Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון לנהוג על באגי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אווווווויייייי הנה התחילו כל בלבלני השכל....

בואו נסכם כך, אפאחד לא ילך ויוציא רישין על טרקטור במיוחד, כדי להתפרע על הטרקטורון במושב..

עדיף לחכות עוד שנה ולהויא כבר על רכב. הרבה יותר משתלם.

לעניין הטרקטורון על הכביש, כאן נחלק הנושא ל2 חלקים. (טרקטורון בעל רישוי לכביש, וטרקטורון חקלאי בלבד.)

בעל הרישוי לכביש יכול לנסוע בכבישי העיר ללא בעיה, אך אסור לו על כביש מהיר לעלות....

וטרקטורון שאין לו אישור לכביש, יהא מותר לו רק ל-ח-צ-ו-ת כביש, אחרת המשטרה בדרך...

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם
אווווווויייייי הנה התחילו כל בלבלני השכל....

בואו נסכם כך, אפאחד לא ילך ויוציא רישין על טרקטור במיוחד, כדי להתפרע על הטרקטורון במושב..

עדיף לחכות עוד שנה ולהויא כבר על רכב. הרבה יותר משתלם.

לעניין הטרקטורון על הכביש, כאן נחלק הנושא ל2 חלקים. (טרקטורון בעל רישוי לכביש, וטרקטורון חקלאי בלבד.)

בעל הרישוי לכביש יכול לנסוע בכבישי העיר ללא בעיה, אך אסור לו על כביש מהיר לעלות....

וטרקטורון שאין לו אישור לכביש, יהא מותר לו רק ל-ח-צ-ו-ת כביש, אחרת המשטרה בדרך...

לא אכנס איתך לויכוח מיותר לגבי נושא רישוי הטרקטורון לגבי נסיעה על כביש כי עכשיו אני כבר מבולבל.

אבל למה לקרוא למישהו בלבלן שכל מכיוון שענה על תשובה בנושא מוכר לו?!

לי לפחות הנושא מאוד קרוב מכיוון שאני הייתי בהתלבטויות שלו בעצמי לפני מס' חודשים.

אז עד כמה שאני יודע, "החומר" שאני יודע אני מעודכן.

אבל לצורך העניין מחר אתקשר למורה שלי לשעבר ואשאל אותו.

נ.ב.

המורה שלי אינו מומלץ לאף אחד, חאפר ברמות שלא ייאמנו (הסברים ופרטים בפרטי- מתוך כוונה שאיני רוצה להשמיץ מעל דפי הפורום).

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

קצת סדר

עד כמה שידוע לי (ואני די בטוח בזה)צריך לחלק את הכלים ל4

1 טרקטור :כלי איטי מיועד לעבודה לא דומה לטרקטורון ראשי לעלות על כביש לא מהיר

2 טרקטורון רגיל :בעל רישוי חקלאי-רשיון טקטור ,רישוי אחר רשיון רכב או טרקטור או אופנוע מעל גיל 18

3 רכבי שרות :מיול, טומקאר ... פעם היו נחשבים טרקטור עכשיו שינו ת'חוק ,בכל מקרה מאושרים לכביש רגיל

4 מכונה חקלאית /ניידת כל כלי עבודה שהוא לא טרקטור ואין לא הגדרה אחרת -רשיון טרקטור

לטרקטורונים אסור לנסוע על הכביש בגלל שאין להם דיפרנציל וזה יוצר בעיה בטיחותית על הכביש.

בגלל שהיית תופעה של צעירים שעשו רשיון טרקטור ונסעו על מיולים,טומקאר,וכו' בעיר עשו איזה שינוי בחוק אני לא סגור על מה שינו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
לא אחי...

כשיש לך רישיון רכב, אז מותר לך לנהוג על טרקטורון שרשום ברישיון שלו שזה טרקטורון!!! רק מגיל 17.5 (זה כולל את כל הטרקטורנים למעט מיול, תמוקאר ורנג'ר), וכשישלך רישיון לטרקטור, אז מותר לך לנהוג על רכב חקלאי, שזה כולל גם טרקטורון (אפילו ספורט) במידה ואתה מצליח לארגן לו רישוי חקלאי, ואז אתה גם נוהג עליו עם רישיון של טרקטור...

בוקר טוב, רציתי לדעת אם יש ביסוס לטענה זו?

שלא יקרה מצב, שאני יעלה על טרקטורון (שיש לי רישיון רכב בלבד, ומעל גיל 17 וחצי), ואני יקבל שלילה או קנס. :?

תודה מראש :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

אני מבולבל כבר....

יש לי רישיון לרכב ואני מעל גיל 18 , אני רשאי לנהוג במיול , רנג'ר וכו' לפי החוק?

איוו מהיר איוו עצבני

פורסם
אני מבולבל כבר....

יש לי רישיון לרכב ואני מעל גיל 18 , אני רשאי לנהוג במיול , רנג'ר וכו' לפי החוק?

במילה אחת: כן.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
שלום!

רציתי לדעת איזה רישיון צריך בשביל לנהוג על באגי או בומבאדיר?

על באגי אתה יכול בכל גיל אפי לו בגיל שנה...ועל טרקטורן או בגיל 17.5 או 16

פורסם
על באגי אתה יכול בכל גיל אפי לו בגיל שנה...ועל טרקטורן או בגיל 17.5 או 16

תקשיב, הבן אדם שפתח את השרשור כבר בן 60, עכשיו הוא שואל על רשיון לקלנועית.

• תוכן חדש...