Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למי שעוד זוכר, הייתה לי פעם אלפא 164. אין כימעט דגמים לרכב הזה, בקנ"מ 1:18 יש רק חברה אחת שעושה. הדגם 1:43 של מיניצ'אמפס למשל הוא הדגם סופר עם פגושים בצבע הרכב. אלפא שלי הייתה עם פגושים וחצאיות בצבע אפור.

אומנם אצלי היה כמובן את הדגם הבסיסי ופה זה דגם Q4, אבל מי סופר? עוד כימעט 100 סוסים והנעה כפולה זה באמת משמעותי? :)

בכל אופן, זה דגם רזין הראשון שלי. הדגם כבד מאוד, מוצק ומפורט. הצבע מאוד מאוד איכותי, ממש כמו על רכב אמיתי. איכות הצבע הרבה יותר גבוהה מכל דגם אחר שיש לי. גם פנים הרכב מפורט למדי. רק חבל ששום דבר לא נפתח. אבל אין אלטרנטיבות לדגם הזה בכל מקרה.

אגב, יצרן הדגמים מתמחה בייצור סדרות קטנות של רכבים איטלקיים משנות ה80~90. יש להם למשל אלפא 75 במגוון דגמים, יש אונו טורבו, ג'וליה ועוד.

alfa_1.JPGalfa_2.JPGalfa_3.jpg

עריכה אחרונה על ידי tzvipper
שגיאות כתיב

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה רבה :)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתחדש!

נראה אכן דגם יפה. מוזמן לפרסם תמונות נוספות

חולגי, אין כרגע דגמי רזין נפתחים (או יקרים במיוחד אבל לא שמעתי עליהם עדיין)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

תודה רבה.

חולגי, אני חושב שפתיחת דלתות בדגם רזין זו בעיה כי מדובר על חומר שביר למדי (מבוסס אפוקסי?), החלק צריך להיות עבה או קטן כדי להיות מספיק עמיד וגם לא בטוח שזה יעמוד בעומסים של פתיחה.

In Flames, בהזדמנות אני צריך לעשות סט יפה יותר לאור היום.

פורסם

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

תמונות באיכות משופרת.

פורסם

תודה רבה :) . הסמל והמחוגים זה מדבקות.

• תוכן חדש...