Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לאבא שלי סקודה פאביה 2013

הוא רוצה להתקין דאבל דין

הבעיה מתחילה פה -

היינו בחנות (לא אציין שמות בנתיים )

ואמרו לנו שדאבל דין פשוט עולה 1600 +- ועוד פלסטיק (מתאם ) 400 ואם רוצים חברה (פיונר ודברים כאלו, זה כבר יכול לעלות עוד כמה מאות - כן אני יודע שזה נשמע מוזר אבל ככה הציעו לנו )

זאת אומרת שדאבל דין נורמלי יעלה מעל 2000 שקל (לדאבל דין פשוט פשוט מהסדרות הנמוכות של פיונר )

ואז שאלנו על דאבל דין תואם מקור

שזה אנדרואיד +מצלמת רווס + חריץ לכרטיס אינטרנט ... זה עולה 4000 שקל.. (הזוי ביותר שזה אפילו לא מקורי, זה תואם מקור) ודרך אגב חנות אחרת אמרה לנו על תואם מקור 4600..

עכשיו השאלה אם יותר משתלם יהיה לעשות טאבלט אבל אין לי מושג איפה הכי מומלץ לעשות וכמה סיפור כזה יכול להגיע ואם זה משתלם ליד דאבל דין...

תודה לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי Sysnox
פורסם

חיפוש היה נותן לך את מרבית התשובות.

מסגרת רדיו ניתן להשיג בארץ לדעתי בפחות מ-300 ש"ח.

ברכישה מחו"ל אפשר סביב 400 ש"ח לקנות קיט שלם שכולל מסגרת, מתאמי חיווט ומתאם שליטה מההגה (שנדרש ברכבי VAG בדר"כ בשל שימוש בפרוטוקול CANBUS).

מערכת בסיסית של פיוניר עולה החל מ-1370 ש"ח בזאפ, יחידה עם מסך גדול יותר עולה החל מכ-2000 ש"ח ויחידה מתקדמת יותר קצת מעל 3000 ש"ח.

פרויקטים של טאבלטים גם תמצא באמצעות חיפוש.

פורסם
חיפוש היה נותן לך את מרבית התשובות.

מסגרת רדיו ניתן להשיג בארץ לדעתי בפחות מ-300 ש"ח.

ברכישה מחו"ל אפשר סביב 400 ש"ח לקנות קיט שלם שכולל מסגרת, מתאמי חיווט ומתאם שליטה מההגה (שנדרש ברכבי VAG בדר"כ בשל שימוש בפרוטוקול CANBUS).

מערכת בסיסית של פיוניר עולה החל מ-1370 ש"ח בזאפ, יחידה עם מסך גדול יותר עולה החל מכ-2000 ש"ח ויחידה מתקדמת יותר קצת מעל 3000 ש"ח.

פרויקטים של טאבלטים גם תמצא באמצעות חיפוש.

אוקי החלטנו ללכת ליוסי אלפילין ביום שישי, נראה מה יש לו להציע לנו...

פורסם

תתקשר ליוסי לפני שאתה נוסע אליו , כי גם אני רציתי לקפוץ אליו בשישי הקרוב והבנתי שהוא לא יהיה בשישי הקרוב.

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם
תתקשר ליוסי לפני שאתה נוסע אליו , כי גם אני רציתי לקפוץ אליו בשישי הקרוב והבנתי שהוא לא יהיה בשישי הקרוב.

תודה, אני אתקשר אליו מחר...

• תוכן חדש...