Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לבעלי מנועי 1.8 Tsi החדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב חדש מהחברה ומאוד מפחד מבעיות השמן, בעיות השמן שהיו בעבר עדיין קיימות?

יש לצ'מפיון מענה?

תודה!

(אם זה לא הפורום המתאים וזה היה צריך ללכת לפורום של ייעוץ בקניית רכב חדש, אני מצטער ובבקשה תעבירו לפורום המתאים, ואל תנעלו)

פורסם
אני עם לאון 2015 שגמעה כבר 13 אלף ק"מ ולא נדלקה שום נורת שמן (אולי היא שרופה? :lol:)

לא הייתי שולל את האפשרות :wink:

תודה על התגובה

עוד תגובות בבקשה

פורסם

אני מכיר מקרוב כ''כ הרבה אנשים שניכוו מהיבואן הזה, תתחיל בלקרוא ותתעמק ביבואן, הבעיות במנוע הן רק חלק זניח בבעיה ממנה אתה חושש, את רוב התקלות היצרן פועל לפתור ולשפר והוא אכן מצליח, אך בעיות מורכבות וכאלו שטרם ניתן להן פתרון רשמי ולקיחת אחריות של היצרן יציבו אותך בבעיה אל מול היבואן.

יש חלופות נהדרות בשוק הרכב.

פורסם
אני מכיר מקרוב כ''כ הרבה אנשים שניכוו מהיבואן הזה, תתחיל בלקרוא ותתעמק ביבואן, הבעיות במנוע הן רק חלק זניח בבעיה ממנה אתה חושש, את רוב התקלות היצרן פועל לפתור ולשפר והוא אכן מצליח, אך בעיות מורכבות וכאלו שטרם ניתן להן פתרון רשמי ולקיחת אחריות של היצרן יציבו אותך בבעיה אל מול היבואן.

יש חלופות נהדרות בשוק הרכב.

אני לא מכיר חלופות טובות יותר, אני 90% סגור בכך שאני מעוניין ברכב מצ'מפיון עם מנוע Tsi המחסום שלי הוא בעית אכילת השמן הנוראית. על אילו עוד בעיות במנוע אתה מדבר?

אתה אומר שהמענה של צ'מפיון לבעיה הוא עדיין נורא ואיום כמו פעם?

פורסם
הייתה בבעלותי 1.8TSI במשך כ-46 אלף ק"מ, מעולם לא הייתה לי בעיית שמן.

איזה שנתון? ביצעת 3 טיפולים, כל 15,000 ק"מ טיפול? (שזה אומר שבעצם הוספת שמן כל 15,000 ק"מ)

תודה לכולם על התגובות! אני מצטער שאני לא מספיק לתת תודה אישית לכל אחד

פורסם

לי גם יש לאון 1.8 2015. אני כרגע עומד על קצת מעל 12 אלף ק"מ.

אני בודק בקביעות שמן ואין לי בעיה של אכילת שמן. יש כרגע אולי מחסור של 200-300 מ"ל שמן (מהמקסימום - נמצא בטווח התקין), כלומר אין צורך להוסיף שמן בין טיפול לטיפול.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם
לי גם יש לאון 1.8 2015. אני כרגע עומד על קצת מעל 12 אלף ק"מ.

אני בודק בקביעות שמן ואין לי בעיה של אכילת שמן. יש כרגע אולי מחסור של 200-300 מ"ל שמן (מהמקסימום - נמצא בטווח התקין), כלומר אין צורך להוסיף שמן בין טיפול לטיפול.

תודה על התגובה

אשמח לעוד תגובות

פורסם
איזה שנתון? ביצעת 3 טיפולים, כל 15,000 ק"מ טיפול? (שזה אומר שבעצם הוספת שמן כל 15,000 ק"מ)

תודה לכולם על התגובות! אני מצטער שאני לא מספיק לתת תודה אישית לכל אחד

לאון 2012. ביצעתי שלושה טיפולים, מעבר לטיפולים עצמם הוספתי בעצמי כליטר שמן לאחר סיום ההרצה.

גיר ה-DSG7 והמכטרוניקס אמורים להטריד אותך יותר מצריכת השמן.

פורסם

אל תשכח את המותחנים התקולים.

קיצר , פות"ש , סתם נטפלת לבעיה אחת מיני רבות שיש במנועים האלה.

כמו שאמרו לפני, הייתי דואג יותר לכמה אנרגיה אני יצטרך כדי לממש אחריות אם יבואן שכזה..

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

יש לי אוקטביה שבחודש הבא בת שנתיים, עם 29 אלף ק״מ, לא חוויתי בעיה עם שמן. (משאבת מים הלכה פעמיים משום מה והוחלפה באחריות).

פורסם
יש לי אוקטביה שבחודש הבא בת שנתיים, עם 29 אלף ק״מ, לא חוויתי בעיה עם שמן. (משאבת מים הלכה פעמיים משום מה והוחלפה באחריות).

רכב בן שנתיים שמחליף משאבת מים פעמיים?!

מה נסגר עם האוקטביות האלה?

• תוכן חדש...