Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט לרכב עם תו נכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ביקשת את התו והפטור, והם אושרו שניהם, אז כן..

התו יכול לשמש עד לשני רכבים בכרטיס, הפטור/הנחה באגרה רק על אחד הרכבים.

אין קשר לבעלים נוספים ברכב חוץ מהנכה.

ט.ל.ח

פורסם

כדי לקבל את ההטבה יש לגשת למשרד הרישוי עם הבעלים, ולבקש פטור (אם אין לכם כבר רכב עם פטור)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא הבנתם את השאלה..מדובר ברכב שרשום על שמי והנכה רשום על אמא שלי..יש תו נכה רק לרכב 1..יש לי איזה דרך לקבל את ההטבה של טסט ב 27 שקל?! אם אני יוסיף את השם של אמא שלי(בתור בעלים שניים) לשם שלי זה עובר?!

פורסם

תבדוק במשרד הרישוי, החוק אינו ברור - קח בחשבון שהוספת אמך כבעלים תוסיף יד לרכב. רק הוספת בן זוג לא מוסיפה יד.

אם אתה רוצה להיות בטוח תרשום את הרכב על שמה של אמא שלך בלבד (שכן ממילא נוספת יד)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

רכב נכה יכול להירשם רק על שם הנכה,או בן/בת הזוג

משמע,תשמע תצטרך להעביר בעלות על שם אימך.

זה מה שקרה לי לפני 11 שנה.קניתי רכב ורשמתי אותו על שמי,ואחרי שבוע הייתי צריך להעביר בעלות שוב פעם.

פורסם

טעות, בעלי הרכב יכולים להיות גם הילדים/אופוטרופוס/העבודה וכו'

רק שהנימוק צריך להתקבל

כדי לבסס מצאתי לך עמוד מ"כל זכות"

http://www.kolzchut.org.il/he/%D7%AA%D7%92_%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%94_%D7%9C%D7%A0%D7%9B%D7%94_%D7%95%D7%A4%D7%98%D7%95%D7%A8_%D7%9E%D7%AA%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D_%D7%90%D7%92%D7%A8%D7%AA_%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%99

ט.ל.ח

פורסם

LPG טועה ומטעה. תו הנכה יכול להיות מוצמד כמעט לכל רכב.

הנחה באגרת רישוי יכולה להנתן רק אם נכה הוא בעלים של הרכב או בן זוגו.

האפשרות היחידה שאפשר לקבל הנחה באגרת רישוי לרכב שלא על שם הנכה היא במקרה של ליסינג פרטי כאשר החוכר הוא הנכה והוא חתום על החוזה

בדף של כל-זכות יש לא מעט אי דיוקים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לא, אינו טועה ואינו מטעה

דברתי על התו, עניתי להוא מעלי שדיבר על ״רכב נכה״

הרכב אכן לא חייב בהכרח להיות רשום על שם הנכה בשביל תו הנכה

(אבי קיבל בתו שלו את הרכב שלי על שמי, זויט כבר יודע)

בדיוק מה שאמרתי עכשיו אמרתי במילים אחרות

לגבי הטבת האגרה שאלתי בשבילך מוקדם יותר ומסתבר שזה אחרת הרכב צריך להיות על שם הנכה/בן-הזוג/גם הנכה וגם בן הזוג/על שם האופוטרופוס

אז תצטרך להעביר יד ולהוציא את עצמך מהרשיון

פותח האשכול, הכי קל להתקשר ולשאול את המוסד לביטוח לאומי או אגף הרישוי

ט.ל.ח

• תוכן חדש...