Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פילטר דלק - הונדה ג'אז 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני מעונין לרכוש באופן עצמאי פילטר דלק לרכב הונדה ג'אז 2003.

האם המק"ט שמצאתי נכון 16010-SAA-000

המחיר שמצאתי ב-EBAY הוא 78 אירו (כולל משלוח) האם זה הפריט? לינק לפריט (המחיר בארץ 500 ש"ח)

מישהו מכיר אפשרויות נוספות לרכישה?

מישהו מכיר את האתר המופיע בתמונה המצורפת? שם המחיר אפילו זול יותר, 50$ כולל משלוח.

באופן כללי הגדרת יצרן להחלפתה הפריט הוא ב-140,000, פספסתי והיום אני כבר ב-152,000 מה רמת הקריטיות של הפריט? האם יש צורך לרוץ למוסך?

תודה רבה לכל המסייעים

לכידה.JPG

עריכה אחרונה על ידי eshtul
פורסם

זה האתר של הונדה ישראל עבור חלפים

נראה שבחרת בפילטר דלק הנכון רק שמישהו ניסה לעשות קופה עליך

המחיר אצל היבואן הוא 200 לפני מע"מ (אתה יכול להתקשר לאורגינל חלפים ובטח תקבל את המחיר הזה כולל מע"מ)

כעקרון אפשר להזמין המון דברים מחו"ל אבל שווה לראות שמשרד התחבורה ישאר לך להכניס אותם

(בכל מקרה עם פילטרים שמנים (לא כולל ברקס) וגומיות אין בעיה)

פורסם

אתה בטוח לגבי ה200 שקל?

הקיט בלינק של פותח השירשור נראה זהה לפילטר דלק של סיויק מסוף שנות ה2000 שיצא לי להחליף ואכן הוא עלה סביבות ה500 שקלים.

יום טוב גם לך

פורסם

כל הכבוד!!!

אכן נראה שהמחיר השתנה מאז עשיתי את הטיפול האחרון לפני 70,000 קילומטר.

סחטיין, בלעדייך סתם הייתי מוציא כסף וגרוע מזה בלבול מח.

תודה רבה והמשך שבוע נפלא.

• תוכן חדש...