Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקספלורר או טראוורס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך רכב לשני מבוגרים וארבעה בני נוער, מיניואן לא ייכנס הביתה.

אחרי בדיקת מרווחי רגליים והתרשמות חיצונית, אלה שני המועמדים הסופיים.

מדובר על גרסאות ה - 2X4 (ממילא הם לא שווים כלום בשטח).

הפורד נראית מודרנית יותר, הרבה יותר מואבזרת ומפנקת מבפנים. השברולט מרווחת יותר וכנראה חסכונית יותר בדלק (הכל יחסי).

תובנות יתקבלו בברכה.

פורסם

חדש או משומש?

באופן עקורני חדש, אפשרי גם משהו בן שנה/שנתיים עם מעט ק"מ.

הבנתי שהם לא השתנו הרבה בשנתיים האחרונות.

פורסם

ראיתי 2 טראוורסים שיש להם בעיות עם האיכות לאורך זמן (הגה מתקלף וזה, לפי הבעלים, ללא שימוש בטבעות). אינני יודע עם זה מקרה מייצג! תזכור שמדובר בשני רכבים בלבד. מה שכן לא שמעתי על בעיות דומות בפורד.

מעבר לכך, אין לי מושג מה להציע לך.

פורסם

מאז ששברולט קנו את דייהו, הסלידה הטבעית שיש לי מדייהו (כניצול רכב דייהו) עברה לשברולט. אני הייתי ממליץ בחום על פורד, אם לא אכפת לך מצריכת הדלק כמובן.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

בהנחה ומדובר על הגרסאות 2X4 באזור 300 אלף, הטראוורס יותר מרווח אבל האקספלורר מאובזר יותר וחדש יותר.

צריכת דלק דיי דומה על הנייר.

פורסם

תודה למי שעזר...מבין שבתכלס - אין יותר מדי מידע.

הבעיה העיקרית בפורד מבחניתי - הספסל השלישי צר יחסית, הוא תחום ע"י שני "מגשי פלסטיק" גדולים שגם הופכים את תא המטען לצר, אפילו יחסית לרכבים קטנים בהרבה.

אחליט בשבועות הקרובים איך להמשיך.

פורסם

יש מידע ולא מעט על שברולט,

ענקית, חזקה מאוד ומפנקת, תחזוקה יקרה להחריד (סט משולשים בחברה 10000 שח).

חבר טוב מאוד מחזיק אחת כזו כבר שנתיים וחוץ מבכי על דלק וחלפים אין טענות.

פורסם

מה עם טויוטה היילנדר?

הכי מרווח ושימושי שיצא לי לראות לפני שעוברים לLEVEL של פול סייז מיניואן סיגנון גראנד וויאג'ר

פורסם

תודה למגיבים...

המושב השלישי בהיילנדר הרבה פחות נוח מזה שיש בשתי הבהמות האמריקאיות ותא המטען שלו קטן מזה שיש בהן - במיוחד כאשר השורה השלישית פתוחה.

בנוסף, במחיר שלו - רמת הגימור הפנימית קצת מביכה.

כל תהליך הקניה הזה קצת מוזר לי - עד היום, כל הרכבים שהיו לי נקנו עפ"י פרמטרים שונים מאלה שמשחקים בבחירה הזו. אנחנו צריכים רכב גדול, מפנק מבפנים, אמין, נוסע נוח ובטוח. כמו שכתבתי - מיניואן לא ייכנס הביתה. גם זוגתי וגם אני אמורים לנהוג בו.

אני חושב שראינו כל רכב 7 מושבים שעולה מתחת ל- 500,000 ש"ח...

פורסם

הדיסקו 4 באמת קטן יותר ויכולת השטח לא חשובה במקרה הזה.

המרצדס לא רלוונטי - לא קונה מרצדס, הדבר היחיד שסבתא שלי ביקשה ממני.

• תוכן חדש...