Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מסכים איתך

רכב במחיר כזה בדרך כלל יהיה בן יותר מעשר שנים ובבדיקה במכון יצא לו גליון רע מאד איך שלא תהפוך את זה אך לא את כל הליקויים צריך לסדר בשביל לעשות יישור קו.

אני חושב שרכב במחיר כזה עדיך לקחת למוסך אמין לבדיקה.

יש מלא מוסכים טובים שאפילו יבצעו בדיקה ללא עלות גם ללא התחייבות תיקון

 

אתה מכיר מוסך כזה באיזור חיפה? ואם לא, אז מכון בדיקה..

פורסם
לצערי אני לא מכיר באזור חיפה

אך אם אתה רוצה באיזור המרכז זה מוסך גבע

אולי מישהו אחר יוכל לעזור לך לאזור הצפון

 

הייתי במוסך מורשה של פיג'ו, בדקו את האוטו עבור פחות משלישי מעלות הבדיקה, ואמרו שהאוטו בסדר גמור והם ממליצים לקנות, לבד משני ליקויים (קטנים יחסית, אטמים לבית מסנין השמן והחלפת חיישן מד קמות אוויר, שהופיע גם במחשב) בהם התחלקנו, אחד מהם הופיע גם במחשב.

לאחר מכן, מצאתי באוטו תוצאות בדיקה ממכון, מלפני כמה חודשים, המפרטות כמה ליקויים (לאחר קריאה בפורום הבנתי שחלק גדול מהליקויים המצוינים בדוחות הינם כסת"ח או לא משמעותיים:

 

שלדת מרכב - ליקויים בעלי משמעות נמוכה - כנף קדמית המחוברת בברגים, פח וצבע, שמשה קדמית, פגיעות פגושים (תאונה מן הסתם)

מנוע\קירור\דלק\הצתה - רעש גלגלות\מותחנים

העברת כח - רטיבות שמן

סרן קדמי ומערכת היגוי - משאבת הגה פגומה.

 

זהו פחות או יותר.

תוצאות בדיקה כאלו הן סבירות (ביחס לרכב של עשר שנים על הכביש)?

פורסם

קבל מהמוסך הצעת מחיר לליקויים וקזז את המחיר שלהם במכירה

הייתי מתרכז במשאבת הגה הפגומה וברטיבות שמן, שיוריד לך במחיר את עלות התיקונים או שיתקן בעצמו

בגדול לשנים הללו אני חושב שהבדיקה בסדר גמור

פורסם
קבל מהמוסך הצעת מחיר לליקויים וקזז את המחיר שלהם במכירה

הייתי מתרכז במשאבת הגה הפגומה וברטיבות שמן, שיוריד לך במחיר את עלות התיקונים או שיתקן בעצמו

בגדול לשנים הללו אני חושב שהבדיקה בסדר גמור

 

 

תודה,

קניתי, טען שלאחר הבדיקה ניגש למוסך (לא מורשה) וזה אמר שאין צורך להחליף, ושבמכון הבדיקות סתם מחפשים על מה לכסות.

בכל מקרה, תודה על העזרה.

 

שתי שאלות אחרונות:

1) לא שמתי לב שחסר הגומי על דוושת הקלאץ', ניתן לקנות כזה בכל חנות חלפים (אוטו-דיפו?) או רק במוסכים (לא) מורשים?

2) אשמח להמלצה על מוסך אמין לטיפול בפיג'ו באיזור המרכז (גר בגבעתיים). לא חייב להיות מורשה, אבל שידע להתעסק איתן. בנוסף, האם נהוג לקנות חלפים מקוריים וביבוא ראשי למכוניות של עשר שנים על הכביש? ואם לא, האם מוסכים מחזיקים גם חלפים ביבוא מקביל?

 

תודה

פורסם

1.בדוק אצל גאן חלפים,אין באוטודיפו

2.מוסך גבע מכיר את הדגם בעיניים עצומות, אפשר לשים מה שאתה רוצה,מומלץ לשים מקורי או תחליפי איכותי מחברה מוכרת,בגבע לא שמים סיני למיטב ידיעתי.

Miata ND2

 

פורסם

בצרפתיות תמצא אוצרות. מצטרף להמלצה על הקליאו והפיג'ו, סיטרואן גם, הידניות מוצלחות מאוד, מאובזרות היטב, ואמינות מאוד אם טופלו היטב.

 

חפש, בלי להתפשר, רכב שטופל כל ימיו במוסכי רשת היבואן וקח אותו למוסך כזה כדי להתייעץ לגבי קנייתו. שם שאל אם כדאי לך לקחת אותו לבדיקה. אם אחרי התשובות שתקבל לא תהיה בטוח, שאל אותנו.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
בצרפתיות תמצא אוצרות. מצטרף להמלצה על הקליאו והפיג'ו, סיטרואן גם, הידניות מוצלחות מאוד, מאובזרות היטב, ואמינות מאוד אם טופלו היטב.

 

חפש, בלי להתפשר, רכב שטופל כל ימיו במוסכי רשת היבואן וקח אותו למוסך כזה כדי להתייעץ לגבי קנייתו. שם שאל אם כדאי לך לקחת אותו לבדיקה. אם אחרי התשובות שתקבל לא תהיה בטוח, שאל אותנו.

 

דב יקירי

הוא כבר קנה את הרכב המדובר (פיגו 206) אז שלב החיפושים נגמרו ;)

×
×
  • תוכן חדש...