Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה רכשתי פולקסווגן גולף 2016.

היות ורכשתי אותה מליסינג אני לא יכול להתקין בפולקסווגן חיישנים (בטח ובטח עם המחיר שהם דורשים 2600)

הייתי שמח לשמוע מכם על המלצה על מקום שיוכל להתקין לי חיישנים שנראים כאילו הם לא בולטים מהטמבון. (אני תושב הקריות, למרות שכל מקום בצפון יתאים..), הייתם ממליצים לי אולי לעשות מערכת חנייה אוטומטית שאז במחיר כבר יהיו חיישנים ומצלמת רוורס...?

פורסם

תתחדש,

מערכת חניה אוטומטית כולל התקנת חיישנים הקפיים והעלות לא זולה, בנוסף יהיה קשה למצוא מישהו שיתקין מערכת שכזו בארץ.

החיישנים שמתקינים בארץ כשטוחים הם של חברת קוברה, ניתן לרכוש את החיישנים במחיר זול משמעותית ולהתקין לבד.

עלות התקנה אמורה להיות 1200-1800 כתלות במקום ובאיזור.

כאשר קודחים בפגוש לא הייתי מתפשר ומתקין במקום שיכול להראות עבודות קודמות שהקידוח נעשה בסימטריה נכונה ובקידוח חלק.

בת זוגתי התקינה בחברה חיישנים שטוחים ויש הבדל של כ-3 ס"מ בין החיישנים החיצוניים. הנושא בטיפול החברה על מנת לתת פתרון של החלפת פגוש חדש-לא תמיד מה שמוכרים לך בחברה זה בהכרח הכי טוב.

Got To love It

• תוכן חדש...