Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכל'ס - אודי A1 מנוע 1.0 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשנות ה2000 היתה גם הA2. עזוב את זה שהיא היתה כישלון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא הזנה את הסמל מאחר וכבר יש להם היסטוריה עם מכוניות קטנות.

אף אחד לא מכיר את ההיסטוריה הזו, כמו שאף אחד לא זוכר את הקוואטרו של גרופ B.

לא רלוונטי בעליל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

"אף אחד" זו קביעה קצת אבסולוטית.

אם בעבר זה לא הזיק למותג, למה שכיום זה יזיק?

פורסם
"אף אחד" זו קביעה קצת אבסולוטית.

אם בעבר זה לא הזיק למותג, למה שכיום זה יזיק?

בשנות ה-60 וה-70 אאודי לא הייתה יצרן פרימיום. רק בשנות ה-90 כמדומני נפלה ההחלטה ב-VAG לקדם את אאודי כיצרן פרימיום נפרד (עד אז אאודי נמכרה בסוכנות VW) על מנת להתחרות בראש ובראשונה ב-BMW, אבל גם במרצדס.

:idea:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

המותג נחשב ליוקרתי מאז ומתמיד, גם כשנמכר במקביל לVW. עלה יותר והציע תדמית שונה מהמשפחתיות הרגילות. ההפרדה נועדה להקצין את זה כדי להתחרות במותגי היוקרה הגרמנים המובילים כמו שכתבת.

פורסם

ה-A1 הזאת איכותית מבפנים כמו ש-A קלאס הכי זולה איכותית מבפנים. והיא לא. לדעתי, נו, לדעתי. שכחתי להוסיף (מילת הקסם בפורום ממש סטייל לכאורה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נו, ברכות למתכנת הצעיר, או בעצם לאנשי השיווק, עכשיו רק נותר לו לשכנע את חברת הליסינג...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ה-A1 הזאת איכותית מבפנים כמו ש-A קלאס הכי זולה איכותית מבפנים. והיא לא. לדעתי, נו, לדעתי. שכחתי להוסיף (מילת הקסם בפורום ממש סטייל לכאורה).

חשוב להוסיף "לדעתי" רק אם נהוג אצלך לכתוב דעות של אחרים...8)

פורסם

האמת שבפורום הזה זה עובד הפוך.

אם לא כתבת "לדעתי" אז כולם מניחים שקבעת עובדה לכולם. אז חובה לכתוב "לדעתי". הוא צודק.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
חשוב להוסיף "לדעתי" רק אם נהוג אצלך לכתוב דעות של אחרים...8)

שמתי פעמיי לסניפים והושבתי את התחת שלי ברכבים האלו. ולדעת דעתי הם אינם רכבים איכותיים. אז מה, קונים רק סמל?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רק לי מפריע שבדיוק לפני שנה נמכרה גירסאת ה1.4 ב129, 900 כולל קצת איבזור ותוספות והיום הדגם החדש שמבחינת איבזור זהה לחלוטין לדגם הישן "רק" מנוע 1.0 ובמחירי "מבצע" נמכרת בסכומים האלה?!.

מבחינתי, בעל רכב כזה, זה אחלה למה זה סוג של עוזר למחירון קצת.

בכל מקרה מי שיסע בין שני הדגמים, ה1. 0 וה1.4, ולא ישים לב בבירור להבדל.. אני אפילו לא יודע איך לכנות בנאדם כזה חח.

פשוט חזירות של היבואן..

מה שדווקא מוזר בעניין זה שבאנגליה, שהרכב הזה מאוד הולך שם, ברמה שיש פורומים רק לרכב הזה, הדגם הנמכר והמבוקש זה דווקא הדיזל 1.6 שביכלל לא ראיתי אותו כאן.

פורסם
שמתי פעמיי לסניפים והושבתי את התחת שלי ברכבים האלו. ולדעת דעתי הם אינם רכבים איכותיים. אז מה, קונים רק סמל?

זה חדש לך?

פורסם

לא חדש לי. השאלה מכוונת לאלו כאן שמצדיקים את הסמל הזה שתאכלס בינינו? לא מסמל דבר וחצי דבר ממה שהסמל אמור לסמל.

יותר מידי שורש ס.מ.ל במשפט אחד. סליחה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...