Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 80 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו את האסטרה 1.4 טורבו 2012

רכב זריז,נוח,יפה.

הטיפולים לא יקרים מידי.. צריכת הדלק סביבות 1 ל 10 11

מנוע טורבו קטן לא רועש בכלל,ממליץ בחום

אם יש עוד שאלות תפנה אליי בפרטי

פורסם

בגלל שאבא שלך זה "OLD SCHOOL" הייתי הולך על המותג ולדעתי A1 מתאימה בול גם מבחינת האיכות וגם המחיר יאפשר לך לקחת 2012 ואולי אפילו 2013.

פורסם

אופל אסטרה טורבו - שילוב מנוע גיר מוצלח עם אמינות מוכחת. עלויות אחזקה סבירות. לא חסכוני במיוחד (1/10 בערך)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טוב, אז עידכון קטן והוא שרמזתי לו בעדינות ואני חושב ש-3 דלתות זה מחוץ לתמונה ושחייב רכב עם 5 דלתות מקום סביר מאחורה.

אני שוקל לרדת בשנתון טיפה ואולי להסתכל על דגמים של ב.מ.וו, יש למישהו דעות בנושא?, ראיתי שיש דגמים עם מנועים גדולים אבל מאוד חסכוניים יחסית לנפח - איך מבחינת אחזקה? האם המיתוס שכל תיקון וכל שטות עולים הון נכונה?

פורסם

אשריך,מאחל שאזכה גם אני לעשות כן.

ב.מ.וו סותר את בקשתך לרכב בעל עלות אחזקה נמוכה.

אני יכול להמליץ רק על מה שאני מכיר- מו''ר אבי גם כן מעדיף ''איכות אירופאית'' על ''אמינות יפנית''(המרכאות הן בגלל שרב חברות הרכב דאגו לצמצם פערים, כל אחד היכן שהוא היה צריך.) אבי רכש איביזה 1.2 טורבו 2012.בתקציב שלך יכנס גם שנתון גבוה יותר. אוטו מצוין,בעל ביצועים טובים בזכות הטורבו וגם חסכוני.

פורסם

תודה רבה ממש לכולם,

אני חושב שבסוף הגעתי לבחירה והיא הפולקסווגן פולו 2013, COMFORTLINE 1.2 TSI, עם 105 כ"ס.

אשמח לדעת אם יש למישהו התנגדות או דעות בנושא.

פורסם

בתקציב דומה לפני שלושה חודשים אימא שלי בחרה את איביזה חדשה עם מנוע ה-1 ליטר החדש.

נכון, היא סיאט ולא פולקסוואגן ותא הנוסעים פחות איכותי מזה של הפולו אבל היא העדיפה רכב חדש ועם אחריות.

לדעתי שווה להתאמץ טיפה וללכת על האיביזה.

רכב חדש בשנים הראשונות מצריך עלויות תחזוקה אפסיות.

האבזור באיביזה המחודשת יותר מסביר ועדיף על זה של הפולו.

פורסם
מתיחת הפנים של הפולו היא שנה לאחר מכן.

כמובן לבדוק שהתיבת הילוכים תקינה ושאין רעש של טרקטור מהמנוע(טיימינג).

תודה רבה על הטיפים, בנוגע למתיחת פנים - זה חשוב לי מבחינת משהו או שזה רק עניין אסתטי?

יואב - בקשר לאיביזה ראיתי אותה והיא די צפופה מאחור והמושבים פחות נוחים מקדימה, אביט שוב בדגמים החדשים אבל אני חושב שדי החלטתי.

פורסם

אני לא רואה שהזכרתי כאן איביזה, אבל כן היא צפופה מאחור, יותר מהפולו גם ואני גם הרגשתי שהמושבים בה יותר קשים מאלו של הפולו.

במתיחת פנים הפולו קיבלה מנועים מעודכנים בשני הספקים- 90 ו110 ועוד שיפורים קטנים בכללי. הגיר אותו גיר כנראה בגרסא עדכנית יותר. אני אישית מעדיף פולו על איביזה אם מדובר בוואג. אין לי ניסיון עם הפאביה אבל אני מניח שהיא בין שתיהן.

פורסם

טעות שלי יואב, התכוונתי למייק עם ההערה על האיביזה.

בקשר למתיחת פנים - השאלה אם זה כמובן שווה את זה?, אני רואה דגמים של הפולו מ-2013 עם איבזור פחות או יותר מלא וק"מ סביר בסביבות ה-70 אלף שקל, נראה שגם הפולו 2014 שהכי התעללו בה עולה לפחות 15 אלף שקל יותר...

פורסם

מציע לך לבדוק MG350.

לפני כמה חודשים היה מבצע של85 אלף ש"ח בעבור רכב חדש, עם מנוע 1.5 ליטר טורבו בנזין (127 כ"ס) ותיבה אוטו'. הדגם ללא הטורבו השאיר עוד מ80.

הייתי בודק ועושה נסיעת מבחן לראות איך הרכב.

בעיקרון לפי מה שאני זוכר:

רכב מאוד מאובזר (חישוקים קלים, חלון גג, מערכת מולטימדיה עם שליטה מההגה, בקרת שיוט, מושבי עור ועוד בטח ששכחתי).

לא חלש בדגם הטורבו.

אין לי מושג איך הרכב מבחינת אמינות וכאלה אבל יש (או לפחות היה) 5 שנים אחריות. אז יש ראש שקט.

בהצלחה!

פורסם
מציע לך לבדוק MG350.

אין לי מושג איך הרכב מבחינת אמינות וכאלה אבל יש (או לפחות היה) 5 שנים אחריות. אז יש ראש שקט.

בהצלחה!

באמת היית שם 80 אלף ש"ח על רכב סיני עם טכנולוגיה מיושנת ואיכות הרכבה בלתי ידועה?

לדעתי הוא שווה כחדש סביבות 50 אלף ש"ח, ככה גם אם צריך למכור אותו אחרי 3 שנים ב-10K זו עדיין עסקה סבירה.

פורסם

אני לא בטוח שאני הייתי עושה את זה, אבל אני חובב רכב ובכלל הייתי עושה משהו אחר (קונה סאאב 9-3 לדוגמא) אבל אבא שלי ממש התלהב ואמר שאם היה מחפש רכב עם תא מטען גדול ואם היה מעט יותר תקציב בהחלט יש מצב שהיא הייתה נמצאת אצלנו בחנייה ולא הדאצ'יה.

ניסעה שעשיתי עליה (ולא העלתי עדיין לפורום עקב חוסר בזמן)- על הכביש היא הרגישה לא רעה בכלל וזזה ממש בסדר (אני מדבר על הדגם עם הטורבו כן?! אין לי מושג איך נוסעת האטמוספרית למרות שאם זה אותו מנוע כמו בMG3 אז אני לא מצפה לגדולות), נוחות הנסיעה בסדר גמור, המושבים מעט קשיחים אבל שום דבר רע, הרכב מאובזר מאוד. כן היא קצת רועשת ואני מניח שהיא תיהיה משעממת בעיקולים בדיוק כמו שאר הסדאן הקטנות (כי אי אפשר באמת לדעת מ-20 דקות בהרצליה מה המצב הדינמי אבל אני מנחש ככה) אבל היא ממש בסדר.

יש כמה דגמי MG שונים (כולל ה350) על הכביש מספר שנים. לא שמעתי על בעיות מיוחדות ובמילא יש אחריות מלאה ל5 שנים.

יצא לך לנהוג ברכב? לשבת בו? מאיפה הסקת שהוא שווה 50? רק כי יש לו מותג ולא טוב?

גם לנצ'יה זה קקה מותג בארץ אז זה אומר שאת הדלתא היו צריכים לתמחר ב100 אלף?

פורסם

האמת שבדיוק לפני כמה ימים הייתי בתחנת דלק ועצרה MG לתדלק מאחורי, חבר אמר לי שהיא בתכלס בתקציב שאני מחפש ושהמחירים זולים בגלל שהמותג חדש בארץ, הבעלים היה נחמד ונתן לי להסתכל מבפנים - קיבלתי בערך את אותם רשמים שאתה קיבלת - מבחינת איבזור ומחיר באמת נראה טוב אבל להגיד לך את האמת אני פשוט לא אוהב להיות שפן נסיונות - כבר יצא לי להדפק בתור EARLY ADOPTER (ולא רק בתחום הרכב) וזה פשוט לא כיף - ה-80 אלף האלה הם אומנם לא סכום שאני מבזבז עם כאב לב כלשהו כי זה משהו שרציתי לעשות כבר בערך 10 שנים אבל זה עדיין לא סכום כסף מבוטל בשבילי ואני מעדיף ללכת על מותג מוכר שאני גם יודע שאצליח למכור.

בכל מקרה ממש אשמח לעוד דעות על הפולו שציינתי למעלה, ה-

2013, COMFORTLINE 1.2 TSI.

טיפה הסתבכתי עם החיפוש בפורום אבל מביקורות באינטרנט נראה שהגרסא הזאת נחשבת די מוצלחת.

• תוכן חדש...