Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני קניתי חוטים כולל פיוז לסאב וחוטים מצופים זהב ב100 שקל ונתתי אותם למרכיב והוא הרכיב ב250 ש"ח הכל !

איזה סט כבלים קניתה ב100 שח ואיפה?

אצל מי התקנתה?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוסי אם כול הכבוד לידע המיקצועי שלך אני לא רואה אותך עוזר פה להרבה לאנשים!:?

אז בגלל זה באים כול מיני חובבנים(אני אחד מהם) שרוצים לעזור הם מביאים לפעמיים יעוץ לא נכון כי אין פה היתערבות של אנשים מומחים(כמוך) שילמדו ויגידו אחרת!

פורסם

תסלח לי אדי אני לא יודע על סמך מה אתה אומר את זה, אולי לפי כמות ההודעות שלי כאן בפורום אבל אני מציע לך לעבור עליהם קצת ולראות את תוכנם של ההודעות ולראות שהם לא בנוסח "צ'אט" אלא בעלי תוכן מקצועי, אולי אם אנשים יחשבו קצת לפני שהם כותבים יחסכו מאיתנו הרבה הודעות שטות.הרבה פעמים אני מרפרף כי אין לי כוח לקרוא את כל השטויות שכותבים כאן ולכן אני נמנע מלהגיב. מעבר לזה אדי ידידי אני מניח שאתה גם לא יודע לגבי כמות ההודעות הפרטיות שאני מקבל ונידמה לי שגם אתה שלחת כמה (על האחרונה לא הספקתי לענות לך ואולי בגלל זה) אז לומר שאני לא תורם לפורום זה ממש לא רציני .

פורסם

חס וחלילה אני לא אומר שאתה לא תורם יוסי....אני אומר שאתה צריך ליתרום יותר ככול שתוכל!

*** בעניין ההודעה הפרטית ששלחתי לך ...כבר היתסדרתי ותודה בכול מיקרה!

פורסם

לפי דעתי אדי, אתה צריך לשלוח אימייל למנהלים של הפורום, שיטפלו בו בדרג המקובל.....

יוסי אתה ממש חוצפן, אני לא מאמין שאתה לא מבזבז את רוב היום שלך פה בשביל לעזור לאחרים .....:|

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

alpine

צר לי לאכזב אותך, אבל יש מתקנים שלא יודעים כלום, ומתקינים הכל בפאזות הפוכות!

ועבודה לא מקצועית בכלל ולוקחים כסף רב!

בנוסף לכך לא מרצוני ולא מחובתי לפרנס מתקין זה או אחר!

ואם יש מישהו שלוקח פחות, אני אעדיף ללכת אליו, אני דיי בטוח שכל אחד גם יעדיף, ואני מתכוון למישהו שיתקין ברמת עבודה גבוהה, יש מתקינים טובים ויש לא טובים...

ולעיתים אין קשר ממשי בין טיב המתקין למחיר שלו!

לפעמים יתקינו לך בזול והתקנה טובה, ולפעמים ביקר והתקנה גרועה, לי יש חבר מתקין שיש לו עסק לאודיו לרכב, בקיצור היתי אצלו יום שישי אחד, ובא אליו אחד עם ג'יפ מרצדס עם 2 מגברים, אחד רוקפורד והשני של MAGNAT, והוא עשה התקנה במקום עם שם ממש טוב, שהרבה חברות ביטוח לרכב עובדות איתו, (שלי ושל עוד 2 חברים שלי, בסה"כ 3 מתוך 3 שבדקתי:))

בקיצור, הוא בא אליו ושמעו ממש חרא!, בדקו את הנושא וכל האוטו מחובר הפוך!, - ל+ ולהפך....

כל הטעויות שאפשר לעשות נעשו שם.

ולגביי פרנסתם של מתקינים.....

ההתקנה שמדובר עליה כאן למתקין נורמלי לא לוקחת יותר משעה, ועוד כיוונים ושטויות יחד יוצא שעתיים עם 2 הפסקות לסיגריה (רוב המתקינים שאני מכיר מעשנים:)).

על שעתיים אפילו זונX לא מקבלת 400 או 300 ש"ח....

אז אין שום סיבה שמתקין יקבל!, הוא יכול להרוויח גם פחות ויצליח להתפרנס בכבוד!

בברכה

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

דימה - מכל מה שרשמת לא ניתן לבין שום דבר חדש...

קישקשת הרבה בלי לאמר משהו עם תוכן...

לך אולי לא מתחשק לפרנס אחרים - אבל ביום שתגדל ותבין שאין מה לעשות ועבודה טובה עולה כסף אולי תשנה את הגישה הלוחמנית שלך ואגב - זה נכון בכל תחום.

זה שלך יש חבר מתקין - הרווחת - להרבה אחרים אין... ויש כאלה שתתפלא - נעזרים מאוד במתקינים של הפורום והם בהחלט מרימים את רמת הפורום.

אני,לדוגמה, חוסך, ממש בשיניים, בכדי לרכוש את המגבר שאני רוצה ולבצע התקנה ומוכן לשלם כסף טוב עבורה ולקבל תמורה מלאה...ותאמין לי - התמודדתי עם הרכבות ויצור של דברים מסובכים הרבה מלחווט כמה חוטים... רק שעבודה ברכב לא מסתכמת רק בלפרוש חוטים.

(אךךךךך למה לא נולדתי לאיזה שייח'??? הייתי כבר קונה ממזמן את המגבר שאני רוצה...).

בקיצור נמרץ - למי שלא נראה - שיתקין לבד ולמי שמעדיף שיתקין אצל מתקינים טובים וישלם. תאמינו לי - יש הבדל. ולא רק בתוצר הווקאלי הסופי...

פורסם

תאמין לי למי שאין ידיים מהתחת יכול להתקין לבד ולקבל תוצאות טובות שממש לא יפלו מכול תוצאות של מתקין מיקצועי!

למשל אני וגל עשינו לבד התקנה ברכב ואנחנו לא מתקיני על ובעלי חניות אודיו וניסיון אין סופי אבל התוצאות שלנו לא נופלות מי שום מתקין ולהפך אני חושב!

אני כמובן מדבר על דברים יחסית בסיסיים לא התקנות פיבר וכו'....

פורסם

עולם הדמויים שלך מצחיק אותי כל פעם מחדש.

אין עלייך אדי!!!

לעניין - אני ממש לא מסכים איתך כי בהתקנה, לדעתי, אולי תתקן אותי, החלק החשוב הוא הכיוונים שאחרי.

לחבר חוט לחוט זה די פשוט (אלא עם כן הידיים שלך יוצאות מנקודות מוצנעות שלא זוכות להרבה שמש כפי שאמרת...) אבל לכוון את הבמה כמו שצריך ולא סתם להדביק את הטוויטר מול האוזניים של הלקוח ולהתחיל לשכנע את הבן אדם שבחיים לא נשמע רכב בארצנו כמו הרכב של הלקוח התמים, לא כל מתקין עם ידיים במקום האנטומי הרגיל והמוכר יודעים.

פורסם

הדימוי לקוח מהשפה הרוסית שם זה נישמע טוב יותר!

תאמין לא משנה עד כמה המתקין יכוון לך את המערכת אתה עדיין תיכוון אותה לבד לפי השמיעה שלך ולא שלו.. כמובן שאנשים שלא יודעים כולם נתונים תחת השפעתו של המתקין!

ואני לא חושב שכיוון זו הסיבה העיקרית למשלם מחיר התקנה גבוה!

אני אישית למדתי לכוון את המערכת שלי איזה 4 חודשיים בגלל כול מיני פשלות בHU ובמגבר אבל זה אני

אבל ציוד אחר הרבה יותר נוח לכיוון פשוט....ושוב אני מדבר על ציוד בסיסי!

פורסם

יש עוד משהו שלימדו אותי פעם - "קאקדילה - ישויי ני ראדילה".

נשפכתי שאמרו לי מה זו התשובה הזו.

בכולל אופן - זו לא רק הסיבההזו אלא מכלול הסיבות.

בכול אופן - כפי שאמרתי - כל אחד ומה שעדיף לו... רק חבל שלפעמים אנשים חושבים שיש להם ידיים של זהב, מצחילים להתקין ובסוף, כשהכול עובד לכאורה הם באים להניע, לוחצים על הווינקר שמאלה והמגב והשפריצרים מתחילים לעבוד...

פורסם

הגזמת ידידי מתקינים כולה מגבר ורדיו דיסק לא אזעקות(שם אני עוד חלש אבל בקרוב ילמד ויהיה חזק:-D )

תבוא למיפגשים נישב על נרגילה נעשה לך שיעור בשפה הרוסית תילמד לקלקל להתחיל עם בחורות להתקין מגברים ועוד רכיבים בשפה :lol:

פורסם

אנשים, תהיו בריאים, יש לי רק דבר אחד לומר על הנושא: :roflmao::hihi::roflmao:

באמת לו הינו (המתקינים) צריכים לחיות מהפורום כבר הינו מתים.

בכול מקרה תבינו דבר אחד, על איכות כמו בהכל צריך לשלם, כשאני עושה למישהו התקנה, אני כודם שואל אותו כמה הוא רוצה להשקיע עליה, מתוך מספר אופציות, תבינו, מתקין כמו תכנאי מחשבים, אין לו עבודה 8 שעות ביום ולכן שעת עבודה שלו עולה בין 80-200 לשעה וכמובן שהתקנה איכותית יותר תכח יותר זמן ותעלה יותר.

כל שבוע מגיעים אלי לפחות 3 אנשים שתוענים שהם שומעים חרא, לאחר 10 דקות של כיוונים הם יוצאים מרוצים, זה מאוד חשוב לדעת לכוון את המערכת וגם לדעת להתקין כמו שצריך.

ובקיצור, שכל אחד יתקין היכן שהוא רוצה וכמובן יקבל עבודה בהתאם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...