Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספר טיפולים - דימקס 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספר טיפולים מחו"ל תקף לארץ?

מן הסתם שהשמנים\נוזלים יהיו קצת שונים, אבל בגדול מה כולל כל טיפול וכו', מה שכתוב בספרון הזה לפי הוראות היצרן או שכל יבואן מפרש את זה אחרת?

פורסם

אלה ספרי רכב, תודה

אני מחפש את הספרון הקטן (נפרד מהספר רכב) שמפורט בו על כל טיפול (בדכ מוסך מורשה יבואן ממלא אותו), מה צריך לבצע בטיפול וכו'

פורסם

בחוברת בעברית מצוין בעמ' 39 שמרווחי הטיפולים מצויים ב"ספר שירות וכתב האחריות" (בעברית סביר להניח) שהגיע עם הרכב ושיש להתעלם מהנחיות בפרסומים אחרים באנגלית (או שפה אחרת אני מניח). כך שלמעשה אתה מוגבל למציאת הספרון הספציפי הזה מהיבואן או ממישהו בעל אותו רכב שמחזיק עדין בחוברת.

כמו כן, באותו פרק לפחות מצויים כל המפרטים של הנוזלים והכמויות שלהם, נתוני פיוזים וכד'.

בחוברת בספרדית, יש התייחסות ללו"ז טיפולים החל מעמ' 461, אבל לפני רגע אמרו לנו להתעלם מזה ובכל מקרה צריך לתרגם את הענין.

אי אפשר לבקש ממוסך יבואן כלשהו, כתחליף לחוברת שירות, להדפיס הצעות מחיר לטיפולים השונים וע"ב זה להסיק במה נדרש לטפל ומתי?

פורסם

זה יכול להיות רעיון, יצא לי לראות ספר שירות של סובארו, שם בכלל לא מפורט שום דבר לגבי מה צריך להיעשות בטיפול, רק באיזה ק"מ או אחרי כמה חודשים לבצע טיפול (כל 15K או שנה) לא ממש מועיל, אבל אם זה ככה גם באיסוזו אז זה חסר משמעות.

אני אנסה לברר בכל מקרה, תודה!

• תוכן חדש...