Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע הייתי בטיפול ב-PDR Plus ליישור של מעיכה שהופיעה ביום בהיר אחד בצורה מיסתורית על התא המטען. למרות שגישה מבפנים הייתה מאוד מוגבלת, הצליח דמיטרי להחזיר את המצב לקדמותו ולהעלים כל זכר למעיכה. עבודה מאוד מקצועית שלו לקחה כשעתיים ונשארתי עוד שעתיים שבילינו על קפה בפיטפוטים על מוצרים בתחום הדיטיילינג. הופתעתי לגלות שהוא לא נעול על מוצרים המיובאים של CarPro בלבד, אלא רוכש ומנסה מכל השאר ומגבש דעה לגביהם על ניסיונו האישי. דימה גם מאוד סקרן לגבי דעות של אחרים על מוצרים שונים ואם אותו ערב היה יותר פנוי אצלי, הייתי נשאר עוד בכיף. אני נשארתי מאוד מרוצה מהתוצאה ומהיחס.

כמובן שלא יצאתי בידיים ריקות, לאור המשלוח של CarPro שהתקבל לאחרונה. :)

וכמובן התמונות

לפני:

before1.jpg

dima1.jpg

אחרי:

after1.jpg

after3.jpg

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
מבחינת דיטיילינג חיצוני (פוליש/ווקס/ציפוי וכו), מי נחשב יותר טוב pdr plus או יעקב אלטר???

מייק פיליפס

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

לא הצלחתי לזהות איפה הייתה מעיכה,תוכל לסמן?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איך לא קראת לי לחפירה. איך.

שמח מאוד שהבעיה נפתרה, אין על המקצוענות שלהם בתחום.

אתה בהחלט היית יכול להיות משתתף פעיל בחפירה הזאת. :) היית חסר שם.

לא הצלחתי לזהות איפה הייתה מעיכה,תוכל לסמן?

תסתכל על שני פסים צהובים של האור מהמנורה. פס אור נשבר כאשר פוגש משטח לא חלק. תוכל לזהות את הזיגזג של האור בתוך מעיכה על התמונה הראשונה. ואז תראה הבדל של פס ישר בתמונה שאחרי. יש להם מנורות כאלה של כמה פסים ומשנים צבעים להתאמה לצבע משטח עם דימרים להתאמה לאור. תחת אור הנורות שלהם הכל נראה ברור ומודגש. ציוד מטורף, כיף לעבוד איתו.

פורסם

מקצוענות

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עכשיו שמתי לב,לעומת פחחות ה pdr בטיפול כמו אצלך זול יותר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא חושב שפחחים מיישרים מעיכות. אין להם את הציוד של pdr גם, לכן הם בטח שמים מילוי וצובעים את כל המשטח. צבע של כל הרכב מקורי ולא רציתי הבדלי צבעים, אז לא פניתי לפחח. ולא חושב שיש מקום להשוואת מחירים של עבודות שונות, אבל נראה לי שטיפול pdr זול יותר. בכל אופן, כאשר צבע לא נפגע בצורה כזאת שפוליש לא יכול סדר אם בכלל יש פגיעה בצבע, אז לא כדאי לפנות לפחח.

פורסם

מניח שעלות משתנה ותלויה בגודל הנזק ואפשרויות גישה מבפנים מה שמתבטה בשעות עבודה.

• תוכן חדש...