Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - יונדאי מתחממת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר חברה כמו יונדאי קוראת תיגר, אפילו בהצהרה על ב.מ.וו זו לא האחרונה שצריכה להיות בלחץ אלא יונדאי.

כאשר חמישה חבר'ה מליגת הכדורסל למקומות עבודה מכוונת אל מול קבוצת NBA - ברור על מי נטל ההוכחה.

סביר להניח שהם יצמצמו את הפער מהר יותר מאשר היפנים במותגי היוקרה, אפשר אפילו לקוות לסוג הזינוק הנחשוני שעשתה קאדילק עם כל דור של ה-CTS

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סתם בגלל שהזכירו את במוו,אני במקומם הייתי מודאג מאוד מיונדאי...מאוד.

עדיין לא שם ,אבל בדרך.

בוא נגיד שבשנים הקרובות היא תיקח להם קליינטים.

פחד.

אם תבוא לגבות פרוטקשן מפיצוציה עם יונדאי, יצחקו עליך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אל תדאג לי וליונדאי שלי,כל החכמה היא לבוא לפיצוציה ברגל...ותאמין לי אף אחד לא יצחק שם.

יש כמה ראיונות ברשת של כמה בכירים בבמוו ששאלו אותם מאיזו חברה הם פוחדים

הכי הרבה,אלה אמרו שהפחד הוא מהחברה הקוריאנית.

אני לפעמים מגבה רשמים שאני רושם מהרשת,לא המצאתי את מה שרשמתי ולדעתי זה מכתבה

שנערכה או ב"אוטו" או ב"הגה" אם אני לא טועה.

פורסם
לא יודע אם בBMW צריכים להיות מודאגים אבל יצרני GTI/RS/ST/QV כן

אתה באמת רואה את הקונה הפוטנציאלי של אלפא או וואגית כלשהי, הולך וקונה יונדאי באותו כסף?

פורסם

תלוי אם זה לקוח שבוי או לא. אם זה לקוח של אלפא/וואג הוא לא יקנה גם מגאן RS או פוקוס ST. לא קשור ליונדאי

עבור לקוח שמחפש ספורטיבית קומפקטית, אם יונדאי יצליחו ליצור מכונת נהיגה טובה למה לא?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

וולוסטר יותר רכב נישה (קופה פרקטית או משהו בסגנון) ולא רכב ספורטיבי נטו (למרות שהיא הסבה לי הנאה מספר לא מבוטל של שעות).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אנשים קונים מותגים ומוצרי פרימיום בגלל מה שזה נותן להם להרגיש לגבי עצמם,משהו שמשרד פרסום טוב בונה לאורך זמן ,המותג משדר וכמובן שאיכות המוצר עומדת מאחורי ה" התדמית " שמיצרת בחלק מהזמן.

גילוי נאות - יש לאשתי יונדאי I30 - בין הצעצועים שלי בבית היונדאי קצת חריגה, הפעם האישה שלי שתחיה שמפרגנת לי כל שטות ביקשה וכיבדתי לבחור רכב לבד לפי החלטתה "אתה רק תחליט לגבי הגימור ותשיג מחיר" קנינו לאחר שקודם היה לה סובארו פורסטר טורבו שאני כמובן בחרתי עבורה ,אני נהנתי מאוד מהאוטו עבור אשתו היה סתם זללן דלק .

שקנינו את האוטו נסיתי לשכנע אותה לאלפא גולייטה ,לא הייתה מוכנה לשמוע/ גולף לא רצתה כי יודעת מחברה שיש בעיה בגיר וסבלה מהאוטו ,לאחר נסיעת מבחן הבנתי שאצל חלק גדול בעצם רוב השוק כולל שתי אשתי קיים המושג שמבחינתה קוראים לו שימו לב לזה "תמורה לכסף" והחשש של החברות הגדולות זה שיונדאי לא ייצרו בעתיד הקרוב מכונית טובה מ GTI או RS או בטח סדרה 5 , פשוט ייצרו מכוניות שנותנות תמורה טובה לכסף באיכות ונהיגה שאנשים יתלבטו האם ההפרש שווה את המחיר -ותזכרו 80% מהשוק זה לא חברי הפורום ורוב הקונים לא מפתחים "רגש" למותג הרכב שלו ,וזה החשש של היצרניות בהמשך לזה שהחברה הולכת ומתפתחת גם באיכות ורמת הרכבים.

השוק הישראלי לא מעניין אותם ,והשוק האירופאי גם חלק גדול זה "מסורת" שהיה קשה לשנות אבל בשוק האמריקאי הענק והגדול בעולם זה מה שחשוב "תמורה לכסף" וזה החשש.

פורסם
אתה באמת רואה את הקונה הפוטנציאלי של אלפא או וואגית כלשהי, הולך וקונה יונדאי באותו כסף?

לא צריך להתנבא, תסתכל על השוק של לקסוס/אינפיניטי/אקורה. כן, בשלב מסוים גם לקוריאניות תהיה חטיבה יוקרתית ואנשים ישלמו.

פורסם
עם כל יונדאי מחזיקה בתואר הרכב הנמכר ביותר בארץ במשך 5 שנים ברציפות ועדיין יש כאלה שאומרים עליו "זבל קוריאני",

כך שהרוכשים הפוטנציאלים של ב.מ.וו, לא באמת ישקלו יונדאי כשיחשבו על הרכב הבא שלהם.

לפי מה שידוע לי, קיה היא המותג הנמכר ביותר בישראל בשנת 2015.

בשביל להגיע לליגה של הגדולים יש לה עוד הרבה לעבור.

פורסם
לפי מה שידוע לי, קיה היא המותג הנמכר ביותר בישראל בשנת 2015.

בשביל להגיע לליגה של הגדולים יש לה עוד הרבה לעבור.

רגע. אז מה זה בעצם אומר? שרכב הכי נמכר הוא בליגה של הקטנים?

הצלחה של מותג לא נמדדת במכירות שלו?

פורסם

לדעתי יונדאי/קיה עקפו מזמן את היפניות, לפחות מבחינה טכנולוגית. גם בגזרת העיצוב חוץ/פנים הם פוגעים הרבה יותר מאשר היפניות.

בתחום ההנדסי, יש כבר דגמים שמפגינים ליטוש הנדסי ברמה אירופאית גבוהה - הדוגמה הבולטת ביותר היא הקיה סיד המצויינת. מכונית שמסתכלת ב״לבן של העיניים״ לגולף/ פוקוס בלי להניד עפעף בכל הקשור לתא הנוסעים, איכות החומרים וההרכבה והליטוש ההנדסי של המתלים. עדיין נותר פער בתחום טכנולוגיית המנועים/גירים אך גם הוא נסגר במהרה.

בכל דור הקונצרן הזה קופץ קפיצת מדרגה וזה בהחלט מרשים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...