Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק מנוע 1000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת הדגם היא 2014

מה דעתכם?

רכב מומלץ? מבחינת אמינות ושמירת ערך.

הולכות מחירון?

ישמש לנסיעות קצרות ופעם בשבוע כביש החוף (גדרה-חדרה) לנהגת זהירה שלא עוברת את ה100.

מנוע מרגיש כמו מנוע של פן (אצלי ב107) ?

תודה!

פורסם

בכמה היא מוצעת לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
יד ראשונה פרטית

ק"מ מזערי (פחות מ10)

באיזור ה37

לי יש כזו עם קמ 11000 סוף 2014 .

אחלה מכונית ביחס לכסף

• קח בחשבון שהיא לא חסכונית בדלק כמו הרושם באזור 13~ 15 קמ לליטר .
  • אצלי יותר משנה ללא בעיות
  • אם יש ילדים שצרכים עגלה - תא המיטען קטן מידי
  • בכביש בן עירוני מעל 100 קשה לנהל שיחה והרדיו עם הדיבורית המובנת לא שמישים
    אה - ושמירת הערך נמוכה בהנחה שהבעלים קנה אותה ב 50000

עריכה אחרונה על ידי El_LOBO
פורסם

מחיר אטרקטיבי. רכב לא הכי נוח, אני הייתי מחפש פנדה אולי שנה שנתיים פחות- מנוע חזק יותר, חסכונית בדלק (אמיתי) ורכב נוח יותר.

פורסם

אני דווקא הייתי לוקח את הספאק עם המנוע ה1.2 שתהיה חזקה מאשר רכבי המיני,אני דווקא אהבתי את הנוחות של הספארק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...