Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכשתי מיצובישי אטראז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהיונדאי אקסנט שלי לפני פחות מחודש הלכה טוטאלוס

נכנסתי היום לסוכנות אוטו סנטר בנס ציונה. טיפל בי ובאבא סוכן שעשה עבודה מצויינת ומסתבר שגם מכר לבעלה של אחותי את הרככב שלהם

מחר בע״ה אקבל אותו וגם יקח אותו לבדיקה משלי בבדיקה שלהם הראה שהוחלף פנס קידמי וגם הראו לי את המחיר

מחיר הקנייה היה 45000

קילומטראז:81000

שנה:2014

אני יודע שהרכב רועד אגב קיבלתי את הגירסה המאובזרת

מה יש לרכב רצועה או שרשרת טיימינג?

צריכת דלק בעיר ומחוץ לעיר

מחיר טיפולים וחלפים יקר או זול ?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האם יש להם גם מיצובישי ספיס סטאר? האם יש טרייד אין?

יש להם אתה מוזמן להיכנס , את הרכב מחר לוקח לבדיקה עצמית אבל אני בטוח שהרכב תקין חברה כמו אוטו סנטר לא תהרוס את שמה הטוב על רכבים שחוטים

פורסם

א. הק"מ מאוד גבוה.

ב. האטראז' (לדעתי) פחות נעימה לנסיעה מהאקסנט והתחושה הכללית היא של סחיבה חלשה יותר. גם איכות החומרים לא וואו, לדעתי תשרוד פחות טוב מהאקסנט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

1. יש שתי רמות גימור invite ו-instyle חיצונית לרמת גימור הגבוהה יש חישוקים קלים ולנמוכה טסות, אני מעריך שהרכב שמדובר בו הוא מרמת הגימור הנמוכה.

2. צריכת דלק ממוצעת 15 ק"מ לליטר.

3. מחיר חלפים - ממוצע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
1. יש שתי רמות גימור invite ו-instyle חיצונית לרמת גימור הגבוהה יש חישוקים קלים ולנמוכה טסות, אני מעריך שהרכב שמדובר בו הוא מרמת הגימור הנמוכה.

2. צריכת דלק ממוצעת 15 ק"מ לליטר.

3. מחיר חלפים - ממוצע.

קניתי את הגרסה המאובזרת ועוד לא נתתי את התשלום האחרון ואני בטוח שהיא תחזיק מעמד כנו האקסהט גם האקסנט מאד חלשה

פורסם

צריכה ממוצעת צריכה להיות דומה למה שבוקי ציין,בין עירוני אני מקבל עם הספייס בערך 1/18-19 ובשיוט גם ל 1/21,כיוון שהאטרג מעט כבדה יותר היא תצרוך מעט יותר אך זה סדר גודל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
צריכה ממוצעת צריכה להיות דומה למה שבוקי ציין,בין עירוני אני מקבל עם הספייס בערך 1/18-19 ובשיוט גם ל 1/21,כיוון שהאטרג מעט כבדה יותר היא תצרוך מעט יותר אך זה סדר גודל.

סופסוף מישהו לא עם תגובה שלילית אני יודע ש81 זה הרבה, אבל לא תמיד רכבים שנסעו הרבה בהכרח פחות שמורים מרכבים עם קילומטראז נמוך אני חיפשתי רכב שיהיה חסכוני, שיביא אותי מא׳ לב׳ בלי כאבי ראש מיותרים אני נוסע ביום בערך 24 ק״מ ואגב זו הגרסה המאובזרת של הרכב שזה נדיר בליסינג הרכב ליסינג נהג יחיד

פורסם
סופסוף מישהו לא עם תגובה שלילית אני יודע ש81 זה הרבה, אבל לא תמיד רכבים שנסעו הרבה בהכרח פחות שמורים מרכבים עם קילומטראז נמוך אני חיפשתי רכב שיהיה חסכוני, שיביא אותי מא׳ לב׳ בלי כאבי ראש מיותרים אני נוסע ביום בערך 24 ק״מ ואגב זו הגרסה המאובזרת של הרכב שזה נדיר בליסינג הרכב ליסינג נהג יחיד

תתחדש בעזרת ה. תעשה איתם זכרון דברים שאם מנוע , גיר או מכלול עיקרי תקול הם מחזירים לך את הבדיקה. לפני 4 שנים באתי לקנות מאוטו סנטר סניף נס ציונה, דהייטסו סיריון נדמה לי 2009 והראו לי בדיקות שהכל בסדר (יש קומפיוטסט צמוד ) לא סמכתי עליהם והלכתי לבדוק במכון אחר ברחוב הפטיש בנס ציונה. התגלה בעיה בראש מנוע . ברוב טיפשותי לא עשיתי זכרון דברים והפסדתי 600 שח בדיקה.

פורסם
תתחדש בעזרת ה. תעשה איתם זכרון דברים שאם מנוע , גיר או מכלול עיקרי תקול הם מחזירים לך את הבדיקה. לפני 4 שנים באתי לקנות מאוטו סנטר סניף נס ציונה, דהייטסו סיריון נדמה לי 2009 והראו לי בדיקות שהכל בסדר (יש קומפיוטסט צמוד ) לא סמכתי עליהם והלכתי לבדוק במכון אחר ברחוב הפטיש בנס ציונה. התגלה בעיה בראש מנוע . ברוב טיפשותי לא עשיתי זכרון דברים והפסדתי 600 שח בדיקה.
זה האוט סנטר הזה אבל הם מאד השתפרו מאז וזה מה שאני עטשה מחר
פורסם

מצוין פשוט אני אומר שאף פעם אל תסמוך על בדיקות אשר מראים לך במיוחד אם זה מכון בדיקה שעובד איתם בסמוך. סהכ נשמעת קניה מצוינת

פורסם

ביטלתי את העיסקה מסתבר שהאוטו מלא תיקוני פחחות שלא נאמרו לי בעיסקה בגלל זה חובה לקחת את הרכב לבדיקה

אפשר לנעול

• תוכן חדש...