Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבדה לתיקון טלפונים - HTC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הטלפון שלי, HTC ONE S, השם יקום דמו- מת. כנראה כי נדפק לו החיבור של הUSB והוא לא מצליח להטעין.

אני מחפש טכנאי עם חצי כשרון ויכולת (ולא מוסמך מטעם עצמו כמו רוב ה"טכנאים") שידע לתקן את הבעיה

למה אני מתעקש על מישהו טוב?

כי יש בורג אחד עם ראש שחוק, הטלפון קשה לפתיחה והוא ממש צפוף בפנים. יש לי בו מידע שאני צריך ולא רוצה שיהרס לחלוטין

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אני מרחובות אבל מטייל לא מעט עד חיפה

מבחינתי אפשר גם לשלוח את הטלפון בדואר.

אגב, אני שוקל לשלוח את הטלפון ליבואן - טאצ' גרופ... מישהו מכיר איך הטכנאים שם?

פורסם

טאצ' גרופ חובנים ממעלה ראשונה וזה אחרי שתי ניסיונות עם הטלפון של אשתי, הם הרסו את הטלפון ולא הסכימו לתקן, צריך להמתין שבועות לחלקים ועד שהם מגיעים הם לא מתאימים.

בירושלים קיימת מעבדה קטנה עם אנשים נחמדים וישרים, החלפתי שם מסך לנוט 4 תוך חצי שעה ובמחיר סביר.

אם תרצה אתן לך את הכתובת המדוייקת.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

קח בחשבון שלא מעט מהמעבדות לא מתקנות HTC. מתוך 10 מקומות בערך שדיברתי איתם לפני שבועיים באזור חיפה, מעל חצי לא מתעסקים עם HTC.

מספר ימים לאחר תיקון שקע טעינה ב HTC M8, אצלי המיקרופון הפסיק לעבוד. לא נראה לי שזה צירוף מקרים, היות וזה באותו האזור בטלפון.

מצא מקום עם המלצות לגבי HTC, גם אם יהיה יקר יותר.

פורסם

אני אומר תקנה את המודל של החיבור למטען, אפילו 2 ותראה קצת סרטונים.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אני גם הייתי מנסה לתקן לבד. העבודה לא מסובכת מאוד לפי יוטיוב, ואתה יכול למצוא את החלק ממש בזול ב e-bay (לא חיפשתי לדגם שלך ספציפית אלא לדגם אחר).

פורסם

דיברתי עם זה איזה נציגה של טאצ'גרופ

90 ומשהו שח לבדיקה שמתקזזים מהתיקון. אני חושב לשלוח להם את הטלפון רק לבדיקה שיגידו מה לא בסדר ולראות אם אני יכול לסדר לבד או לכוון מעבדה לתיקון הרצוי.

היא טענה גם שאם צריך החלפה של לוח (נראה לי כמו תיקון רגיל שלהם לכל שטות במקום לתקן רכיב) אז אי אפשר לשחזר את הזיכרונות- שזה באמת עיצבן אותי. זה היבואן! אין להם קיט חיבור למחשב או אפשרות לשתול את הזיכרון במכשיר אחר ולשחזר לי את הנתונים? 4 חיבורים כמו בDOC אמור להיות מספיק

פורסם

סיפור קצר על טאץ' גרופ

יש לי M7 (משמש חלופי כרגע) שלאחר חודשיים פשוט מת, נשלח לטאץ' גרופ להחלפת לוח אם באחריות - גבו ממני 200 ש"ח כיוון שהמכשיר עשה "עלייה" מארה"ב, התיקון לקח חודשיים = 30 ימי עבודה עד שהמכשיר הגיע אלי מתיקון, הייתי חודש וחצי עם גלקסי 4 מזעזע.

לאחר שנה הספיקר הפנימי הפסיק לעבוד ככה שלא שומעים אף אחד - תיקון כמובן מצריך המתנה נוספת של... טה דה עד 30 ימי עסקים, מדהים.

אין צורך להוסיף שלא שלחתי את המכשיר לתיקון, פשוט קניתי אחד שלא יעשה לי עוול, HTC מכשירים מדהימים, או לפחות היו עד ה M9 אבל השירות בארץ לוקה באמא של החסר.

קח בחשבון שתיקון של המכשיר שלך יעלה כנראה יותר מהמכשיר, שקול אם זה מה שאתה רוצה.

אולי ניתן להציל את המידע איכשהו.

שמעתי שיש מקומות שכן מתעסקים עם HTC השאלה היא איך טיב התיקון וכמה יחזיק.

Opel Adam S 2017

פורסם

במידה וזה חיבור יו אס בי אז אתה בבעייה כי הוא מולחם על הלוח, מעבדות יבואן לא מתעסקות בזה ורק מחליפות לוח.

אין לך מה לשלוח לבדיקה כי התוצאה תהיה לוח פגום בין אם מדובר על שקע יו אס בי או בריק או כול תקלה אחרת.

הטלפון לא קשה לפירוק לאומת הM7, סך הכול 7 ברגים עד הלוח ללא קליפסים מעצבנים או דבק במקומות הזויים.

בורג שחוק זה לא בעייה גדולה.

מה קדם לבעייה? קמתה בבוקר הטלפון לא נדלק או שקרה משהו לפני?

אודי A4

דימה.

פורסם

אולי תנסה להשיג סוללה טעונה?

ואז תעביר את כל המידע לכרטיס זיכרון

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

נכון לעכשו אני לא מצליח לפרק אותו.

גם סוללה טעונה יהיה בעיה להשיג, זה לא טלפון נפוץ במיוחד

במידה וזה חיבור יו אס בי אז אתה בבעייה כי הוא מולחם על הלוח, מעבדות יבואן לא מתעסקות בזה ורק מחליפות לוח.

אין לך מה לשלוח לבדיקה כי התוצאה תהיה לוח פגום בין אם מדובר על שקע יו אס בי או בריק או כול תקלה אחרת.

הטלפון לא קשה לפירוק לאומת הM7, סך הכול 7 ברגים עד הלוח ללא קליפסים מעצבנים או דבק במקומות הזויים.

בורג שחוק זה לא בעייה גדולה.

מה קדם לבעייה? קמתה בבוקר הטלפון לא נדלק או שקרה משהו לפני?

במשך כמה ימים הטלפון עשה בעיות בהטענה, הייתי צריך לשחק עם השקע כדי ש"ימצא" את החיבור. גם היה רושם מידי פעם שהזרם שהמכשיר משתמש בו גבוה מהזרם של ההטענה והוא לא מצליח להטעין.

עכשו כשאני מחבר את המטען הנורית חיווי סוג של מהבהבת ושום דבר חוץ מזה לא קורה.

איך אני מוריד את הבורג השחוק?

פורסם

קודח החוצה או שתופס בעזרת קאטר במידה ויש גישה טובה.

לפי התיאור שלך זה לא המטען.

נסה בזמן שהמטען מחובר להאיר בעזרת פנס על העיינית של החיישן קרבה ובוא זמנית להחזיק את כפתור ההדלקה למשך דקה/שתיים.

לפי הסימפטומים זה יעזור.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...