Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את רוב האנשים השריטות בלכה / סווירלים לא ממש מעניינים מבחינתם רכב נקי זה רכב שרואים את הצבע שלו בלי לכלוך, ובעקרון אני יכול להבין את זה.

מי שרוצה שטיפה איכותית ילך למקום שמתעסק בזה, והוא בטח גם לא יגבה 50 שקל על שטיפה חיצונית ופנימית אלא כפליים..

Opel Adam S 2017

פורסם

וזה למה ברוב הארץ אין מכוני שטיפה כאלה ברמה. רוב האנשים לא מבינים על מה השגעון שלי לקנות מגבת שעולה כמו 4 שטיפות, סבון שעולה כמו 2 שטיפות וכו'. "כולה אוטו", "כולה חתיכת פח" וכדומה.

לרוב האנשים בבאר שבע נראה מוגזם לשלם יותר מ40₪ לשטיפה פנימית וחיצונית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
עד שתיגמר לך הלכה.

והלכה מה איתה?

אתה מבזבז פה זמן וכסף וגומר את הלכה פשוט.

למען הסר ספק, מטאטא מכל סוג שהוא לא נגע ברכב שלי .

זה שאני נכנס למכונת ג'ילדות פעם בחודשיים , ואז אחת לכחצי שנה - שנה עושה טיפול דיטיילינג לא גורם לנזק משמעותי.

סיאט לאון שניקנתה חדשה מהיבואן ונמכרה בגיל 5 וחצי לפני שנה , נמכרה לדיטיילר מחיפה שמלקק את האוטו עם הלשון .

הדבר היחיד שהוא בדק ברכב היה הצבע + נסיעה של 10 דקות בשכונה לשמוע את המנוע.

הרכב נמכר ביום שהוא "נבדק" במחיר של כמה אלפים מעל המחירון.

הפוליש שעשו לרכב שלי לפני שנגעו בו עם אוטם צבע ואז עם ווקס היה פוליש מאד עדין לצבע מטאלי.

הטיפול נעשה ב kleancar .

לא צריך להיות כזה דרמטי. לא יקרה שום דבר .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

חברים,

תודה על התגובות.

מה דעתכם על רחיצה ידנית בינו ?

הציע לי פוליש עדין מאוד + ציפוי נאנו לאיטום.

מומלץ ?

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

יאיר_עזר - אפשר לדעת למה ? אני רואה שהוא מטפל בהרבה רכבי יוקרה ומקבל המלצות. אני לא הולך להוציא פה סכום קטן,אני רוצה לדעת עוד פרטים מלבד "לא לקחת מהם כלום". סיבה, למשל, תעזור מאוד.

פורסם
יאיר_עזר - אפשר לדעת למה ? אני רואה שהוא מטפל בהרבה רכבי יוקרה ומקבל המלצות. אני לא הולך להוציא פה סכום קטן,אני רוצה לדעת עוד פרטים מלבד "לא לקחת מהם כלום". סיבה, למשל, תעזור מאוד.

א.הם לא דיטיילרים ובטח שלא מקצועניים כמו SWISSWAX או אלטר או GRUP DITELING אפילו לא קלין קאר.

ב.יסום נאנו לא מיסמים לרכב עם סוורלים ובטח שלא עם שריטות ופוליש עדיו לפני נאנו מיעוד לרכב חדש חדש בלבד

ונאנו שלהם לא ברמה של דיטיילר מקצועי כמו מאלו שיזכרתי קודם

ג.הם מכון שטיפה וגם סים לב שבעוד תקופה לא יגיע אלך חיוב כלשהוא שהם כביכול טעו...

ד.גם חומרים לשטיפה שלהם הם ככל רמה של תחנת דלק ולא כדיטיילינג מקצועי

ה.אם הם היו ברמה לפחות מצפונית ולא רק מקצועית אז לא היו לוקחים תמונות עבודה של אחר ולא היו מציגים

כשלהם.

בקיצור:שטיפה עוד אכשהו טבל דיטיילינג.........לא

לשקולך...

פורסם

אוקיי, תודה רבה על הפירוט !

אתה האדם השני שאומר לי את זה,לכן אני ארד ממנו.

עריכה : הרכב בן שבועיים. לא מספיק חדש ? כי כתבת "חדש חדש" .

מה לגבי שלומי אדרת ? קראתי עליו דברים טובים בפורום.

פורסם

אני לא ספונסר של הפורום כמו שלומי,אני יכול להגיד שתבקר אצל כמה ותיבחר לרצונך ולפי תקציבך ומה הם נותנים

עבור כל שקל שאתה משלם ועם איזה חומרים והאם משאירים רכב לזמן חיתוי,מומלץ 6-10שעות ללא מגע שמש,אבק

האם עושים גם גנטים ויש שכן באותו כסף,האם נותנים לך דוגמיות לשמירה על רכב,כמו שמפו ואו גם אוטם נאנו,תבדוק.

יש כמה דיטיילרים טובים קבל הצעה מכולם ותבחר לבד.

אם אני יגיד על מישהו אז זה כמו יש לי מניות אצלו...לא.

יש שאתה תיתחבר עם מישהו ואני לדוגמא לא יתחברתי,

תבחר לבד,ושאל שאלות שאתה מעוניין.

ככה לדעתי הוגן כלפי כולם וגם אלך.

לשיקולך.

פורסם
חברים,

תודה על התגובות.

מה דעתכם על רחיצה ידנית בינו ?

הציע לי פוליש עדין מאוד + ציפוי נאנו לאיטום.

מומלץ ?

קראתי בפייסבוק כמה פעמים שהם גם משתמשים בתמונות של דיטיילרים אחרים כ"עבודות" שלהם..קח בחשבון. מבחינת שטיפה רגילה הם אולי בסדר אבל כנראה שלא שטיפת דיטיילינג עם מוצרים פשוטים שהטופ בהם זה מגווירס.

זה שהוא מטפל ברכבי יוקרה לא אומר כלום, יש גם בעלי פרארי שמכניסים את הרכב לשטיפה אמריקאית כמו פה לידי בסונול במערב ראשל"צ.

Opel Adam S 2017

פורסם

שלומי אדרת עובד מצוין לדעתי, אני מרוצה מהעבודה שהוא עשה אצלי ברכב.

(והוא לא ספונסר פורום, הוא משתמש מן המניין)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ממליץ בחום על שלומי אדרת.

עשה אצלי ברכב עבודה מדהימה .

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם

ברכב שלי היו הרבה סווירלים, וגם שריטות ושפשופים וקילופי צבע פה ושם. אבל בגלל שהקפדתי על ווקס כל שבועיים ושטיפה פעם בשבוע עם חומר של מקצוענים (מהסוג שמתיזים על מכוניות חדשות) הרכב תמיד היה נוצץ ונראה חדש ממרחק של מטר, ולא ראו שום דבר על צבע הכסף המטאלי. עכשיו הזמנתי צבע שחור, נראה איך ילך עם זה

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...