Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמל סדוק - פאסאט 94

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום, אז ככה:

ברשותי פאסאט שנת 94, לפני מספר ימים שקמתי בבוקר ראיתי שהסמל שלי סדוק, כניראה אנשים

מזד*%$ שניסו לגנוב אותו.

ועכשיו אני רוצה להוציא אותו לראות מה אפשר לעשות בנידון, להדביק אותו עם 3 שניות או משהו כזה, ואני לא יודע איך מוציאים את הסמל בדגם הנ"ל, וניראה לי שהדרך היחידה היא לפרק את החלק שמקיף את הסמל.

הוספתי תמונה שתראו על מה מדובר, אבל השאלה אם מישהו יודע איך מוציאים את הסמל בלי לפרק את כל החלק שמכסה :???: .

נ.ב

התמונה להמחשה בלבד, הלוואי שיהיה לי מנוע כזה (VR6)

תודה מראש :wink:

P1010010.jpg

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

נראה כאילו הסמל הכסוף מודבק אל השחור, והשחור מודבק אל הפח...

מה אתה רוצה לעשות?

אם הרקע השחור אינו מחובר אל המכסה מנוע באמצעות ברגים (ואת זה תוכל לראות מהצד הפנימי של המכסה מנוע) הוא כנראה (בטוח) מודבק באמצעי כזה או אחר (סביר להניח שבאמצעות דבק דו-צדדי)

הפתרון - לחיות עם הסמל הזה

או לקלף אותו בעדינות ולקנות סמל חדש במקומו...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
מה אתה רוצה לעשות?

אם הרקע השחור אינו מחובר אל המכסה מנוע באמצעות ברגים (ואת זה תוכל לראות מהצד הפנימי של המכסה מנוע) הוא כנראה (בטוח) מודבק באמצעי כזה או אחר (סביר להניח שבאמצעות דבק דו-צדדי)

מצטער על הבורות, אבל לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון?

פורסם

הוא התכוון שלסמל יש שני חלקים.

האחד, מין פלטה מפלסטיק שחור, שעליו מודבק הסמל עצמו (VWהכסוף).

השני, הסמל עצמו הכסוף (רק ה VW).

הפלטה השחורה שמאחורי הסמל ההכסוף, מחוברת באמצעות ברגים והסמל עצמו הכסוף מודבק אליה.

זה לפחות מה שאני הבנתי ממה שהוא אמר.

פורסם

התכוונתי, שהסמל הכסוף, מודבק אל הרקע השחור.

והרקע השחור יכול להיות מחובר את מכסה המנוע ב-2 אופנים:

1. מודבק

2. מוברג

כדי לבדוק איך - פתח את מכסה המנוע, ותבדוק האם אתה רואה את הברגים מהצד השני של הסמל

אם אין ברגים - כנראה שהוא מודבק...

עכשיו - אתה יכול להחליט מה אתה רוצה לעשות:

1. לחיות עם הסמל ככה

2. אם הוא מודבק - לקלף אותו בעדינות ולקנות סמל חדש במקומו (ולהדביק אותו כמובן)

3. אם הוא מבורג אל מכסה המנוע - פתח את הברגים (אומים) מהצד הפנימי של מכסה המנוע והרכב סמל חדש במקומו...

בהצלחה!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

תנסה לפתוח את המכסה מנוע,אולי מאחורי הסמל יש הברגה או משהו...כי לפי מה שאני מכיר במכוניות האלה זה סמל די גדול ולא נראה שהוא מחובר על דבק...

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

צהריים טובים :smile:

שפותחים את מכסה המנוע, לא רואים את איזור הסמל מכיוון שהחלק הגדול שעוטף את הסמל, שמגיע עד לפנסים, מסתיר. הם מחובר באמצעות ברגים מיוחדים, אבל זה סיפור להוציא אותם. אז שאלתי אם יש פיתרון אחר.

אבל כניראה שאין אז נבחר בפיתרון הראשון, שהוא להוציא את כל החלק שעוטף את הסמל.

דרך אגב, אי אפשר פשוט לקלף את הסמל,כי הוא בעובי של 3 ס"מ (בערך).

תודה רבה לעוזרים :wink:

• תוכן חדש...