Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב של פיוניר 600 ואט והוא לא מספק לי בס כמו שצריך מישום שהאוטו גדול בשבילו כניראה מה כדאי לעשות להוסיף עוד סאב או לקנות אחד גדול מה דעתכם?

פורסם

קודם כל זה נורא תלוי איזה אוטו...

אבל לפי דעתי עוד סאב כזה (אני משער פיוניר עם הפנינה) יעשה לך "שמח" באוטו...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

שמע הסאב הזה לא רע בכלל,זה תלוי איזה מגבר יש לך, לי יש את הסאב הזה וגם אני לא הייתי מרוצה ממנו כשהיה לי מגבר מאפן,אבל כשהחלפתי את המגבר למגבר נורמלי הסאב התעורר לחיים.

שניים כאלה עם מגבר מספיק חזק בהחלט יעשו לך שמח באוטו

פורסם

לא מכיר את המגבר הזה, אבל לא משנה מה תעשה, תנסה לחבר אליו סאב אחר חזק יותר...

ואז תבדוק אם שומעים טוב יותר או חזק יותר....אם לא אז הבעיה היא לא הסאב..

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

היתי ממליץ לך לשמוע אותו עם מגבר עם הספק קצת יותר בריא, אולי תוכל להסתפק בסאב אחד עם הגברה טובה, מבלי הוסיף\להחליף סאב.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם זה ככה אז באמת מומלץ שתחליף למגבר טוב ואז אולי תהיה מרוצה מהסאב שלך ולא תרצה לקנות עוד אחד

עריכה:

שי הקדמת אותי בשנייה

פורסם

דרך אגב מתן חבל שאתה לא עונה לי באי סי קי התקנתי תרמקולים ואת הגי בי אל הכל סבבה אחלה מיד לפנים רק הסאב לא מי יודע מה ח

פורסם

מה שכן איזהחבר אמר לי סאב תזרוק לו תמגבר הכי מאוס שיכול להיות האם זה נכון?

עוד שאלה :

אני מפחד גם שיתחיל לירעוד לי כל האוטו ולא יהיה לי את הקיק האמיתי והמלא שאני מחפש יש דעות בנושא?

פורסם

אי אפשר להבין למה החבר שלך התכוון כשהוא אמר זאת,

אבל אם אני אנחש שהוא התכוון לזה,שכל מגבר יספק אותו ..... אז יש טעות בדברייו.

אם ירעד או לא ירעד, ואם תהייה מסופק מהקיק האמיתי, או לא ... זה תדע אך ורק אחרי התקנה וניסיון של הרכיבים שלך ברכב הפרטי שלך, עבור האוזניים האישיות שלך :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...