Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שמתי לב שבין החלון למסגרת החלון יש ירוקת. (בצד הפנימי של הגומי הקטיפתי).

מה ניתן לעשות?, האם קרה למישהו?,איך מטפלים בנושא?

IMG_20160131_124418.jpg

תודה לעוזרים.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

אם אין השחרה על החלון הייתי מנסה אלכוהול, או אלכוהול מדולל על קיסם אוזניים.

במידה ויש סוג של פילם או השחרה לא הייתי מנסה.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

בחלונות הקידמיים אין, רק באחוריים.

דבר כזה ניתן לפנות ליבואן?, מעניין עם עוד רכבי פאביה סובלים מהבעיה.

פורסם
כנראה הצטברות מים או לחות בתוך הדלת.

אכן כן, מה ניתן לעשות כדי לנקות ולא לעשות נזק?

פורסם

כמו שאמרו כבר, ניקוי יסודי עם אלכוהול.

שווה לפרק את הדיפון לבדוק מה המצב בפנים ואולי לקפוץ למוסך כי אם יש שם מים או לחות אז שלא יפגע ברכיבים חשמליים.

פורסם

האם אלכוהול רפואי 70% פוגע בגומיות או בחלון מושחר בטבילה מהמפעל?

פורסם

אני פותח את החלונות מאחורה אולי פעם בשנה והרכב שלי בן 16 ואין לי דבר כזה.

אי פתיחת חלונות לא סיבה לירקת ברכב חדש לגמרי.

פורסם

אכן אני לא פותח חלונות לרוב, אך בחלון ליד הנהג שכן נפתח יותר מהאחרים, יש הכי הרבה ירוקת.

האם APC יעזור במקרה הזה?

פורסם

אדם יש רכבים טיפה יותר מאובזרים מהחברה ומהעל החלונות איפה שברכב יפני יש גומיה אז שם יש כמו ספוג כזה בין החלון לגומי כמו קטיפה שתופסת ירוקת כשלא משתמשים מספיק זה פטריה בגלל רטיבות אבל אור אני מודע שהמקרה שלך מוזר ביותר אולי הרכב חונה במקום סגור ולח?

פורסם

חנייה מקורה רק מצד העליון וצד שמאל וימין מקדימה פתוח לגמרי ואחורה כמעט סגור לגמרי.

IMG_20150913_174211.jpg

פורסם

נראה לי שלקחתם את זה קצת רחוק, זה ממש קצת ירוקת לא משהו רציני, יכול להיות מהצטברות של מים, לא הייתי מתעסק בזה יותר מידי.

תנסה להוריד עם Ipa אולי או apc מדולל 1-8 כזה, אל תשפריץ עם שפריצר, תטבול קצה של קיסם אוזנים ואז תנקה איתו לאט, תשתדל לגעת כמה שפחות בזכוכית עצמה, ואולי אפילו תנקה אחרי זה את הזכוכית עם קצת מים בשפריצר.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

• תוכן חדש...