Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית ב-10k לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 2 רכבי פיגו 206 ששתיהם אכזבו אותי עם ים של תקלות את שניהם מכרתי אחרי פחות מחודש

אני מחפש רכב אחר באזורים של 10-12 אלף שקל

הכיוון שלי כרגע היה למצוא רנו מגאן או סיטרואן C4 בשנתונים 2006-2008

אני ילד בן 18 בסך הכול ומראה הרכב חשוב לי , במספרים האלה המגאן והc4 נראות הכי טוב שיש , רכב מתקדם יחסית בלא הרבה כסף .

אבל מנגד אבא שלי המליץ לי שלא להסתכל שוב על צרפתיות ואולי להסתכל דווקא כמה שנתונים אחורה לכיוון הונדה סיוויק צורה של 2001 - 2002 באותם סכומים

רציתי לשמוע את דעתכם בנושא

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש לא משנה איזה רכב אתה קונה, אלא מה מצבו.

פיג'ו 206 שתוחזקה היטב לא אמורה להיות עם ים של תקלות. אתה כנראה לא קונה נכון. קרא את המאמר על קניה נכונה שמופיע בפורום, הקפד לאתר מכונית מיד שניה לכל היותר שיש בידי הבעלים את כל ההיסטוריה שלה, שטופלה היטב כל ימיה (עם עדיפות למי שטיפל במוסכי רשת היבואן), ולא יהיו לך בעיות בכלל.

ממליץ לך לשקול גם מגאן דור ראשון מהשנים 2001-4 - שוב, רק מכונית שמורה במיוחד.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם (נערך)
ממש לא משנה איזה רכב אתה קונה, אלא מה מצבו.

פיג'ו 206 שתוחזקה היטב לא אמורה להיות עם ים של תקלות. אתה כנראה לא קונה נכון. קרא את המאמר על קניה נכונה שמופיע בפורום, הקפד לאתר מכונית מיד שניה לכל היותר שיש בידי הבעלים את כל ההיסטוריה שלה, שטופלה היטב כל ימיה (עם עדיפות למי שטיפל במוסכי רשת היבואן), ולא יהיו לך בעיות בכלל.

ממליץ לך לשקול גם מגאן דור ראשון מהשנים 2001-4 - שוב, רק מכונית שמורה במיוחד.

זה לא עניין של לא קונה נכון , הפיגו הראשונה היייתה מצויינת שהבאנו אותה , רק גילינו שבאופן מוזר הצריכת דלק שלה חורגת לאזור ה1 ל7 שזה לא תקין בכלל ( עוד מדובר בדגם ה1400) וצצו עם הזמן רעשים מוזרים החלטנו להפטר ממנה ובפעם השנייה ייתכן שלא קנינו נכון באמת , המחיר היה ברצפה וזה מה שמשך אותנו , לקחנו בחשבון שבמקרה ויצוצו תקלות ונחליט למכור , בכל מקרה לא נפסיד כסף כי קנינו אותו במחיר ממש זול , וכך היה .

אך שוב צצו יותר מידי תקלות קטנות שלא היו ברגע שקנינו את הרכב בתקופה מאוד קצרה של זמן , בין אם זה ידית הילוכים שמתפרקת ומד הדלק שמחליט לזייף , וריח של דלק שנשאר ברכב לאחר התדלוק , ועוד כמה דברים קטנים .

הכיוון כרגע הוא לאזור ההונדה סיוויק 2002

הייתי שמח לשמוע חוות דעת על הרכב והאם הוא עדיף על פני מגאן או c4 בשנתונים יותר מתקדמים ( ממה שהבנתי עד כה , למרות השנתון הנמוך ההונדה מציעה אמינות גבוהה יותר מאותן שתי הצרפתיות )

עריכה אחרונה על ידי saharlevi
פורסם

אתה מחפש רק משפחתית?

אוטומט או ידני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שאמרו, אתה לא קונה נכון.

וכשקונים ככה, לא יעזור הסמל שעל מכסה המנוע.

יש לי חבר שגם קנה סיוויק מבלי להבין כלום ואחרי חודש היה צריך להחליף מנוע.

ממש ניחם אותו כשכולם אמרו לו שהונדה זה רכב אמין

פורסם

אני יכול להגיד לך שבתור בעלים של פיגו 206 שהרכב לא עושה בעיות ואין לו תקלות.

נכון שבקניית רכב כזה נדרש לעשות יישור קו, אבל אם מטפלים כמו שצריך הרכב לא אמור לעשות בעיות.

זה ממש לא משנה מה סוג הרכב כאן, משנה מה מצבו

פורסם

נצא מנקודת הנחה שאתם צודקים ואני לא קונה נכון , ברצינות .

הונדה סיוויק 2001 2002

או אחת מהצרפתיות (c4 , רנו מגאן ) 2006-2008

תודה רבה לעוזרים

פורסם

הונדה סיוויק 2001 2002

תודה רבה לעוזרים

גם אני הלכתי לבדוק סיוויק 2002

על הנייר יד 2 עשתה 150 במצב מצויין מטופלת בהונדה יש קבלות וללא תאונות, אבל בפועל לקחתי לבדיקה היא אחלרי תאונה בכלל יד 3 אומנם הקילומטר נכון אבל היו לה מלא תקלות כגון נזילה מהאטם מנוע ועוד מלא, זה רכב ישן אז יש לו מלא בלאי, נסה למצוא משהו חדש יותר פיאט פונטו 05 06 חפש את הדגם עם ה80כ"ס

PEUGEOT 206XS

פורסם

אני לפני 3 חודשים קניתי רנו קליאו בי 1.2 ידנית שנת 2001 ב3 אלף ש"ח, השקעתי עוד 4 אלף יישור קו רציני והרכב בונבוניירה.

יצא רכב במצב פיקס ב7 אלף.

צריכת דלק יוצא לי 9 ימים של נסיעות מיבנה לפלמחים 100 ש"ח (לא חישבתי לפי ק"מ כי החיישן מהירות אצלי לא עובד אבל הוא בתקציב של היישור קו ובדרך מחו"ל)

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

הונדה סיוויק 2001 2002

תודה רבה לעוזרים

רציתי לרשום תגובה די מטיפה, אבל באמצע הכתיבה הבנתי שלא באמת אכפת לי.

אני הייתי הולך על רנו מגאן 2008 מאשר על סיוויק 2002.

שיהיה במזל, אתה תצטרך אותו.

פורסם

גם אני הייתי הולך על C4 או מגאן.

הרכבם האלו יהיו יותר נוחים ומאובזרים מהסיוויק.

רק כמו שכבר צויין פה, תמצא אקזמפלרים שמורים מאוד, ותטפל טוב, תוכל למצוא לא מעט מדריכים\ מידע

על המנוע 1600 שיש בסיטרואן, כמו פה למשל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?593341-%D7%A9%D7%92%D7%A8%D7%AA-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-206-2007

רועי

פורסם
רציתי לרשום תגובה די מטיפה, אבל באמצע הכתיבה הבנתי שלא באמת אכפת לי.

אני הייתי הולך על רנו מגאן 2008 מאשר על סיוויק 2002.

שיהיה במזל, אתה תצטרך אותו.

תדבר הכול בסדר נשמע מה יש לך להגיד אני אשמח לקבל ביקורת בונה .

לא יודע למה קיבלת הרושם שאני לא יודע לקנות רכבים , ברור שאני בודק מה מצב הרכב , איך נשמע המנוע , שאין נזילות , ואת התנהגות הרכב במהלך הנסיעה ומעבר לזה כמו שאמרת הרבה זה מזל .

גם אני הייתי הולך על C4 או מגאן.

הרכבם האלו יהיו יותר נוחים ומאובזרים מהסיוויק.

רק כמו שכבר צויין פה, תמצא אקזמפלרים שמורים מאוד, ותטפל טוב, תוכל למצוא לא מעט מדריכים\ מידע

על המנוע 1600 שיש בסיטרואן, כמו פה למשל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?593341-%D7%A9%D7%92%D7%A8%D7%AA-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-206-2007

כעיקרון אני בטוח שהC4 או המגאן יתנו לי תמורה הרבה יותר טובה לכסף , רכבים חדשים יותר , מפנקים יותר ומאובזרים יותר .

הפחד היחיד שלי שזה יבוא על חשבון אמינות הרכב , יפני מול צרפתי , אני לא רוצה ליפול בפח שוב .

פורסם

פותח שרשור, ברגע שתמצא רכב שמור, ואתה תשמור עליו טוב, תוודא בעיניים שלך איזה חלפים\שמנים

מכניסים לרכב שלך הרכב יהיה אמין, וישרת אותך מעולה.

רכבים צרפתיים זה - ''הרבה רכב בקצת כסף''.

תענוג של רכבים.

לצערי אין להם שוק ואנשים פוחדים מסטיגמות.

רועי

פורסם

תודה רבה חברים , אז אני מבין שאין מה לחשוש מכל רכב שהוא לא יפני בשנתונים האלה ואין מה לפחד לרכוש רכב מתקדם יותר שהוא לא יפני לצורך העניין .

האפשרויות כרגע הן כיוון של רנו מגאן , c4 ופונטו גרנדה 2007

הייתי שמח לקבל המלצות על אחד מן הרכבים , כרגע הכיוון הוא יותר לאיזור הפונטו גרנדה בגלל החיסכון בדלק והמראה הצעיר .

• תוכן חדש...