרעלת CO פג'ו פרטנר 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתרגיש טוב ותהיה בריא.

לגבי הבעיה הטכנית - במנוע 1.6HDI ריח גזי פליטה בתא נוסעים נגרם לרוב לא בגלל תקלה במערת פליטה, אלא בגלל דליפה מסביב לתושבות מרססים.

תיקון: הוצאת מרסס, החלפת אטמים, החזרה למקום והידוק במומנט המתאים.

ניתן לזהות את המרסס הבעייתי על ידי סימני שמן סביבו.

הריח נשאב לתוך הרכס דרך מערכת המיזוג.

אם מדובר בדגם בנזין 1.4, כל הנ"ל לא רלוונטי.

אם זה לא מהמזגן, לבדוק שלמות גומיות בדלתות האחוריות.

פורסם

לא ברור איך הגעת לאבחנה של הליקובקטר. זו לא אבחנה של מיון אלא מצריכה בדיקות שתוצאותיהן אינן מיידיות.

זאת בדיקה פשוטה שתוצאותיה מתקבלות תוך כ-15 עד 20 דקות.

מבוצע גם בקופ"ח.

פורסם

אולי תקנה גלאי co ותבדוק את המקומות בהם אתה שוהה, ברכב, בעבודה, בבית?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
זאת בדיקה פשוטה שתוצאותיה מתקבלות תוך כ-15 עד 20 דקות.

מבוצע גם בקופ"ח.

עד כמה שאני יודע תוצאות בדיקת נשיפה ממש לא מיידיות. כך גם ביופסיה מהקיבה. ושתי הבדיקות מצריכות הכנה כלשהי שגם היא פוגמת במיידיות.

בדיקת הנוגדנים להליקובקטר חסרת כל ערך כיון שכמעט אין שאינה מעידה על זהום פעיל אלא על חשיפה בזמן כלשהו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אנא ציין אם מדובר ברכב דיזל או ברכב בנזין.

מנוע דיזל שעובד בעודף אוויר תמיד, כמעט ולא פולט CO.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

ספריאל, אמנם לא מיידית, אך בבדיקת נשיפה (החיידק יודע להפוך שתנן לאמוניה + CO ועל זה מסתמכת הבדיקה) ניתן לקבל תוצאות תוך כמה עשרות דק'. לכן כתגובה להודעתך זו:

לא ברור איך הגעת לאבחנה של הליקובקטר. זו לא אבחנה של מיון אלא מצריכה בדיקות שתוצאותיהן אינן מיידיות.

guya72 רשם את זה. בדיקה של חצי שעה היא בהחלט משהו בסדר גודל של מיון (כמו גם בדיקות דם).

מסכים איתך שבדיקה ע"י גסטרוסקופיה וביופסיה זה לא משהו של מיון, אך הבדיקה הנפוצה היא הנשיפה.

פורסם

קרה לי משהו דומה ברכב פעם.

בעקבות עלייה על חתיכת סלע שהדרדרה לכביש מצד הדרך הדוד קיבל חור קטן בערך האמצע הרכב.

איכשהוא עם כיווני הרוח הכל נכנס לאוטו. היה בלתי אפשרי לנהוג יותר מ5 דקות רצוף (עם חלונות פתוחים, עם סגורים אני לא רוצה לדמיין מה היה קורה). הצלחתי איכשהוא להגיע למוסך. כמה עשרות שקלים ו2 דקות ריתוך ונסעתי לשלום.

• תוכן חדש...