Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן 2 נורית לחץ שמן !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה אנשים - אני לקוח מרוצה מאושר וחוזר לאחר הרבה זמן שלא הייתי כאן ...

אז ככה - יש לי מגאן 2 יד ראשונה מ 2005 ובזמן האחרון קצת הזנחתי אותה כי המחירים לתיקונים כבר גבוהים ממחיר הרכב .

לכן מה שאני אפתור לבד בתקציב מצומצם סבבה מה שלא אז לא עד שהרכב יתפגר .

בזמן האחרון לאחר טלטלה שהרכב קיבל ( ירידה לשוליים ברמת הגולן ובור בינוני עם מים - הרכב לא קיבל מכה אבל קיבל שטיפת מנוע ) נדלקת לי נורת שמן כאשר הרכב חם ובנסיעה ארוכה ולא נכבת המנוע מרגיש בריא ולא נותן סימנים לעייפות כמו כן ממבט אין פגיעה או נזילה חריגה ומפלס השמן היה נמוך בזמן הפגיעה אבל מילאתי שמן ועכשיו הכל תקין .

ממחשבה שלי כנראה זה צירוף מקרים והשמן לא איכותי מספיק ונהיה דליל בזמן שהוא חם ולכן לא נבנה לחץ שמן מספיק - מה דעתכם מה אפשר לבדוק עוד מבלי לגשת למוסך כי אני לא סומך על המוסכים אצלי והמוסך שאני עובד איתו רחוק ויקר אז אליו אני מגיע רק כאשר הגיעו מים עד נפש ...

כמו כן זה רכב שני בבית אז אפשר לשחק איתו

בקיצור הרעיון שלי לטיפול הוא להחליף שמן ומסנן ולראות מה קורה השמן הוחלף לפני 15000 כאשר היצרן מדבר על 30000 להחלפה

- ואולי אפילו לעבור לצמיגות גבוהה יותר קצת אם זה אפשרי?

פורסם

אתה יכול להחליף שמן ופילטר אבל אני מצטרף לדעה של קודמי - אין תחליף לבדיקה של לחץ שמן.

ייתכן גם שהבעייה היא ביוניט שמודד את לחץ השמן (ז"א רק חיווי שגוי, אבל לא כדאי לקחת סיכון ולגמור מנוע).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...