Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו רבים באזור הרצליה גם הרכב שלי נפגע בהרבה מוקדים בסופת הברד שהייתה לפני כשלושה חודשים.

בכוונתי לתקן את המעיכות שנגרמו מהברד הכבד.

נתקלתי במודעת פרסום של Alluma car design אשר להם סניף ברעננה שזה נוח כי זה קרוב אלי אשר טוענים שהם מתקנים בשיטת PDR ואשמח אם למישהו יש ניסיון איתם ויכול לדווח על איכות העבודה שלהם.

אני לא רוצה להתפשר על האיכות, מחפש מקום מקצועי וכמובן שסביר להניח שאצטרך להפעיל את הביטוח המקיף במידה ומדובר בעלות גבוהה יחסית.

תודה!

http://www.alluma.co.il

94d71b3beb43b8efce049f59fa61072c.jpg

פורסם

בסופו של דבר מי שקובע את איכות העבודה זה לא בית העסק אלא האומן שעובד על המכונית שלך.

נסה לבקש מהם שמות לקוחות שטופלו אצלם וגש לבדוק את איכות הטיפול, לחילופין נסה להתרשם מאיכות העבודה שמתקבלת בכלי הרכב שהם מטפלים בהם כרגע.

נשמח לחוות דעתך על המקום.

פורסם

אני מכיר את הבעלים והמנהל בסניף של רעננה. אחד התותחים בתחום!

מי שמכיר אותי פה בפורום יודע שלא אמליץ סתם זה לא שהוא חבר שלי מהבית, פשוט עשה לי מספר עבודות מעולות.

פורסם (נערך)

ממליץ עליהם בחום, בחור פדנט ומשקיען. עשה אצלי עבודה טובה מאוד במקומות ששום אומן לא היה רוצה להתעסק.

9c69bf9c6642b6fcecde126d1b2d2ce3.jpg

אין טעם להעלות תמונה אחרי תיקון, הכל פיקס.

(התיקון נעשה בסניף נשר).

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

מישהו יכול להרחיב, מה הוא בדיוק עושה במקום פחחות וצבע? וכמה המחיר?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

לקוח שלי ביצע תיקון באלומה רעננה של בערך 10 שקעי ברד בדרגות שונות על מכסה המנוע, גג ותא המטען.

ראיתי את הרכב לפני ואחרי והתוצאה היתה מרשימה ביותר, ניסיתי מאוד למצוא זכר לשקעים אבל לא הצלחתי.

העלות היתה בערך 7000 ש"ח והביטוח של הלקוח שילם את זה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

10 שקעים ב-7K ש"ח? רק לי זה נשמע מחיר מוגזם ביחס לכמות העבודה?

סביר להניח שאם לא היה מעורב כאן ביטוח, המחיר היה שליש, אם לא רבע.

פורסם
10 שקעים ב-7K ש"ח? רק לי זה נשמע מחיר מוגזם ביחס לכמות העבודה?

סביר להניח שאם לא היה מעורב כאן ביטוח, המחיר היה שליש, אם לא רבע.

סביר להניח.

אבל לכולם זה משתלם. אין ירידת ערך שהביטוח צריך לשלם ללקוח, פחחות וצבע היו עולים 3k ש"ח וגם זה על חשבון הביטוח והלקוח כמובן מוכר את רכבו בקלות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...