Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפתח לפיג'ו 206CC מאיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאיזה פיג'ו זו? במפתח המקורי שלך יש צ'יפ? כי אם כן תצטרך לקודד גם בחדש והמפתח בקישור הוא ללא צ'יפ

המפתח שיש לי כרגע הוא ללא צ'יפ. אני פותח את הרכב בעזרת המםתח בלבד, ללא שלט.

206CC

פורסם
המפתח שיש לי כרגע הוא ללא צ'יפ. אני פותח את הרכב בעזרת המםתח בלבד, ללא שלט.

206CC

יש לך צי'פ במפתח. הצ'פ לא קשור לפתיחת דלתות, הוא קשור להתנעת מנוע. כשאתה מכניס מפתח לסוויץ' אימובלייזר קורא את הקוד שבצ'יפ. אם הקוד תואם למה ששמור אצלו בזיכרון, הוא יאפשר התנעה. אם הקוד לא תואם או אין בכלל צ'יפ, לא יאפשר התנעה.

המפתח הזה שבקישור ללא צ'יפ טוב רק לפתיחת הדלת, אבל הוא לא יניע את המנוע.

כדי שיניע צריך מפתח עם צ'יפ, לשכפל אותו לפי הקיים.

פורסם

השאלה היא למה אתה צריך את זה

אם סתם נדפקו לך השיניים במפתח המקורי ואתה רוצה את זה בשביל בפתיחת דלתות פשוט תשאיר את המפתח המקורי בצרור

לפי מה שאני יודע זה יספיק כדי שהאימובילייזר יקרא את השבב מהמפתח הישן

פורסם
יש לך צי'פ במפתח. הצ'פ לא קשור לפתיחת דלתות, הוא קשור להתנעת מנוע. כשאתה מכניס מפתח לסוויץ' אימובלייזר קורא את הקוד שבצ'יפ. אם הקוד תואם למה ששמור אצלו בזיכרון, הוא יאפשר התנעה. אם הקוד לא תואם או אין בכלל צ'יפ, לא יאפשר התנעה.

המפתח הזה שבקישור ללא צ'יפ טוב רק לפתיחת הדלת, אבל הוא לא יניע את המנוע.

כדי שיניע צריך מפתח עם צ'יפ, לשכפל אותו לפי הקיים.

לא זכור לי שום צ'יפ. אני מתניע עם מפתח בדיוק כמו בקישור ששמתי. כשקיבלתי את האוטו בטעות הפלתי את מפתח יחסית חזק, הוא נפתח, ולא ראיתי בו שום צ'יפ. והמפתח הזה הוא גם הפתח שמתניע את הרכב....

מוזר :\

פורסם

יש דרך פשוטה לבדוק האם יש צ'יפ במפתח, natco מהפורום לימד אותי את זה וזה עובד מצויין.

קח נייר כסף ותעטוף את המפתח באיזה 10 שכבות, זה ישבש את הקליטה של האנטה של אימובלייזר ולא יתן לו לקרוא את הצ'יפ.

תעטוף הייטב, ככה:

2222.jpg

תנסה להניע.

אם לא מניע, יש במפתח צ'יפ.

אם כן מניע אז אין צ'יפ אבל עשו קומבינה כלשהי, אולי הדביקו את הצ'יפ ליד הסוויץ'.

הרכב הזה בוודאות של 99.9% יצא מהמפעל עם אימובלייזר וצ'יפים במפתחות.

פורסם

יש לי מפתח מקורי של פיג'ו עם צ'יפ עם כפתור נעילה מרכזית. רק תצטרך לקודד אותו מחדש אצל פיג'ו. אני מאיזור המרכז.

IMG_0039.jpg

• תוכן חדש...