Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש קפיצי עלים לcj5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקר את הימני קדמי (רוחב 4.5 ס"מ)

1963

החברה במוסכי קפיצים מגזימים בלשון המעטה במחירי החלפת עלה אחד

תודה

יובל

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

100 עד 150 ש"ח לעלה- מחיר סביר, לא כולל עבודה.

מחיר העבודה משתנה ויורד בהתאם לכמות העלים אותם מחליפים.

אם העלה השבור הוא העלה הראשי או הקונטרה (העלה שצמוד לעלה הראשי), או אם יש שני עלים ומעלה שבורים בחבילה- אני ממליץ על החלפת כל הקפיץ, או אפילו זוג- כי זה אומר ששאר העלים בדרך להישבר, וחבל להתחיל להחליף אותם אחד- אחד.

אם אתה רוצה לחסוך- קנה קפיץ שלם, מורכב (עם כל העלים, החבקים ובורג המרכוז) ותחליף לבד- עבודה פשוטה, בסה"כ, אך דורשת שני ג'קים לפחות, ולפעמים שכנוע הUBOLTים להיפתח לא פשוט.

"המתלם" מייצרים קפיצים ועושים עבודה טובה בדרך כלל.

אסף.

פורסם

למר "רפי לין" -גם לי הצעת לגשת ל"מתלם"- 350 לחלק+150 עבודה

בשביל קפיץ עלה אחד---זאת גנבה!

האם יש למשהו רעיון יותר -,רגוע?

יובל

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

יכול להיות שאם אתה לא מצליח למצוא במחיר אחר... זה משהו כמו מחיר השוק, ולא "גניבה"?

אסף.

פורסם

האם יש למשהו רעיון יותר -,רגוע?

יובל

למען הדיוק הלשוני, "גנבה" זה כאשר לוקחים ממך משהו בלי רשות... לא כשמבקשים ממך מחיר שנראה לך גבוה. יש פה שוק חופשי.

בחיפוש קצר ב-EBAY מצאתי את המכירה הבאה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=33585&item=7913357908&rd=1&ssPageName=WD1V

אם מבקשים כמעט 60$ בארה"ב עבור קפיץ עלה, מחיר של 350 ש"ח בארץ הקודש לא נראה מוגזם מידי.

לגבי העבודה - זה יכול לקחת חצי-שעה/שעה, והתשלום סביר לגמרי. יש אפשרות פשוטה מאד לחסוך אותו - תעשה את זה לבד.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קובי

קודם כל :בe bay מדובר על כל הקפיץ קומפלט-שמכיל בד"כ 4-5 קפיצי עלה אם נחלק נגיע ל10-12$ לעלה.

שנית אם משהו מבקש 500 שח על מה שצריך לבקש 50 שח -זה עושה אותו לגנב ועוד איך!

וזה שאני לא נופל בפח---לא עושה אותו לפחות גנב.

יובל

נב אף אחד פה לא צריך לחנך משהו אחר

אם יש משהו שיכול לעזור אז בבקשה

תודה,יובל

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

שלום לך יובל ידידי

אני התחבטתי רבות האם להצטרף לשירשור אם לאו. תבין אף בעל מקצוע לא יטרח לפרק את קפיצי הגיפ' מן הגיפ' ולאחר מכן לבצע פירוק משני (של העלים עצמם) מבלי לגבות לפחות 200 ש"ח (ואני חושב שזהו סכום נמוך) - כל זאת מבלי להכנס לעלות חומר הגלם ולשמות תואר וגנאי (כגון שקרנים וגנבים).

המצב שונה אם אתה מסוגל לבצע את העבודה לבד (אולי בשבת עם החברה על כוס קפה) - אזי תנסה פשוט להשיג קפיץ קומפלט משומש - אצל סמו או אצל שאר החברה שמחזיקים חלקי חילוף (אני מודה שיש לי - אך אני עומד לפני החלפת קפיצים לגיפ' שלי), אבל למיטב ידיעתי אתה תשלם לפחות 100-200 בעבורו (כמובן ללא עבודה).

בכל מקרה בהצלחה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

תוכל להגיד לי איך להגיע לסמו ואחרים?

פרוק והרכבה-קטן אלי

תודה יובל

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

ראשית אני מקווה שעדיין תמצא אצל סמו חלקים - בכל מקרה הוא נמצא באיזור צומת ירקון כאשר אתה מגיע מגלילות (ממערב למזרח), מצד ימין.

בהצלחה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

יש אחד בשם חמיס ליד משרד הרישוי בחולון,היה לו פעם מלאי גדול של חלקים לCJ5 כולל חלקי פח ,שווה לנסות אצלו

פורסם

רק בשביל לסבר את האוזן, אצלי במיצובישי מגנום יש קפיצי עלים מאחור. במקור יש רפידות גומי בין קצוות העלים למנוע רעש, אך הן נושרות עם הזמן והאוטו מוציא רעשים של דליג'אנס.

היום שמו לאוטו במוסך מורשה מיצובישי מרווחים חדשים בין העלים. זה עלה 675 ש"ח לחלקים, 65 ש"ח עבודה + מע"מ על הכל. לאור זה, אני חושב שהמחיר שרצו ממך די סביר.

נמרוד

• תוכן חדש...