Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא היייתי מתקרב!!

טוב לדעת, לפני שנה החליף לנו בסיוויק רדיאטור ב-400 ש''ח,(רדיאטור חדש חברת בשן) כולל עבודה ונוזל ירוק, תוך חצי שעה זה היה מוכן, כולל ניקוז אוויר והכל, ראיתי עובדים טוב ומחיר טוב אחרי מיקוח לכן המלצתי.

פורסם

כבר יצא לי לדבר עם אנשים שהוא עשה עליהם כל מיני קומבינות של תיקונים שחלקם כשלו לאחר זמן מה. הנסיון האישי שלי איתו היא שהייתי פשוט מגיע אליו עם רדיאטורים של אנשים לניקוי יסודי והוא פשוט החליט שהוא תופס תחת על זה שהוא היחיד שמיתעסק עם רדיאטורים ולא הסכים לעשות הנחה אפילו של שקל! לא שהוא חייב לי משהו אבל ברגע שאתה עובד עם מישהו בצורה מיסחרית שכזו ובכמויות עבודה יפות שאתה מביא לו אז מין הראוי שיד תלחץ יד! מאותו יום אני פשוט קונה רדיאטורים חדשים במעל 40 אחוז הנחה מאשר ללכת אליו ולשלם על ניקוי ושיעשה לי "טובה"! עוד מקרה שהיה לי עם רדיאטור שבאתי אליו והיתגלה סדק קטן. הוא טען שצריך להחליף את כל הרדיאטור ואני אמרתי לו עזוב אני אסגור עם אפוקסי...בסוף בבאסה הוא סגר לי עם אפוקסי שמחזיק עד היום...לא להחליף רדיאטור ולא בטיח!

דרך אגב...הנוזל הירוק שלו זה צבע מאכל שעולה 20 ש"ח!

פורסם

נשמע שאתה ממורמר עליו על דבר אישי, ולא משהו שקשור למקצוע.

לתת ביקורת רעה כל כך לפי הסיפור שסיפרת הרגע זה דבר לא יפה בגלל. אתה לא מודע לכוח שיש לדפי אינטרנט, כשאתה אומר לא להתקרב אליו, והסיפור היחידי שאתה מספר פה שהוא לא עשה לך הנחה, כי הבאת לו כמות רדיאטורים.

לא יפה בקיצור

פורסם

מאור עם כל הכבוד (ויש!) גם הדוגמא עם הרדיאטור לא יכולה לגזור דיס המלצה כזו גורפת.

כבעל מקצוע הגיוני לגמרי שיציע החלפת רדיאטור נוזל. בסופו של דבר מדובר בחלק תקול וכבעל מקצוע הוא צריך להוציא רכב תקין. נכון שניתן לחסוך עלויות בכל מיני תיקונים, טובים ואמינים יותר או פחות אבל מה שאנחנו כאנשים טכניים עם גישה לנושא עושים בעצמנו לרכבים שלנו לא מתאים לרוב האוכלוסיה.

דמיין שרשור בסגנון הבא נפתח: "סבתא שלי נכנסה למוסך עם נזילה ברדיאטור, ראו אשה זקנה סתמו לה את החור שלא ינזל בנתיים ולקחו X שקלים, גנבים, רמאים וכו..." וכל הפורום פה היה שולח את פות"ש להכין את מסמכי התביעה עבי הכרס ואת בעל המוסך לחלוק חדר עם אולמרט בזמן הקרוב. האמת? ברכב האישי שלי הייתי מחליף רדיאטור במקרה כזה בשביל לקנות לעצמי שקט ואמינות.

אם יש שימוש בנוזל קירור לא מתאים זה כבר משהו אחר.

למען הסר ספק אני לא מכיר את העסק ומעולם לא טיפלתי שם אבל באופן כללי אני לא אוהב עסקים כאלו שהם זאב בודד באזור ואין ברירה אלא לגשת אליהם והייתי מטפל באזור המרכז בבעיות גדולות/מסובכות.

פורסם
שים לב לדוגמאות האחרות שנתתי ואז תשפוט. בעניין ההנחה הוא לא חייב לי כלום כמו שכתבתי.

אתה יודע מה המשמעות של רדיאטור כלפי הרכב, מה היה קורה אילו הבעל מקצוע היה שם לך דבר פרופוקסי, ולאחר מספר ימים הדבק היה יוצא, והיה הולך לך המנוע. במקרה כזה היית פותח על הבעל מקצוע על איך הוא נתן לרדיאטור לנזול , ולא הציע להחליף חדש.

פורסם (נערך)

לא נוהג להמליץ כאן על בעלי מקצוע אבל אחרוג הפעם מהמדיניות הזו:

מצטרף להמלצה על שבתאי מנתניה, נמצא באיזור תעשיה ישן בפינה דרום-מערבית של רחוב פנקס עם רחוב שכטרמן.

אומנם הפעם האחרונה שביקרתי אצלו הייתה לפני כ 10 או 15 שנה אבל אני עובר באיזור מדי פעם ונראה לי שהוא פתוח ונמצא באותו מקום עד היום.

בן אדם שאוהב מאוד את המקצוע שלו, עובד בצורה מסודרת, משקיע בעבודה ובכלל השאיר אצלי רושם מאוד חיובי. לא התעצל ומצא בשבילי בבוידעם Down pipe לרכב ענתיקה שכבר לפני 15 שנה לא היו רואים על הכביש, מכר לי אותו במחיר מאוד סביר, ובהזדמנות אחרת עשה תיקון יפה לצינור פליטה באוטו אחר, כולל ריתוך חיזוקים לדוד, קדיחת חור לניקוז מים ואולי עוד משהו שאני כבר לא זוכר.

עריכה אחרונה על ידי Buki
ה

פורסם (נערך)

מחזק את בוקי, הבנאדם מאוד מקצועי.

אנקדוטה משעשעת לגביו - בכל מקום אפשרי על הקירות, על הליפט, על התקרה, רשום באטרף: "לא מקבל צ'קים!"

המקום נראה כמו תא שירותים בגולני עם כתובות עד מתי.

לא לשכוח בסוף העבודה לשאול אותו: "אז רגע אתה מקבל צ'קים?"

SHABTAI.jpg

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• תוכן חדש...