Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'טה 2012 TDI או סיאט טולדו 1.4 TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מוכר את הרכב שלי (פולו 2010 1.2 TSI) ומחפש לשדרג לרכב יותר חדש.

מתלבט בין 2 אופציות:

ג'טה 2012 TDI עם 51000 ק"מ מנוע 1600 ב100000 ש"ח

סיאט טולדו 1.4TSI. 2014 שמגיעה עם 80000 אלף ק"מ ב80000 ש"ח.

שיקולים לקניה, כח, חסכון בדלק, שמירת ערך יחסי, מחירי טיפולים , ביטוחים, טסט (השוואה דיזל מול בנזין)

וכל מידע רלוונטי אחר. למשל זכור לי שגרסא מסויימת של 1.4 TSI היא בעייתית ושיש בעיה עם הזיהום אוויר של אחד ממנועי פולסווגן.

תודה רבה לכל העונים.

פורסם

מה אופי הנסיעות שלך? כמה ק"מ שנתי/חודשי אתה צפוי לעשות?

האם 2 הרכבים מגיעים עם גיר DSG או ידני?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

טולדו זה קטגוריה יותר נמוכה - סופר מיני על סטרואידים (הרכב צר למדי, מבחינת מרווח כמו אוקטביה MK1), לאומת הג'טה שהיא משפחתית קטנה. וגם מנוע דיזל 1.6 הוא מנוע טוב (אמין, חסכוני, מומנט טוב), מדובר על EA189 (זה שבסקנדל של VW, זה אומר שיהיה ריקול שבמסגרתו "יתקנו" בעיית זיהום כביכול, איך זה ישפיע על אמינות, ביצועים וצריכת הדלק עדיין לא ברור, אבל אם זה היה כל כך קל, היצרן לא היה צריך לרמות מהתחלה - הפתרון הטוב לפי אנליסטים של הוספת SCR כניראה לא יהיה ודי ברור למה: ליצרן זה מאוד יקר לעשות את השינויים הדרושים ברכב, יותר קל לשים פץ' תוכנה ומקסימום להחליף אינג'קטורים).

יחד עם זאת, אם מדובר על DSG7 הייתי מוותר (למרות הבטחת היבואן שהם פתרו את כל הבעיות, הגירים האלו במוניות מחזיקים משהו עמו 90~100Kק"מ לפני שמחליפים את המכטרוניקס ו/או מצמדים).

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא נוסע יותר מידי, בעיקר בין עירוני.

תיבת ההילוכים של הסיאט רגילה לא dsg.

מה לגבי עלויות ביטוח ואסט של דיזל לעומת בנזין..?

פורסם

עלויות הטסט - זהות, עלויות הביטוח מן הסתם גבוהות יותר, אבל לא בהרבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...