Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקסוס 5 עם מסך שבור שכלל לא מגיב למגע ותמונות שאני רוצה להוציא ממנו.

system_x
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

כן כן הייתי צריך לעשות גיבוי ולא עשיתי, מי צפה את זה?

בכל מקרה יש לי תמונות שיקרות לי של הבת שלי ועוד, את הרוב יש גם אצל אשתי אך עדיין חשוב לי להוציא את מה שיש לי בפלאפון.

בעבר התעסקתי עם המכשיר המון, מותקנת בו אחת מהגרסאות nightly האחרונות של cm.

כשהמכשיר דלוק ומחובר למחשב מופיעה לי רק תקיית נקסוס 5 והיא מופיעה ריקה, ככל הנראה בהגדרות של המכשיר ככה זה מוגדר וזה יוצר את הבעיה. אין נעילה למכשיר או משהו בסגנון של קוד וכו'.

חרשתי את האינטרנט בנסיון למצוא פתרון אך ללא הועיל.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.

מנגד עוד אופציה להזמין מסך מאיביי ולהחליף לבד (לא מסובך מדי).

איך זה נראה לכם? http://www.ebay.com/itm/LCD-Touch-Screen-Digitizer-w-Frame-Assembly-for-LG-Google-Nexus-5-D820-D821-OEM-/271531978753?hash=item3f38913001:g:TVQAAOSwEK9UJQ3s

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משהו דפק מאז ששדרגו את האנדרואיד ל-6.0

גם אצלי לפעמים הטלפון (גם נקסוס 5) לא מראה שום קבצים בחיבור למחשב. מה שעוזר זה נעילה ופתיחה, ולפעמים שינוי מצב החיבור דרך ה-Developer setting, ככה כמה פעמים עד שזה פועל. אין איזשהי חוקיות וזה עובד או לא עובד רנדומלית לגמרי.

בקיצור, אני לא רואה אופציה חוץ מהחלפת המסך. את התמונות לא תאבד.

בעצם, הוא מקושר לחשבון גוגל שלך? אם כן, תכנס לג'ימייל, משם לדרייב ואז ל-Google Photos. אם אפשרת את הסנכרון האוטומטי כל התמונות שלך יהיו שם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפותח השרשור: הייתי לפני כשנה באותו המצב עם נקסוס ומסך שבור. רכשתי את מה שאתה מראה בקישור איביי (או תואם/דומה) והחלפתי לבדי, ע"פ הנחייות שיש בשפע ב- יוטיוב. הכל עבר בשלום וסוף טוב, למרבה הפליאה שלי...

מה שאני זוכר זה ששאלתי את המוכר האם מדובר בחלק מקורי, זה היה חשוב לי. לדעתי כדאי גם לך להקפיד על חלף מקורי.

עוד עצה שלאחר מעשה: בתהליך מעורבים מברגים (אולי מברג או שניים) זעירים, שלא תמיד נמצאים בכל בית. לפני הרכש בדוק בסרטוני יוטיוב מה דרוש, ותוודא שיש לך בבית. אם לא - תרכוש כבר בהזדמנות זו באיביי (אולי אפילו אצל מוכר החלף?).

ואגב, אל תשים לב לכל המכשירים הייעודיים שמנסים למכור לנו לצורך פתיחת מעטפת המכשיר, סכין פלסטיק חד פעמי פשוט עושה ת'עבודה.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נכון. לשאלתי המוכר דאז ענה בחיוב, ואכן היו סימוני LG על החלפים שהגיעו.

רק אל תשאל אותי איך הם משיגים את החלפים וזה האמת - גם לא כ"כ מענין... אולי "נפל ממשאית"? 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתגע מאנשים. באמת.

איך יכול להיות שאין גיבוי?!

בשביל מה יש ענן לגוגל, רק בשביל שיוכלו לפלוש לכם לפרטיות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המוכר ענה לך מה שרציתה לשמוע, בתוספת 3$ למסך אפשר להדפיס עליו כול לוגו שבא לך.

בכול מקרה אין דרך אמיתית להבדיל בין מקורי לזיוף ללא ציוד מעבדה, מה שכן אפשר לומר זה שאם הלוגו מוסתר בפרסום אז החלק מזוייף 100%.

לדוגמה http://www.aliexpress.com/item/Original-Matte-Back-Cover-for-Google-LG-Nexus-5-E980-D821-Battery-Door-Cover-Back-Housing/32488854892.html?spm=2114.30010308.3.40.T7MAZ8&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201644_3_505_506_503_504_301_502_10001_10002_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10004_10009_10008,searchweb201560_2,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_6452&btsid=787f7ee2-f7ad-4d9a-9540-01509ba283b2

אף שכתוב ORIGINAL הלוגו מוסתר בתמונה ולכן זה זיוף 100%.

אגב מסכים מקוריים יש באייביי יד שנייה, העלות טיפה יותר מכפול ממסך חדש מאלי, לא ממליץ לאף אחד לקנות :)

אודי A4

דימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קחו בחשבון שמסך החלופי הוא לא מקורי , המקור מחופה בגורליה גלס 3.

אחפש לך מקורי. מצאתי.

https://www.replacebase.co.uk/lg-nexus-5-d820-replacement-lcd-digitizer-touch-screen-with-chassis-bezel-black-original-4949/

עריכה אחרונה על ידי eyali23
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומה גורם לך לחשוב שזה מקורי?

הכי קרוב למקורי שאפשר להשיג כיום זה מסך מקורי שיצא מטלפון שבור ועבר חידוש (הוחלפה זכוכית חיצונית, ואולי גם פולורייזר).

אל תבלעו כל מה ש"מוכרים" לכם (תרתי משמע).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה משנה מסך לא מקורי?

אני רכשתי לגלאקסי 4 מסך לא מקורי ב54 דולר, והוא החזיק לי שנה עד שנשבר שוב, האיכות והמגע? אותו דבר.

פשוט צריך לשמור עליו יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שמח לבשר לכם שלבסוף קניתי meizu mx5 מבאג, רציתי בנוסף לזה להזמין מסך, בשלב מסויים התקנתי את google photos ולהפתעתי הכל מגובה! עברתי על רוב הדברים שם ונראה שהכל שם או כמעט הכל, היו כמה רגעים של אושר כשגיליתי את זה!

תודה לכולם!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...