Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהשמעה JL AUDIO 10W6 או 12W6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לדעת למי יש סאב "JL AUDIO 10 או 12" W6 על מנת לשמוע אותו, שוקל לרכוש אחד בחו"ל.

גם 10W7 זה בסדר (מניח שהסאונד דומה).

תודה מראש.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם (נערך)

יש לך סאב מעולה.

מבלי לפגוע כהוא זה בJL שהוא סאב מעולה גם אבל שונה מהותית בסגנונו מהסאב שלך ויקר להחריד ללא כל הצדקה!

אם זכרוני אינו מטעני,יש לבנגי מחיפה סאב כזה למכירה.תברר.

מהי הסיבה להחלפה?

ליאור

עריכה אחרונה על ידי ארזה
פורסם

מאוד אוהב את IDMAX ורוצה לשמור על עוצמה ואופי פאנצי', אך רוצה לחסוך במקום, תיבה די גדולה כרגע.

שוקל לנסות להעביר אותו לתיבה קטנה יותר ולבדוק אופי סאונד.

ראיתי ש W6 10" לא דורש תיבה גדולה, ה 12" כבר דורש משהו קרוב למה שיש לי היום.

מה שחשוב לי בעיקר זה העומק, אין לי בעיה עם אפילו זוג סאבים ולקחת מרוחב תא המטען אך רוצה לחסוך בעומק.

תודה מראש

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

לפי מה שאני זוכר idmax צריך סביבות ה35 ליטר בתיבה אטומה לקוטר 12.

זה די קטן, אם אתה רוצה משהו קטן מזה תרכוש idmax 10.

אתה יכול גם לתכנן תיבה שתיהיה יותר רחבה אך פחות עמוקה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
מאוד אוהב את IDMAX ורוצה לשמור על עוצמה ואופי פאנצי', אך רוצה לחסוך במקום, תיבה די גדולה כרגע.

שוקל לנסות להעביר אותו לתיבה קטנה יותר ולבדוק אופי סאונד.

פעם שמעתי IDMAX באטומה של 15-21(!!!) ואהבתי מאד מאד את התוצאה א-ב-ל הוא הוגבר על ידי מונו הרוקפורד המצויין שלטעמי האישי תמיד מוסיף משהו לגוון של הסאבים מעבר לכוח ולעוצמה והיה מורכב בסיאט שהוא רכב קטן בהרבה מרכבך.

חשוב מאד לציין זאת כי אצלך התנאים שונים לגמרי ואולי בעטיים חסר לך העומק שאליו אתה מכוון.

מציע לך לנסות לשמוע בתנאים החדשים על מנת לגבש דעה מוצקה כי שני הסאבים מאד שונים בצביונם.

ליאור

פורסם

יש לי 12w6 בתיבה אטומה אם אתה מעוניין לשמוע, עדיין לא חיברתי אותו אז אחבר אותו כדי שתשמע, אני פנוי חמישי ערב ושישי כל היום אם אתה מעוניין

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

כן, הזמנתי מקורי ושלחתי אותו למישהו שיעשה את ההדבקה

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

• תוכן חדש...