Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות של יפאניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אחרי ששלתי בעזרתכם את האוקטביה ויש לי רכב צרפתי בבית (רכב שני), אני מעוניין לקנות רכב אמין ביותר.

אני מנסה להשוות בין מאזדה לטיוטה ורואה שהמאזדה 3 נסחרת באופן משמעותי פחות מהקורולה.

(לפני חודשיים מכרתי תוך יום קורולה 2007 במחיר מחירון).

האם יש הצדקה לדבוק בקורולה (הנסיון שלי טוב מאוד עם 3 קורולות שהיו ברשותי), או שמזדה 3 תתן לי את אותה האמינות ?

אני מחפש רכב שנת 10-11 משפחתי ואמין.

תודה !

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריך להבין ש"רכב אמין ביותר" תלוי ברמת התחזוקה שהוא קיבל והיחס שהוא קיבל וכמובן ימשיך לקבל ממך.

אי אפשר לצפות מרכב בן 5-6 שיהיה ללא תקלות בכלל, יתכנו פה ושם בלת"מים.

אני לא הייתי ננעל דווקא על יפניות.

מה זה אמין מבחינתך?

אני הייתי שוקל רכב של יונדאי או קיה, יש לנו במשפחה ניסיון טוב איתם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם נכנסת בתקציב ,ממליץ על ה יונדאי I35 מ2011. גיר 6 הילוכים כסטנדרט ויותר כוח מהקורולה והמאזדה שמגיעה עם גיר 4 הילוכים בגרסה הבסיסית.

וגם בגאז' יותר גדול.

פורסם

בכללי הרכבים היפנים והקוריאנים יותר אמינים בגלל הגיר שלהם, שלרב הטא גיר פלנטרי/רציף ולא רובוטי, פחות מכללולים ופחות חשמל לעומת רכבים גרמניים וכאלה, לדעתי רכבים יפקנים וקוראינים הוכיחו את עצמם יותר מאשר נגיד רכבים צרפתיים גרמניים וגם לרב האחזקה שלהם זולה יות מבחינת חלקים

פורסם

במשפחה התלבטנו (רכב בשביל אמא) בין קורולה ל-i35\פורטה, הוחלט לקחת קורולה כי הרגישה נוחה ואיכותית יותר, למרות כמה יתרונות של הקוראני - עוד כריות אוויר, חיסכון בדלק, גיר שמנצל יותר את המנוע.

תעשה נסיעת מבחן ותראה מה נוח לך ומתאים לך מבחינת החבילה הכללית.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
בכללי הרכבים היפנים והקוריאנים יותר אמינים בגלל הגיר שלהם, שלרב הטא גיר פלנטרי/רציף ולא רובוטי, פחות מכללולים ופחות חשמל לעומת רכבים גרמניים וכאלה, לדעתי רכבים יפקנים וקוראינים הוכיחו את עצמם יותר מאשר נגיד רכבים צרפתיים גרמניים וגם לרב האחזקה שלהם זולה יות מבחינת חלקים

ברור שזו הסיבה. לא נניח תכנון בסיסי, או בקרת איכות.

לאיזה "פחות חשמל" אתה מתכוון? לאיזה "פחות מכלולים" אתה מתכוון?

לקיה / יונדאי אין גירים רובוטיים?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ברור שזו הסיבה. לא נניח תכנון בסיסי, או בקרת איכות.

לאיזה "פחות חשמל" אתה מתכוון? לאיזה "פחות מכלולים" אתה מתכוון?

לקיה / יונדאי אין גירים רובוטיים?

יעני ברכבים בעיקר צרפתיים הולך משהו חשמלי חכול להשבית את הרכב ביפניות קוריאניות,נדיר שזה קורה ויש אבל רב הגירים הם פלנטריים רציפים

פורסם (נערך)

^

"יעני" אתה חי בסטיגמות שמתאימות לרכבים שהיו לפני 20-30 שנים.

בוקר טוב, רנו היום תפסו נתח שוק מכובד מאוד בתחום הוראת הנהיגה והמוניות. גם בחברות הליסינג. הם ביצעו שיפור מהותי באמינות. אני יכול לומר לך שאם רנו היו מציעים הצעת טרייד אין אטרקטיבית על הקליאו שהייתה לי, הייתי קונה קליאו חדשה 0.9T. (כי למכור בשוק החופשי זה קשה, בגלל אנשים עם סטיגמות כמוך)

גם הקליאו שהייתה לי הציגה אמינות טובה מאוד, ללא בעיות חשמל למרות שבוצעו ברכב התקנות מקומיות.

גם המגאן דיזל של ההורים שלי כבר נושקת לגיל שלוש וללא בעיות חשמל או חס וחלילה גיר/מנוע.

לא צריך להשבית ולא שום דבר, כי אין על מה.

ואגב, גם הקוריאניות כבר בכיוון של רובוטיות כפולות מצמד. רק היפניים נשארים מאחור.

מה שתמיד קורה: המכוניות האירופאיות מתקדמות יותר מבחינה טכנולוגית מהמכוניות מהמזרח. הם "אוכלים אותה" עם כל התקלות והבעיות, ואז אחרי כמה שנים אתה רואה את הטכנולוגיה הזאת משתלבת במכוניות במזרח.

שים לב ששום יצרן יפני לא מייבא לארץ מכונית גודשת מהסדרות העממיות. כנ"ל גם קוריאניות (למעט שברולט עם הסוניק).

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יעני ברכבים בעיקר צרפתיים הולך משהו חשמלי חכול להשבית את הרכב ביפניות קוריאניות,נדיר שזה קורה ויש אבל רב הגירים הם פלנטריים רציפים

ממליץ לך לעשות ריסט על כל הסטיגמות שאתה חי עימן, ולהתחיל לבחון כל דבר לגופו. הדברים שכתבת הם בין 'לא מדוייקים' ל-'שטויות'.

אל תכתוב בסיסמאות - מה זה "הולך משהו חשמלי"? כמו מה? דיסטריביוטר? נסתם הקרבורטור?

מתי שמעת על רנו או פיג'ו שהושבתה "על משהו חשמלי"? מתי שמעת על גולף שהושבתה בגלל "משהו חשמלי"?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

העסקה הכי טובה שעשיתי היא רנו מגאגן 2001 שנקנתה לפני 4 שנים ב 6000 ש״ח ונוסעת עד עכשיו כמעט בלי בעיות.

פורסם
ממליץ לך לעשות ריסט על כל הסטיגמות שאתה חי עימן, ולהתחיל לבחון כל דבר לגופו. הדברים שכתבת הם בין 'לא מדוייקים' ל-'שטויות'.

אל תכתוב בסיסמאות - מה זה "הולך משהו חשמלי"? כמו מה? דיסטריביוטר? נסתם הקרבורטור?

מתי שמעת על רנו או פיג'ו שהושבתה "על משהו חשמלי"? מתי שמעת על גולף שהושבתה בגלל "משהו חשמלי"?

רנו בגלל מגעים חשמלים מדובר במגאן 2008 ולא סתם המחירים שלהם בריצפה , פג׳ו על הגיר המעפן שלה ושמעצי בסיטרואן c4 הלך חלק במחשב והשבית אוטו שלם

פורסם (נערך)

הגיר הנודע לשמצה הוא הAL4 זבל של גיר זה נכון,והוא נמצא גם בפיג'ו וגם בסיטרואן וגם ברנו.

במגאן יש מחלות של מנגנוני חלון,והגיר הנ"ל.

מלבד זה רכב סביר.

בפיג'ו יש קצת יותר תקלות כמו של סאנרופים,גגות של רכבי הקבריולט וBSM שמאבדים את הצפון.

מבחינת מנועים הם אמינים כי הם פשוטים,אבל זה העבר היום זה סיפור אחר,וזה רק קצה המזלג על תקלות בצרפתיות.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...