Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי סביב 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהגעתי למסקנה הכואבת כי תמו לבינתיים ימי הרכבים הספורטיביים והידניים, הגיע הרגע לרכוש רכב משפחתי.

הרכב צפוי לשמש אותי ואת אישתי ב3-5 שנים הקרובות, כאשר אני מניח שהמשפחה תתרחב בטווח זמן הזה.

מכיון שאני בא מרקע של רכבים ספורטיביים, אני מחפש רכב שעדיין לא יגרום לי לבכות ולקלל כשאני רואה אותו בבוקר.

הדרישות בגדול:

סדאן/האצ'בק

אוטומטי :(

אמין ככל הניתן

שונה מהעדר

בינתיים יצא לי לחשוב על 2 רכבים:

סיטרואן C4 מהשנים 2011-2013 - במיוחד צדה לי את העין גרסת האקסלוסיב בעלת מנוע טורבו 156 כ"ס.

אני מפחד מאוד מנושא האמינות ולא מעוניין להכנס לבור ללא תחתית. בנוסף, נהגתי כמה מאות קילומטרים לפני המון שנים בסיטרואן C5 בעלת תייבת AL4 ומאוד לא אהבתי את החוויה. האם חל שיפור כלשהוא בתייבה הזו עם השנים? האם גם דגם האקסלוסיב מצויד בתייבה הזו? איך הדגם הרגיל בעל 120 כ"ס?

לנצ'יה דלתא - על פניו תמורה נהדרת לכסף. רכב מאובזר וחזק, אולם גם כאן עולה שאלת האמינות של מנוע ה1.8 טורבו והגיר האוטומטי.

אנשים הקרובים אליי מייעצים לי לרכוש רכב בעל מוניטין אמינות טוב וסחיר כדוגמת טויוטה אוריס/הונדה סיוויק בטענה ש "בתוך עמך אתה חי" ושיהיה קל יותר למכור את הרכבים הללו בעתיד לעומת הרכבים שאני באמת רוצה וסובלים משוק חלש, בנוסף לכך שהוצאות התחזוקה של טויוטה/הונדה נמוכות.

בינתיים אני מתנגד רעיונית להשכיב 70K ולקבל בתמורה טויוטה אוריס משנת 2011.

אשמח לשמוע את דעתכם על הרכבים שהזכרתי ובנוסף לשמוע רעיונות לרכבים אחרים.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

לאף אחד אין רעיונות\ חוו"ד על הרכבים שהוזכרו?

אם בסוף אני נכנע וקונה טויוטה זה יהיה על המצפון שלכם :)

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

קנה סיויק.

ובפירוט, מנוע 1.6 טורבו 156 המשותף לבמוו הוא בעל אמינות לקויה(ברמה של כשל תכנוני).

הלנציה נדירה מאוד ובטח שזה לא לטובתך, אני ספיציפית לא שמעתי על בעיות מיוחדות.

פורסם (נערך)

לאון 1.8 עם dsg6?

מונדאו טיטניום?

ג'ולייטה?

ו.... כמו שכבר אמרו, סיוויק?

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...